پخش زنده
امروز: -
نمایشگاه آثار قرآنی، خوشنویسی و تذهیب با حضور هنرمندان اعزامی از جمهوری اسلامی ایران به اهتمام خانه فرهنگ کشورمان در شهر «راولپندی» پاکستان گشایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مراسم افتتاحیه نمایشگاه آثار قرآنی و خوشنویسی با حضور هنرمندان ایرانی، رئیس خانه فرهنگ ایران در راولپندی، شماری از شخصیت های برجسته پاکستانی و تعداد زیادی از علاقه مندان به فرهنگ ایرانی، در شورای هنری شهر راولپندی گشایش یافت.
این نمایشگاه با عنوان مبارک نبی کریم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم روز گذشته به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در شهر «راولپندی» با هدف افزایش آگاهی در مورد آثار قرآنی و هنر اسلامی برگزار شد.
قرار است طی امروز و فردا (چهارشنبه و پنجشنبه) نمایشگاه اختصاصی آثار هنرمندان کشورمان شامل مهدی ایرانی و رضا مدنی در خانه فرهنگ کشورمان و دانشگاه فاطمه جناح برگزار شود.
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه «فرامرز رحمان زاد» رئیس خانه فرهنگ ایران، وقار احمد مدیر شورای هنری راولپندی و برخی از چهرههای هنری و اجتماعی حضور داشتند.
گفتنی است طی سال های اخیر هنرمندان ایرانی در حوزه های مختلف به شورای هنری شهر راولپندی دعوت شده اند که طی آن آثار هنری آنان در مراکز هنری از جمله دانشگاه ها و مراکز فرهنگی پاکستان به نمایش گذاشته شده است.