• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۱۹۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۵
سیاسی » دولت

دو ملت ایران و سوریه، کنار هم در روزهای دشوار

معاون امور مجلس رئیس جمهور در دیدار هیئت پارلمانی سوریه بر تحکیم روزافزون روابط تهران - دمشق تاکید کرد و گفت: دو ملت در روزهای سخت و دشوار در کنارهم بودند .

دو ملت ایران و سوریه، کنار هم در روزهای دشواربه گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای حسینی سه شنبه در دیدار «دکتر هیفاء جمعه»، نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران و هیات همراه با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی و علاقه قلبی دو ملت ایران و سوریه به یکدیگر، گفت: دو ملت در روز‌های سختی و دشواری در کنارهم بودند و همچنان که مرحوم حافظ اسد در دوران جنگ تحمیلی رژیم بعث صدام در کنار ملت ایران بود ما نیز در مبارزه با تروریسم حامی مردم سوریه بودیم و سردار شهید سلیمانی در نجات مردم سوریه از دست تکفیری‌های جنایتکار، نقش بی بدیلی بر عهده داشت.
معاون رئیس جمهور با ابلاغ سلام گرم آیت الله رئیسی، به رابطه صمیمی و نزدیک رهبران و مسئولان دو کشور اشاره کرد و گفت: امروز دولت و مجلس با همگرایی و اشتراک نظر اهتمام ویژه‌ای به توسعه و تعمیق روابط دو کشور دارند و مصمم هستیم در همکاری نزدیک با سوریه همچنان که توانستیم مثلث عربی، عبری و غربی را شکست دهیم در حوزه روابط اقتصادی و تجاری نیز همکاری‌های سازنده و مفیدی را در راستای منافع دو ملت رقم بزنیم.
دکتر حسینی با بیان اینکه روابط و مناسبات تجاری و اقتصادی دو کشور در سطح مطلوبی قرار ندارد، گفت: دولت و مجلس شورای اسلامی بر ارتقای سطح روابط اقتصادی و تبادلات تجاری بین تهران و دمشق تاکید دارند و با توجه به ظرفیت‌ها و تجربیاتی که وجود دارد بدنبال حضور فعال و موثر در روند بازسازی سوریه هستیم.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: سیاست خارجی دولت آیت الله رئیسی بر توسعه و تعمیق روزافزون روابط و همکاری با کشور‌های منطقه و همسایه تمرکز دارد و در این مسیر سوریه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
دکتر حسینی در ادامه با تاکید بر لزوم احترام به تمامیت ارضی سوریه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران حضور بیگانگان بویژه آمریکایی‌ها را در خاک سوریه به بهانه مبارزه با تروریسم در حالیکه حامی اصلی آن هستند، غیر قانونی می‌داند و آنرا به شدت محکوم می‌کند و تاکید داریم که همه کشور‌ها باید به تمامیت ارضی سوریه احترام گذاشته و از دخالت نظامی و تعرض به خاک این کشور اجتناب کنند.
معاون رئیس جمهور همچنین با اشاره به حملات نظامی رژیم صهیونیستی به قلمرو سوریه تاکید کرد: سکوت شورای امنیت سازمان ملل در مقابل اینگونه تجاوزات آشکار تعجب برانگیز است.
«هیفاء جمعه» نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران نیز در این دیدار روابط دو کشور را صمیمی و راهبردی توصیف کرد و گفت: دو ملت ایران و سوریه از روابط ریشه دار و دیرینه برخوردار هستند و هیات پارلمانی سوریه تلاش می‌کند سطح این روابط روز به روز عمیق‌تر شود.
نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه خاطرنشان کرد: سوریه با اجرای توافقات موجود بین دو کشور مصمم است در مسیر توسعه روابط دو جانبه و منطقه‌ای گام بردارد و در این راه تبادل تجربیات مجالس ایران و سوریه از نقش مهمی برخوردار است.
«هیفاء جمعه» با بیان اینکه دو ملت ایران و سوریه تحت تحریم‌های ظالمانه دشمنان قرار دارند گفت: با همکاری یکدیگر می‌توانیم نیاز‌های یکدیگر را برطرف کرده و بر خواست دشمنان غلبه کنیم.
نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه با قدردانی از دولت و ملت ایران بخاطر حمایت از مردم سوریه در جنگ ظالمانه علیه تروریسم اظهارداشت: در این جنگ بی رحمانه بجز چند کشور دوست، همه کشور‌ها مشغول توطئه علیه سوریه بودند، اما ملت ایران حامی سوریه بود و خون جوانان شما و فرزندان ما در سوریه درهم آمیخته شد و ملت سوریه هرگز این حمایت‌های بی نظیر بویژه رشادت‌های سردار سلیمانی را فراموش نخواهد کرد.
«هیفاء جمعه» با بیان اینکه روابط تهران و دمشق در سطح روابط سیاسی دو کشور نیست، اظهارداشت: سوریه خواهان توسعه روابط با ایران در همه زمینه‌های اقتصادی، علمی و حوزه بهداشت و درمان است و در این مسیر اگر نیاز به تصویب قانون باشد حتما با دولت سوریه همراهی خواهیم کرد.
نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه همچنین اشراف دکتر حسینی به مسائل سوریه را تحسین برانگیز دانست و خواستار عضویت افتخاری و حضور دکتر حسینی در گروه دوستی ایران و سوریه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)