• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۰۶۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۶
گیلان » اجتماعی
پانزدهمین جشنواره

اختتامیه جشنواره‌ی شهید رجایی گیلان با معرفی برگزیدگان دستگاه‌های اجرایی

پانزدهمین جشنواره‌ی شهید رجایی گیلان عصر امروز با معرفی ۲۱ دستگاه برتر اجرایی و دولتی استان در رشت به کار خود پایان داد.

اختتامیه جشنواره‌ی شهید رجایی گیلان با معرفی برگزیدگان دستگاه‌های اجراییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ استاندار در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهیدان رجایی و باهنر، بر لزوم بهره گیری از شیوه‌ی مدیریت و روحیه‌ی خدمتگذاری و صداقت این ۲ شهید والا مقام برای تحقق عینی مدیریت جهادی در جامعه تاکید کرد و گفت: تبلور توانمندی‌های بالقوه‌ی گیلان در عرصه‌ی تولید، صنعت و خدمات، مستلزم مدیریت جهادی و مردم محور است.

دکتر اسدالله عباسی با اشاره به رویکرد دولت انقلابی و مردمی سیزدهم در عرصه‌ی ایجاد جهش اقتصادی و گره گشایی از مشکلات مردم، تاکید کرد: مجموعه‌ی اقدامات به عمل آمده در سال نخست فعالیت دولت برای حرکت در این مسیر طراحی و برنامه ریزی شده است.

اختتامیه جشنواره‌ی شهید رجایی گیلان با معرفی برگزیدگان دستگاه‌های اجراییوی همچنین هماهنگی و تعادل سیاست خارجی و داخلی دولت سیزدهم را موجب ارتقاء روحیه‌ی خودباوری و تقویت اقتدار ملی دانست و گفت: این رویکرد امروز اثرات محسوس خود را در عرصه‌ی مبادلات تجاری با سازمان‌ها و بازار‌های منطقه ایی و همسایگان ۱۵ گانه‌ی ایران به خوبی نشان داده و تداوم این سیاست نوید بخش پویایی و اثربخشی هرچه بیشتر ایران اسلامی در معادلات منطقه ایی و بین المللی خواهد بود.

استاندار گیلان در بخش دیگری از سخنان خویش مجموعه‌ی مدیران اجرایی و دولتی گیلان را به تلاش مجدانه برای بهره گیری از فرصت‌ها و ارایه‌ی خدمات صادقانه به عموم مردم فراخواند و گفت: این مهم امروز با تقویت تولید در عرصه‌ی کشاورزی و صنعت،اختتامیه جشنواره‌ی شهید رجایی گیلان با معرفی برگزیدگان دستگاه‌های اجرایی ارتقاء زیرساخت ها، جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی، رونق تجارت و صادرات و بهره گیری از فن آوری‌های نوین و شیوه‌های دانش بنیان می‌تواند به توسعه‌ی پایدار و رفع بیکاری و ارتقائ معیشت مردم منتهی شود.

دکتر عباسی همچنین به اختصاص بیش از ۱۹ هزار میلیارد تومان اعتبار ناشی از سفر سال گذشته‌ی رییس جمهور و هیات دولت به گیلان اشاره و تاکید کرد: برای بهره گیری بهینه از این اعتبارات که حوزه‌های مهمی، چون تقویت کشاورزی و صنعت استان را به همراه رفع معضل پسماند و رسیدگی به تهدیدات محیط زیستی و در راستای تحقق توسعه‌ی پایدار و بهبود زیرساخت‌های ارتباطی استان هدف قرار داده، برنامه ریزی مدون و دقیقی انجام شده و در آینده‌ای نه چندان دور منشا تحولات سازنده در استان خواهد بود.

اختتامیه جشنواره‌ی شهید رجایی گیلان با معرفی برگزیدگان دستگاه‌های اجراییوی در پایان با تشریح تلاش‌های مذبوحانه‌ی دشمنان به سرکردگی استکبار جهانی برای بازداشتن ایران از مسیر توسعه و پیشرفت اضافه کرد: رمز موفقیت ایران اسلامی در عرصه‌ی مقابله با ترفند‌های دشمنان، اتحاد و همدلی همراه با درک بهینه از شرایط و اولویت هاست و این مهم در بستر یک نگاه جهادی و تلاشی خستگی ناپذیر به تحقق اهداف بلند انقلاب اسلامی که همان تمدن نوین اسلامی ست منتهی خواهد شد.

دکتر رضایی صوفی ، معاون پشتیبانی و توسعه‌ی منابع انسانی استانداری گیلان نیز در سخنانی به تبیین اهداف پیش بینی شده در جشنواره‌ی شهید رجایی با هدف ارتقاء بهره وری و روند خدمتگذاری مجموعه‌ی دستگاه‌های دولتی و خدمات رسان پرداخت و افزود : رقابت برای خدمتگذاری به مردم از اولویت‌هایی ست که زمینه‌ی تحقق ایران قوی را با اثربخشی یک دولت مردمی در راستای عدالت محوری و مردم باوری میسر می‌سازد.

 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)