• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۱۹۸۴۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
فرمانده سپاه فتح استان؛

غفلت از جهاد تبیین ، یعنی فرصت دادن به دشمن

سردار خرم دل گفت:بمباران تبلیغاتی و رسانه ای دشمن افکار و ارزش های نسل جوان ما را هدف گرفته و وقتی از جهاد تبیین غفلت کنیم به دشمن فرصت داده ایم.

غفلت از جهاد تبیین، فرصت دادن به دشمن استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرمانده سپاه فتح این استان در جمع بسیجیان گچساران با اشاره به اینکه چرا امروز بعد از گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنی‌ها همچنان ادامه دارد، افزود: هم اکنون شاهد جنگی ترکیبی تمام عیار علیه انقلاب اسلامی هستیم، هرچند در گذشته اگر تهدیدی بود به صورت حمله نظامی صورت می‌گرفت، ولی امروز اگر از تهدید حرف به میان می‌آید در پنج حوزه نظامی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی مواجه هستیم.
سردار خرم دل ادامه داد: دشمن به شکل هوشمندانه، دقیق و با پول پاشی و دیگر ابزار‌های رسانه‌ای درصدد توطئه و برنامه ریزی علیه جمهوری اسلامی است.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد افزود: همه به نوعی نسبت به جهاد تبیین وظیفه داریم چرا که جهاد اصلی امروز همین جهاد تبیین است.
وی بیان کرد: بدون شک وقتی از جهاد تبیین غفلت کنیم به تبع به دشمن نیز فرصت خواهیم داد باید به خوبی روشنگری کنیم که در این خصوص آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها بسیار حایز اهمیت هستند.
خرم دل با اشاره به اینکه در سال ۵۷ که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید فقط پیروزی مردم علیه حاکمیت نبود و اتفاقات بزرگی نیز رقم خورد، بیان کرد: یکی از کینه‌های دشمن این است که سیطره نظام سلطه و در راس آن آمریکای جنایتکار در منطقه شکسته شده درحالی که بار‌ها نیز تلاش کرده که این سلطه را برگرداند.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: امروز کشور‌های زیادی در دنیا از ایران استمداد می‌طلبند و به نوعی فرهنگ و مکتب انقلاب اسلامی در اقصی نقاط عالم فراگیر شده است.
 غرب به  دنبال فروپاشی بنیان خانواده  است
وی یادآور شد: یکی از اندیشمندان غرب کتابی دارد و اینگونه هم تحلیل می‌کند که دستگاه لیبرالی و دموکراسی غرب به فروپاشی رسیده چرا که هدفش هم از بین بردن بنیان خانواده، کمال انسان، ولنگاری و نیز سیطره بی عدالتی بوده است.
سردار خرم دل با بیان اینکه امروز مردم در ایران اسلامی در انتخابات مختلف مسئولان عالی رتبه کشور را تعیین می‌کنند، افزود: در حالی که هیچ کجای دنیا هم این گونه نیست و نکته دیگر هم شکست سیاست‌های آمریکا در منطقه به واسطه اقتدار ایران اسلامی بوده است و ترامپ گفته بود که هفت تریلیون دلار در منطقه خرج کردیم و به هیچ نتیجه‌ای هم نرسیدیم.
سردار خرم دل بیان کرد: اسرائیل روزی ادعای نیل تا فرات را در سر می‌پروراند، اما امروز محصور در سرزمین‌های اشغالی و کیلومتر‌ها دور تا دورش را دیوار کشیده است.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: امروز عده‌ای متاسفانه از روی غفلت و جهالت با دشمن همراهی می‌کنند، اگرچه انقلاب اسلامی علیه دیکتاتور قیام کرد و امروز رهبر ما ولایی است و ملت‌بزرگ ایران اسلامی به تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب طومار فتنه‌ها را در هم پیچیدند.
وی با اشاره به اینکه تشییع باشکوه شهدای شاهچراغ در مرکز استان و سایر شهرستان‌ها بسیار شگفت انگیز بود و این‌ها چهره واقعی مردم ایران است افزود: اما اگر ۱۰ نفر آشوبگر به خیابان بیایند تمام دنیا پوشش می‌دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرکرد هفته اخیر سردترین مرکز استان کشور
کشف خودروی سواری بنز قاچاق در جلفا
ساعت کاری ادارات زنجان در ماه رمضان شناور شد
لحظات نورانی افطار از قاب سیما
بررسی دو چالش کلیدی حمل‌ونقل و پرورش میگو
حریق در اتاق اصناف گرگان
پیش بینی منابع خرید ده میلیون تن گندم در لایحه بودجه سال آینده
حبس تعزیری برای مدیرعامل واحد صنعتی آلاینده
لیگ برتر والیبال، سیرجان برد شهداب و سپاهان باختند­
تأمین مالی ۶۹۰ میلیارد تومانی با بهره‌گیری از ابزار‌های نوین در منطقه آزاد کیش
زندگی با آیه ها در بهار قرآن
جریمه نقدی میلیاردی تاوانی برای سوخت قاچاق
توهم «اسرائیل بزرگ»؛ راهبردی شکست خورده
آغاز برگزاری مسابقات جام رمضان دانشجویان منطقه یک
تایید صلاحیت ۱۵۷ داوطلب انتخابات شورای شهر در خرمشهر
هشدار بارش باران از فردا در استان قزوین 
افزایش ناپایداری‌های جوی در زنجان از عصر روز دوشنبه ۴ اسفند
بیمارستان‌ها باید آماده ارائه خدمات کامل تا پایان سال باشند
تشدید نظارت بر فرآورده‌های غذایی پرمصرف ماه مبارک رمضان در گیلان
بازگشت نفت و گاز گچساران به مدار پیروزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
نیروی دریایی و هوایی اعضای اتحادیه اروپا تروریستی اعلام شد
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)