• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۱۳۲۶۸
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۱
اقتصادی » بازاروتجارت
در دیدار پیمان پاک با معاون وزیر صنعت بلاروس مطرح شد؛

آمادگی ایران و بلاروس برای تولید مشترک صنایع

در دیدار معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با معاون وزیر صنعت بلاروس بر توسعه روابط تجاری دو کشور و راه اندازی خط تولید مشترک انواع صنایع تاکید شد.

آمادگی ایران و بلاروس برای تولید مشترک صنایعبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا پیمان پاک معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با دمیتری خاریتونچیک، معاون وزیر صنعت بلاروس دیدار و گفتگو کرد.
طرفین در این دیدار بر توسعه روابط تجاری، ایجاد خط تولید مشترک انواع صنایع از جمله خودرو، لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی تاکید کردند و مقرر شد تا ظرفیت تولید مشترک لپ تاپ نیز مورد بررسی قرار گیرد.
خاریتونچیک، معاون وزیر صنعت بلاروس در این دیدار با اشاره به تجربیات ایران در توسعه اقتصادی گفت:باید تجربیات از ایران استفاده کنیم و از مقامات ایران برای در اختیار گذاشتن تجربیات خود سپاسگذاریم.
وی با اشاره به بازدید از کارخانه‌های ایرانی گفت: تواننایی ایران در تولید داروی‌های تک شگفت آور است و در بازگشت به بلاروس حتما به مسئولان بهداشت و درمان از این توانایی می‌گویم تا آن‌ها نیز بازدیدی از این کارخانه داشته باشند.
خاریتونچیک همچنین بر توسعه همکاری‌ها در زمینه تولید خودرو‌های سواری و سنگین به صورت مشترک با کارخانه‌های ایرانی تاکید کرد و افزود: در حوزه تهاتر کالا نیز ما آماده هستیم تا با چند کالا فرآیند را آغاز و در صورت لزوم به تغییر قوانین نیز برای توسعه این فرآیند اقدام کنیم.
در ادامه پیمان پاک، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران نیز بر آمادگی جهت راه اندازی خطوط مشترک تولید خودرو و لوازم خانگی با بلاروس تاکید کرد و افزود: در تبادلات تجاری مهم این است که تراز تجاری دو کشور متناسب با هم رشد کند و در این زمینه تهاتر کالا کمک کننده است.
وی با اشاره به ظرفیت کریدور شمال-جنوب از آمادگی ایران برای ترانزیت کالا‌های بلاروس از این مسیر خبر داد و ادامه داد: در سفری که طی روز‌های آینده به بلاروس خواهم داشت، هیأت تجاری شامل نمایندگان شرکت‌ها و کارخانه‌های مهم و برند نیز با حضور در بلاروس اقدام به برگزاری نشست‌های رو در رو با شرکت‌ها و کارخانه‌های متناظر خود می‌کنند.
در ادامه طرفین در مورد توسعه گردشگری میان ایران و بلاروس گفتگو و بر رونق این صنعت تاکید کردند.
همچنین در جلسه‌ای دیگر با میزبانی سازمان توسعه تجارت و با حضور موسوی، معاون وزیر صمت در امور صنایع، ماشین الات و تجهیزات، رحمت الله خرمالی، مدیرکل دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت، جمشیدوند، مدیرکل دفتر صنایع، ماشین آلات، تجهیزات کشاورزی، ساختمانی و معدنی، دمیتری خاریتونچیک، معاون وزیر صنعت بلاروس، دمیتری کالتسوف و سفیر بلاروس در تهران؛ نمایندگان شرکت‌ها و کارخانه‌های لوازم خانگی، خودرو‌های سواری، خودرو‌های سنگین، تراکتورسازی، تجهیزات کشاورزی، واگن سازی دو کشور با یکدیگر به مذاکره پرداختند.
در این جلسه که با موضوع آشنایی شرکت‌ها و کارخانه‌های دو کشور با یکدیگر برگزار شد، مذاکراتی در خصوص انعقاد تفاهمنامه، توافقنامه‌ها در زمینه همکاری‌های مشترک این شرکت‌ها و کارخانه‌ها صورت گرفت و مقرر شد تا تعدادی از این تفاهمنامه‌ها در حضور وزیر صمت به امضا برسد.
خرمالی، مدیرکل دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت در این جلسه ضمن تاکید بر سرعت گرفتن مذاکرات میان شرکت‌ها و کارخانه‌ها گفت: راه اندازی خطوط مشترک تولید خودرو و لوازم خانگی می‌تواند به پیشرفت صنعت هر دو کشور کمک کند.
وی ادامه داد: این تولید مشترک می‌تواند سبب حضور در بازار‌های مختلف از جمله بازار بزرگ روسیه و ماندگاری برند‌ها در این بازار‌ها شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
طرح ملی مدیریت مصرف انرژی تا یک ماه آینده اعلام می‌شود
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت خواهر حجت‌الاسلام مروی
دیدار حساس نساجی مازندران و مس سونگون در قائم‌شهر
دنیا نیازمند هنر و ادبیات ایران اسلامی است
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
قالیباف: بازدارندگی کنونی کشور برآمده از ایثار شهیدان است
سقوط یک فروند هواپیمای اطفای حریق ترکیه
پلمپ رستوران متخلف در رودبار
بازچرخانی آب، راهکاری اثربخش برای مدیریت مصرف آب در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
اعلام نتایج اولیه و رسمی انتخابات مجلس عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)