• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۱۳۲۲۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۳
بین الملل » اروپا
شبکه تی آر تی:

بیمارستان های آلمان در وضعیت هشدار قرار دارند

مدیر عامل بیمارستان برلین گفت: در موقعیتی قرار داریم که بیمارستان‌ها برخی بخش‌های خود را تعطیل می‌کنند و برخی مراکز، جراحی‌ها را به تعویق می‌اندازند یا لغو می‌کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ شبکه تلویزیونی تی آر تی در گزارشی به موضوع بحران اقتصادی در نظام سلامت به ویژه بیمارستان‌های آلمان می‌پردازد که برخی از بیمارستان‌ها را در معرض ورشکستگی قرار داده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خبرنگار تی آر تی گزارش داد: بیمارستان‌های آلمان در وضعیت هشدار قرار دارند. بیش از دو سال همه گیری کووید- ۱۹ موجب کمبود نیروی کار شده است و حالا بحران انرژی به معنای ورشکستگی اقتصادی است.

مارک شرلنر مدیر عامل بیمارستان برلین گفت: بر اساس برآورد‌های ما، فقط بیمارستان‌های برلین که ۶۰ بیمارستان هستند ۱۰۰ میلیون یورو هزینه مضاعف در سال ۲۰۲۲ داشته اند و سال آینده ۲۰۰ میلیون یورو هزینه مازاد انرژی خواهند داشت که این مبلغ بسیار هنگفتی است.

خبرنگار افزود: برآورده‌ها نشان از آن دارد که این هزینه‌ها در سراسر کشور بیشتر از ۱۵ میلیارد دلار است که نه تنها شامل هزینه‌های فزاینده انرژی بلکه افزایش هزینه‌های اقلام و مواد، غذا و حتی شستشوی لباس است که مجموع هزینه‌های عملکردی را افزایش می‌دهد. این افزایش هزینه‌ها به قدری است که نخستین بیمارستان‌ها زیر بار این فشار مالی دچار فروپاشی مالی شده اند.

مارک شرلنر مدیر عامل بیمارستان برلین در ادامه گفت: ما در موقعیتی قرار داریم که بیمارستان‌ها برخی بخش‌های خود را تعطیل می‌کنند و برخی مراکز، جراحی‌ها را به تعویق می‌اندازند یا لغو می‌کنند. متاسفانه این واقعیت امر است. علاوه بر آن در شرایطی قرار داریم که نخستین بیمارستان‌ها دچار ورشکستگی می‌شوند.

خبرنگار در ادامه گفت: نظرسنجی فدراسیون بیمارستان‌های آلمان نشان می‌دهد که ۸۰ درصد بیمارستان‌ها نگران این مساله هستند که مجبور به تعویق و لغو جراحی‌های برنامه ریزی شده در پاییز باشند. نزدیک به ۶۰ درصد بیمارستان‌های آلمان در وضعیت هشدار قرار دارند و ۴۰ درصد آن‌ها اعلام کرده اند که از پرداخت دیون خود عاجز هستند. ۹۶ درصد از این بیمارستان‌ها با درآمد فعلی، دیگر امکان پرداخت هزینه‌های خود را نخواهند داشت و بر خلاف صنایع دیگر، آن‌ها گزینه دیگری برای ذخیره انرژی یا کاهش هزینه‌های فزاینده ندارند. در چنین شرایطی کمک مالی دولت تنها راه چاره است.

کارکنان حوزه درمان در اینجا می‌گویند، بیمارستان‌ها نیازمند کمک مالی دولت هستند مانند کمکی که دولت به مبلغ ۱۰۰ میلیارد دلار به ارتش برای مدرن سازی کمک کرده است و این خواسته‌ای است که وزیر بهداشت و درمان آلمان آن را رد کرده و اعلام کرده است که به دنبال اشکال دیگر کمک مالی خواهد بود.

ین جانگهولسینگ متخصص اعصاب گفت: ما می‌دانیم که در نظام سلامت پول هست. اما چیزی که من نمی‌توانم درک کنم این است که مدیران مبلغ بیمه سلامت را در ۲۰ سال گذشته سه برابرکرده اند، اما در حوزه دارویی، پول کمی برای نوسازی بیمارستا‌ها یا پرداخت هزینه‌های کارکنان وجود دارد و این بی توازنی بزرگی است.

خبرنگار تی آر تی در پایان، گفت: مراقبت از بیمار به شدت در معرض خطر است و این در حالی است که زمستان دیگری با آمار ابتلای بالا به کرونا در پیش است و اگر دولت در این زمینه تعلل کند و اقدامی نکند، بیمارستان‌های آلمان دیرتر در مسیر بهبود اقتصادی قرار خواهند گرفت.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
خبرنگار تی آر تی در پایان، گفت: مراقبت از بیمار به شدت در معرض خطر است و این در حالی است که زمستان دیگری با آمار ابتلای بالا به کرونا در پیش است و اگر دولت در این زمینه تعلل کند و اقدامی نکند، بیمارستان‌های آلمان دیرتر در مسیر بهبود اقتصادی قرار خواهند گرفت.
بیمارستان‌های آلمان در وضعیت هشدار قرار دارند. بیش از دو سال همه گیری کووید- ۱۹ موجب کمبود نیروی کار شده است و حالا بحران انرژی به معنای ورشکستگی اقتصادی است.
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)