• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۱۶۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۰۶:۱۴
بین الملل » اروپا
دويست و چهل و هفتمين روز جنگ اوکراين

نبنزیا: روسیه قاطعانه استفاده از پهپاد ایرانی را تکذیب می‌کند

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت ادعا‌ها درباره استفاده از پهپاد‌های ایرانی در اروپا تلاشی برای اعمال فشار بر شورای امنیت و جامعه بین المللی است و ما این ادعا‌ها را قاطعانه تکذیب می‌کنیم.

  نبنزيا: روسیه قاطعانه استفاده از پهپاد ایرانی را تکذیب می‌کندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از الجزيره مباشر، نماينده روسيه در سازمان ملل گفت ادعاهاي نماینده اسرائیل بسیار غافلگیرکننده بود که درباره استفاده از پهپاد‌های ایرانی در اروپا مطرح کرد. این سخنان تلاشی برای اعمال فشار بر شورای امنیت و تحمیل دیدگاه‌های خود بر جامعه بین المللی است؛ ما این ادعا‌ها را قاطعانه تکذیب می‌کنیم.

 

در حال به روزرساني...

 

نیروی دریایی روسیه حمله پهپادی در خلیج سواستوپول را دفع کرد
خبرگزاری فرانسه در خبری فوری گزارش داد بنابر اعلام منابع آگاه، نیروی دریایی روسیه حمله پهپادی در خلیج سواستوپول را دفع کرد.

فرماندار شهر سواستوپول در شبه جزیره کریمه که به روسیه الحاق شده است اعلام کرد نیروی دریایی روسیه حمله پهپادی در خلیج سواستوپول علیه ناوگان دریایی روسیه در دریای سیاه را دفع کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، میخائیل زازووجایف گفت کشتی‌های ناوگان روسیه در دریای سیاه در حال دفع حمله یک هواپیمای بدون سرنشین خلیج سواستوپول هستند. هیچ تاسیساتی در شهر آسیب ندیده است. اوضاع تحت کنترل است.

 

قدیروف از کشته شدن ۶۵۰ جنگجوی اوکراینی خبر داد
رمضان قدیروف رئیس جمهوری چچن اعلام کرد بیش از ۶۵۰ جنگجوی اوکراینی در محور نیکولایف - کریوی روگ در استان خرسون کشته شدند.

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه روسیا الیوم، رمضان قدیروف روز جمعه گفت: در ادامه درگیری‌ها با نظامیان اوکراینی در محور نیکولایف -کریوی روگ در استان خرسون بیش از ۶۵۰ جنگجوی اوکراینی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ اکتبر (۳ تا ۵ آبان) کشته و بیش از سیصد نفر دیگر زخمی شدند.

قدیروف افزود: در این درگیری‌ها همچنین هشت دستگاه تانک، پنج خودروی زرهی و بیست نفربر ارتش اوکراین منهدم شد.
وی خاطر نشان کرد ۹۵ سرباز اوکراینی هم به دست نیرو‌های ویژه «أخمات» کشته شدند.

 

وزارت خارجه آمریکا: بیش از ۵۰ کشور کمک نظامی در اختیار اوکراین قرار می‌دهند
سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه آمریکا، با اشاره به کمک نظامی ۱۷ میلیارد دلاری این کشور به اوکراین تاکید کرد بیش از ۵۰ کشور جهان، کمک‌های نظامی در اختیار اوکراین قرار می‌دهند.

سام وربرگ در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره، درباره مخالفت بعضی از نمایندگان دموکرات با سیاست‌های کاخ سفید در اوکراین، گفت: رئیس جمهور آمریکا معتقد است ما آمریکایی‌ها باید از ملت اوکراین حمایت کنیم و ما به این حمایت ادامه خواهیم داد. با وجود همه سخنان و نامه‌هایی که از طرف بعضی افراد و احزاب دیدیم، هماهنگی و موضع مشترک در آمریکا درباره اهمیت حمایت از ملت اوکراین در برابر حمله روسیه وجود دارد.

کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین تاکنون به بیش از ۱۷ میلیارد دلار رسیده است و همچنان ادامه دارد. ما با بیش از ۵۰ کشور هماهنگی می‌کنیم تا کمک‌های نظامی برای اوکراین ارسال کنند. این پیامی است که ما می‌خواهیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دریافت و آن را درک کند.

