• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۱۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
سمنان » اجتماعی

همدردی نماینده سمنان در مجلس خبرگان با خانواده مرحوم آیت الله اختری

نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری در پیامی درگذشت آیت الله عباسعلی اختری را به خانواده وی و مردم شهرستان سرخه تسلیت گفت.

همدردی نماینده سمنان در مجلس خبرگان با خانواده مرحوم آیت الله اختریبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ،  آیت الله سید محمد شاهچراغی در پیام خطاب به برادر مرحوم آیت الله اختری آورده است :

بسمه تعالی

جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ حسن اختری دامت برکاته 

رحلت اخوی مکرم ، عالم عامل و روحانی خستگی ناپذیر حضرت ابوالشهید آیت الله حاج شیخ عباسعلی اختری رحمه الله علیه موجب تاثر اینجانب گردید.

بنده در طی سال ها دوستی و آشنایی با ایشان ، وی را عالمی خطیب ، دغدغه مند و پر شور در همه صحنه های انقلاب می شناختم و شهادت فرزند دلبندش در این مسیر نشان از ایستادگی و ارادت او به نظام اسلامی داشت و این دلدادگی تا پایان عمر با او همراه بود.

بی تردید آنچه از خدمات مرحوم آقای اختری در سنگر نماز و امامت جمعه سمنان ، مجلس شورای اسلامی ، مجلس خبرگان و دیگر مسئولیت های مختلف برای دوستداران و علاقمندان او به یادگار مانده ، نشان از عالمی دین دار ، انقلابی ، خدوم و سخت کوش مملو از روحیات و صفات نیک است 

با اندوه فراوان رحلت آن فقید سعید را خدمت شما ، خانواده و فرزندان حاج شیخ عباسعلی و مردم متدین شهرستان سرخه تسلیت می گویم و از خداوند متعال رحمت و رضوان الهی را برای آن مرحوم در جوار فرزند شهیدش مسئلت می کنم .

سید محمد شاهچراغی نماینده خبرگان رهبری در استان سمنان 

همدردی نماینده سمنان در مجلس خبرگان با خانواده مرحوم آیت الله اختریآیت الله عباسعلی اختری نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و نماینده اسبق ولی فقیه در استان سمنان که به دلیل بیماری سرطان از چند روز قبل در بیمارستان بستری بود، دوشنبه شب دار فانی را وداع گفت.
آیت الله عباسعلی اختری در سال ۱۳۱۸ در سرخه به دنیا آمد ؛ او تحصیلات خود را تا اخذ دیپلم در زادگاهش ادامه داد و تحصیلات حوزوی را هم در حوزه علمیه مشهد آغاز کرد و ۲۰ سال در آن حوزه به تحصیل و تدریس پرداخت.
او سپس به حوزه علمیه قم رفت و در درس‌های خارج فقه و اصول بزرگان شرکت کرد و از محضر آیات غضنفری، سبزواری، فشارکی، مؤمن قمی و محمدعلی گرامی بهره برد. سپس دوباره به مشهد بازگشت و در درس خارج فقه و اصول حضرات آیات میلانی، وحید و فلسفی حاضر شد. پس از مدتی به تهران رفت و از مدرسه دارالفنون مدرک مدرسی دریافت کرد.
با آغاز نهضت حضرت امام در خرداد ۱۳۴۲ به نهضت پیوست و در جریان اعزام روحانیون به خدمت سربازی، همراه آیت الله هاشمی رفسنجانی دستگیر و به خدمت سربازی اعزام شد.
حاج شیخ عباسعلی سال ۱۳۵۴ با ایراد سخنرانی‌های افشاگرانه در تهران به مبارزات خود ادامه داد و به خاطر این سخنرانی ها، دستگیر و تحت شکنجه و آزار و اذیت ساواک قرار گرفت. پس از آزادی از زندان مبارزات خود را ادامه داد تا اینکه مجدداً در رمضان ۱۳۵۷دستگیر شد و به زندان افتاد، ولی در آستانه‌ی پیروزی انقلاب اسلامی و در اثر شتاب گرفتن انقلاب، از زندان آزاد شد.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ابتدا به سمت ریاست کمیته انقلاب اسلامی شهرستان شیروان منصوب شد. سپس سال ۱۳۵۹ عهده دار مدرسه عالی کانون اسلامی اراک شد و با حرکت‌های انحرافی که در آنجا ایجاد شده بود به مبارزه پرداخت.
او ۱۳۶۰ طی حکمی از سوی حضرت امام (ره) به امامت جمعه سمنان منصوب شد. به دنبال شهادت عبدالمجید دیالمه نماینده مشهد در اولین دوره مجلس شورای اسلامی در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی با اصرار شهید بزرگوار حجت الاسلام والمسلمین هاشمی نژاد، کاندیدای نمایندگی مجلس شد و توانست با آراء قابل توجهی به مجلس شورای اسلامی راه یافت و در کمیسیون اقتصادی و دارایی فعالیت کرد و مدتی هم نایب رئیس کمیسیون بود.
پس از پایان کار مجلس اول، به قضاوت در یکی از شعب دیوان عالی کشور پرداخت. سپس از طرف امام (ره) به عنوان نماینده ایشان در استان سمنان و امام جمعه سمنان منصوب شد. او همزمان با فعالیت‌های سیاسی به تدریس در دانشگاه‌های شهید بهشتی تهران، دانشگاه تهران و دیگر فعالیت‌های علمی ـ آموزشی پرداخت.
سال ۱۳۷۹ به عضویت شورای سیاست گذاری ائمه جمعه سراسر کشور درآمد. او سال ۱۳۸۰ از امامت جمعه سمنان استعفا داد و به امامت جمعه شهر ری منصوب شد.
مرحوم اختری در انتخابات هفتمین دوره‌ی مجلس شورای اسلامی، کاندیدای نمایندگی از حوزه انتخابیه تهران بود که توانست به مجلس شورای اسلامی راه یابد.
او در انتخابات میان دوره‌ای خبرگان رهبری (دوره پنجم) که ۲ اسفند ۱۳۹۸ برگزار شد به عضویت مجلس خبرگان رهبری در آمد.
از آثار مرحوم اختری می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
آشنایی با قرآن ، امام و احیای ارزش‌های انقلاب اسلامی ، تولی و تبری ، درخشش علی در قرآن ، نقش انتظار در سیر تاریخ ، نظری به آیین جهاد در قرآن ، جوان بر سر دوراهی ، مدیریت فرهنگ کار ، سیمای کارگزاران از دیدگاه اسلام 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس و مراکز آموزش عالی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
درگذشت پزشک گچسارانی
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)