• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۱۲۵۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

عرضه یک ملک شهرداری تهران ۱۵ آبان در بورس کالا

شهرداری تهران قصد دارد یک واحد ۱۶۴ متر مربعی مسکونی واقع در نیاوران را در تاریخ ۱۵ آبان ماه در تالار املاک و مستغلات بورس کالا عرضه کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از کالاخبر، شهرداری تهران پس از موفقیت عرضه دو ملک خود که در روندی شفاف به فروش رسید، قصد دارد یک واحد ۱۶۴ متری را در قالب آپارتمان غیرنوساز مسکونی به قیمت پایه ۱۵ میلیارد تومان در بورس کالا عرضه کند.
در جزییات این واحد آپارتمانی عرضه شده شهرداری تهران آمده است:
واحد آپارتمانی عرضه شده: یک واحد آپارتمان مسکونی به کد نوسازی ۱۰-۵۰-۳۹۷۴۶۰ و مساحت ۱۶۴.۹۴ متر مربع در تهران (واقع در خیابان باهنر، جمال آباد، نورافشار یکم، پلاک ۵، طبقه سوم شرقی).
زمان و مکان نقل و انتقال سند: تاریخ ۱۷ دی در دفتر اسناد رسمی شماره ۶۶۲ به نشانی تهران، بزرگراه حقانی غرب.
شرایط و مهلت بازدید: در روز‌های کاری پس از انتشار اطلاعیه تا تاریخ عرضه، متقاضیان از شنبه تا چهارشنبه با شماره‌های ۰۹۳۸۰۹۹۸۶۶۸ (فیضی)، ۰۹۳۸۲۱۵۸۲۳۷ (گشتاسبی) و ۶۶۷۲۴۶۷۰ داخلی ۳۸۱ تماس حاصل کنند.
محل امضا مبایعه نامه: تهران، خیابان فیاض بخش، نبش خیابان وحدت اسلامی، سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، معاونت حقوقی-اداره قراردادها.
خریدار می‌تواند به جای ارائه چک، مطالبات قطعی از شهرداری تهران (ثبت شده قبل از تاریخ عرضه) را مستندا به حواله‌های صادره توسط اداره کل امور مالی و اموال شهرداری تهران ارائه کند.
مهلت واریز بخش نقدی ۵ روز کاری پس از تاریخ انجام معامله. مشخصات مستحدثات ابنیه و تاسیسات و مهلت و نحوه تقسیط و وثایق مورد نیاز مطابق فایل پیوست.
رعایت مفاد اعلامی در فایل پیوست الزامی است.
مهمترین هدف شهرداری تهران از عرضه ملک در بورس کالا
در رابطه با عرضه املاک شهرداری در بورس کالا، پیش‌تر معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران هم با اشاره به برنامه‌های مدیریت شهری در راستای فعالیت در بورس کالا گفته بود: ما توانستیم برای نخستین بار دو ملک از املاک شهرداری تهران را در بورس کالا پذیرش کنیم که در اواخر شهریور امسال عرضه و معامله شد.
ابوالفضل فلاح با اعلام این مطلب گفت: کاهش بهای تمام شده در روند فروش املاک، شفاف سازی و سالم سازی، تقویت بازار تقاضا و مولد سازی دارایی‌های شهرداری تهران از جمله مهم‌ترین اهداف این اقدام است.
وی با تاکید این نکته که این رویکرد مورد توجه شهردار تهران قرار گرفته است، اظهار کرد: با پذیرش املاک در بورس‌کالا، این اطمینان حاصل می‌شود که فروش و واگذاری این املاک در آینده و انتقال قطعی آن با مشکلی مواجه نخواهد شد.
فلاح ادامه داد: همچنین در این زمینه شفافیتی که در مسیر پذیرش و عرضه در بورس‌کالا وجود دارد، سبب استقبال مردم از این عرضه‌ها می‌شود.
معاون شهردار تهران افزود: در گذشته شهرداری تهران به املاک خود تکیه می‌کرد به شکلی که یا از آن‌ها به عنوان تهاتر استفاده و یا این املاک فروخته می‌شدند، اما در حال حاضر با عرضه املاک در بورس کالا، این املاک به صورت شفاف‌تر می‌توانند تبدیل به دارایی نقد یا تهاتر شوند.
شهرداری تهران در تاریخ ۲۳ شهریور موفق به فروش دو ملک خود در تالار املاک و مستغلات بورس کالای ایران شده بود. همچنین یک واحد آپارتمان مسکونی دیگر شهرداری تهران به عنوان چهارمین ملک پس از بررسی مدارک و مستندات در سیصد و پنجاه و پنجمین جلسه کمیته عرضه در ۲۹ شهریور ١۴٠١ مورد پذیرش شده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر منطقه ۳ کشور
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)