 

پنتاگون: از صحت گزارش‌ها مبنی بر ورود نظامیان روسیه به اوکراین بی خبرم
معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت از صحت برخی گزارش‌های منتشر شده مبنی بر ورود هزاران نظامی از روسیه به اوکراین بی خبر است.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، «سابرینا سینگ» در نشست خبری جمعه شب در واشنگتن در پاسخ به پرسش خبرنگاری که درباره «برخی خبر‌ها مبنی بر ورود هزاران یا ده‌ها هزار نیروی روسیه به خاک اوکراین» پرسید، گفت:  درباره شمار نظامیانی که گزارش شده است از روسیه وارد اوکراین شده اند، ​ من هم در منابع آزاد (این خبر) ​را دیده ام و در حال حاضر، مطلب بیشتری برای افزودن به آن ندارم. ما همچنان به رصد اوضاع میدانی ادامه می‌دهیم، ​ با این حال، ​ هم اکنون چیز بیشتری برای افزودن به آن گزارش‌ها ندارم.

 

نماینده روسیه در سازمان ملل ادعا‌های نماینده اسرائيل را درباره استفاده از پهپاد‌های ایرانی رد کرد

نبنزیا در ادامه گفت: سخنان امروز نماینده اسرائیل بسیار غافلگیرکننده بود که ادعا‌هایی درباره استفاده از پهپاد‌های ایرانی در اروپا مطرح کرد. این سخنان تلاشی برای اعمال فشار بر شورای امنیت و دبیرخانه آن و نیز تلاشی برای تحمیل دیدگاه‌های خود بر جامعه بین المللی است. ما این ادعا‌ها را قاطعانه تکذیب می‌کنیم.

 

کشته شدن شماری غیرنظامی در حملات اوکراین به دونتسک و لوهانسک
در حملات نیرو‌های اوکراینی به مناطق مسکونی دونتسک و لوهانسک شماری از افراد غیرنظامی کشته و زخمی شدند.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیاالیوم، مقامات جمهوری لوهانسک از کشته شدن یک زن در حملات موشکی صبح امروز نیرو‌های اوکراینی با موشک‌های هیمارس خبر دادند.

از سوی دیگر مقامات جمهوری دونتسک نیز از زخمی شدن ۱۳ نفر در حملات نیرو‌های اوکراینی به محله‌های مسکونی این جمهوری طی ۲۴ ساعت گذشته خبر دادند. این محله‌ها با موشک‌های گراد و توپخانه هدف قرار گرفتند.
مقامات محلی خرسون نیز برای محافظت از شهر در برابر حملات احتمالی نیرو‌های اوکراینی تدابیر شدیدی اتخاذ شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) و وداع با شهدای گمنام در شهرکرد
۵۷ هزار تن نهاده دامی در آذربایجان‌غربی توزیع شد
آغاز آیین تشییع ۷ شهید گمنام در رشت همزمان با سالروز شهادت بانوی آب وآیینه
کودکان و نوجوانان و شعر‌های فاطمی
افتتاح مرکز آزمایشگاهی،سونوگرافی و رادیولوژی درمانگاه بسیجیان آزادشهر
بسیج همواره در میدان عمل و خدمت حضور دارد
صادق زاده به نشان برنز رسید
برپایی آئین عزاداری در شهر‌های مختلف استان
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت هادی مرزبان
دادگاه‌های شبیه ساز تمرینی برای اجرای عدالت در آینده برای دانشجویان
نظام به برکت بسیج بسیاری از بحران‌ها را سپری کرده است
هوای تهران ناسالم برای همه
 کارگروه‌های تخصصی در شورای اطلاع‌رسانی کرمانشاه تشکیل می‌شود
شبنم یاری به مرحله رده بندی تکواندو راه یافت
۱۱ مصدوم و یک کشته در پی تصادف جاده‌ای استان
پیکر مطهر هفت شهید گمنام امروز در کرمانشاه تشییع می شوند
وجود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار ماینر غیرمجاز در شبکه برق
میزبانی صداوسیمای مازندران از پیکر مطهر شهید گمنام
محبت و ارادت و عشق به اهل بیت (س) در یک کتاب
هشت فرزنده ثمره ازدواج یک زوج جوان درچه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
ایست به اتلاف انرژی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)