• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۱۷۳۶۹
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۵
خوزستان » اجتماعی

محکومیت جنایت تروریستی شیراز از سوی طلاب خوزستانی

جمع زیادی از طلاب و روحانیون خوزستانی روز شنبه ، جنایت تروریستی در حرم مطهر احمدابن موسی شاهچراغ (ع) شیراز را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، جمع زیادی از طلاب و روحانیون خوزستانی روز شنبه با تعطیلی دروس حوزوی، در محکومیت جنایت تروریستی در حرم مطهر احمدابن موسی شاهچراغ (ع) شیراز که به شهادت و مجروح شدن شماری از زایران، نمازگزاران و محبان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) منجر شد، در گلزار شهدای مدافع حرم اهواز تجمع کردند.

محکومیت جنایت تروریستی شیراز از سوی طلاب خوزستانی

در این تجمع اعتراض آمیز، شرکت‌کنندگان با سردادن شعار‌های حماسی و دینی نفرت و انزجار خود را از این جنایت تروریستی که توسط مزدوران و دست پروردگان استکبار جهانی انجام شد اعلام و با خانواده‌های شهدا و مجروحان این حادثه ابراز همدردی کردند.

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان در این تجمع با محکومیت شدید این جنایت ددمنشانه عمال استکبار جهانی از دستگاه قضایی خواست عوامل پنهان و آشکار این جنایت را به اشد مجازات برسانند.

آیت‌اله سیدمحمدعلی موسوی جزایری با محکومیت اقدامات عوامل آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر که به امنیت کشور، اموال عمومی و خصوصی مردم آسیب زده و سلب آسایش عمومی را به همراه داشته است بر برخورد جدی و سریع با گردانندگان آشوب‌ها که امنیت کشور را نشانه رفته‌است تاکید کرد و افزود:دشمن با همه هیمنه و جنگ رسانه‌ای خود قادر نخواهد بود وحدت ملت ایران را که با صلابت و اقتدار پشت سر رهبری معظم انقلاب اسلامی ایستاده است بشکند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: محور اتحاد ما رهبر معظم انقلاب هستند و ما به تبعیت از ایشان، می‌خواهیم با عوامل آشوب‌های اخیر طبق قانون برخورد کند و بیش از این اجازه ندهند امنیت، جان و مال و مدافعان امنیت به مخاطره افتد.

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان هدف دشمنان از ایجاد بلوا و آشوب را در کشور جلوگیری از پیشرفت و اقتدار ملت ایران و ایجاد ترس و دلهره در آحاد هموطنان بیان کرد و گفت: ایران اسلامی اجازه نخواهد داد دشمن که با همه توانایی خود در عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای و دعوت به اغتشاش و ناامنی در صحنه حاضر شده، به اهداف خباثت آمیز خود برسد.

وی خواستار برخورد قاطع، بدون مماشات و تعارف با برهم زنندگان امنیت عمومی شد و افزود: نباید بیش از این به دشمن مجال دهیم؛ اشد مجازات برای عوامل آشوب که به افراد بی گناه و مدافعان امنیت حمله می‌کنند و آن‌ها را به شهادت می‌رسانند خواسته اصلی و قلبی ملت ایران است.

وی گفت: ترحم بر کسانی که به ملت خود خیانت می‌کنند و پول از دشمن می‌گیرند تا جنایت بیافریند و اغتشاش ایجاد کنند قابل قبول نیست و به نوعی ظلم به ملت ایران است.

در این تجمع که نماینده، ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز نیز حضور داشت، امام جمعه موقت اهواز با محکومیت شدید جنایت تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) شیراز و ابراز محبت و همدردی با بازماندگان و خانواده‌های شهدای این جنایت شقاوت آمیز گفت: هیچ یک از مدعیان حقوق بشر این جنایت وحشیانه را محکوم نکرد در حالی که استکبار جهانی از عوامل اغتشاش و آشوب‌ها در کشور همچنان بی مهابا و صریح حمایت می‌کند و آنان را دعوت به تداوم خشونت و جنابت می‌کنند.

حجت الاسلام میراحمدرضا حاجتی با بیان اینکه دشمن با وجود داشتن همه ابراز‌ها و عوامل دست آموز خود قادر نخواهد بود این نظام برخاسته از اراده ملت ایران را بشکند و کشور را تجزیه کند افزود: زمانی که از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و تنها چند روزی از عمر این نهال می‌گذشت، دشمن با برافروختن آتش فتنه، تلاش و برنامه ریزی کرد کشور را به سمت تجزیه و از پاشیدن کشور پیش ببرد، ولی با صلابت امام راحل (ره) و ملت ایران این فتنه دفع و دشمن ناکام شد.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران با همه توطئه‌ها، فتنه انگیزی‌های جبهه استکبار، مقاوم‌تر و باصلابت‌تر شد گفت: دشمن پس از همه ناکامی‌ها، خط آشوب و ناامنی در کشور را دنبال می‌کند تا به خیال باطل و خام خود نظام جمهوری اسلامی ایران از درون ساقط کند، ولی این توطئه نیز به طور قطع با شکست و ناکامی رو به رو خواهد شد.

حجت الاسلام حاجتی با بیان اینکه دشمن به جنگ ترکیبی علیه ملت ایران و نظام اسلامی روی آورده است و جنایت تروریستی شیراز بخشی از این جنگ ترکیبی است افزود:بر همه ما لازم و واجب است به وظیفه خود در تبیین این توطئه و روشنگری عمل کنیم.

طلاب و روحانیان خوزستانی در این تجمع اعتراضی با سردادن شعار‌های انقلابی و حماسی ضمن محکومیت جنایت تروریستی حرم شاهچراغ (ع) بر برخورد قاطع، قانونی و بدون مماشات با عوامل آشوب، اغتشاش و ناامنی بر حمایت از نیرو‌های حافظ امنیت اعم از نیروی انتظامی، سپاه، بسیج و ماموران امنیتی که در این راه شماری از آنان به فیض شهادت نایل آمدند و جان خود را فدای امنیت مردم کردند تاکید کردند.

دیروز جمعه نیز مردم سراسر استان خوزستان پس از اقامه نماز جمعه در محکومیت این هتک حرمت و جنایت راهپیمایی کردند.

طبق برنامه اعلام شده قرار ساعت ۱۹.۳۰ شنبه نیز تجمع مردمی در محکومیت جنایت تروریستی شیراز در حرم مطهر علی ابن مهزیار اهوازی (ع) برگزار شود.

در جنایت تروریستی چهارشنبه شب گذشته در حرم شاهچراغ (ع) ۱۵ نفر از جمله چند زن و کودک به شهادت رسیدند و ۲۱ نفر نیز مجروح شدند. عامل مستقیم این جنابت خونبار و شقاوت آمیز روز شنبه در یکی از بیمارستان‌های شیراز به هلاکت رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)