• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۲۵۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

حدود چهار میلیون تن کالای اساسی در انبار‌های بندرامام خمینی

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان از تعیین ضرب‌الاجل هیئت بازرسی نهاد ریاست جمهوری به دستگاه‌های ذیربط برای ترخیص کالاها از بندر امام خمینی خبر داد .

حدود چهار میلیون تن کالای اساسی در انبار‌های بندرامام خمینیبه گزارش خبرگزاری صداو سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بهروز آقائی گفت: هیئت بازرسان ویژه نهاد ریاست جمهوری پس از بازدید از انبار‌های مجتمع بندری امام خمینی و با توجه به اینکه انبار‌های این بندر در آستانه تکمیل ظرفیت قرار دارند، برای ترخیص کالا‌ها ضرب الاجل فوری تعیین کرد.  
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان افزود: با توجه به ضرورت ترخیص و جابجایی کالا‌های انبار شده در بندر امام خمینی، نهاد ریاست جمهوری برای رفع موانع مربوط به خروج این کالا‌ها از مجتمع بندری امام خمینی هیئت بازرسی تشکیل داد و اعضای این هیئت به نمایندگی از رئیس جمهور به طور ویژه برای بررسی موضوع تسریع خروج کالا، از شرایط انبار‌ها و وضعیت بارگیری و خروج  این بندر بازدید کردند.
وی افزود: این بازدید منجر به تعیین ضرب الاجل فوری برای خروج کالا‌ها از مجتمع بندری امام خمینی شده است که دستگاه‌‎های متولی در بخش حمل و نقل، تجارت، گمرک و صاحبان کالای دولتی باید این ضرب الاجل را هرچه زودتر و با فوریت در دستور کار قرار دهند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با بیان اینکه پیشنهاد‌های اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان برای خروج کالا‌های رسوب یافته در انبار‌های این بندر از جمله مصوبات سفر هیئت بازرسی نهاد ریاست جمهوری محسوب می‌شود، گفت: صاحبان کالا باید برای افزایش ظرفیت حمل محموله کالا‌های اساسی استفاده از حمل و نقل ریلی را در دستور کار قرار دهند.
آقایی افزود: علاوه بر این نیز پرداخت مطالبات مربوط به شرکت‌های تخلیه و بارگیری، صاحبان کالا، صاحبان سایت‌های نگهداری، شرکت‌های حمل و نقلی و دستگاه‌های خدمات‌دهنده (دامپزشکی، استاندارد، قرنطینه، بنادر و دریانوردی) در بخش دولتی نیز باید با برنامه‌ریزی دقیق انجام گیرد.
وی همچنین یکی از راهکار‌های مهم برای کاهش رسوب کالا در بندر امام خمینی را استفاده از ظرفیت انبار‌های خارج از این مجتمع بندری عنوان کرد و افزود: بهره‌گیری از ظرفیت انبار‌های خارج از محوطه بندری تا شعاع ۳۰ کیلومتر (با قرار گرفتن تحت کلید گمرک) می‌تواند در روند افزایش ظرفیت انبارش حمل کالا‌های اساسی تاثیرگذار باشد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: لازم است تسریع در انجام آزمایش‌ها و صدور مجوز‌ها (استاندارد، قرنطینه، بهداشت و دامپزشکی) با حداقل زمان باید مورد توجه دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد.
آقائی ایجاد جذابیت تشویقی برای سوق دادن کامیون‌ها جهت انتقال کالای اساسی از مجتمع بندری امام‌خمینی را ضروری دانست و گفت: ارائه برنامه زمان‌بندی ورود کشتی‌های کالا‌های اساسی در دستگاه‌های مربوطه از جمله اقدامات کاربردی دیگر برای افزایش بهره‌وری و ارتقاء سطح خدمات بندری  است که باید مورد توجه قرار گیرد.
تیم اعزامی نهاد ریاست جمهوری متشکل از محمدرضا یزدی رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، محمدرضا محمدخانی رئیس دفتر معاون اول رئیس جمهور، علی‌اکبر حسینی مهراب دبیر ستاد تنظیم بازار و مشاور معاون رئیس جمهور و جمعی از مدیران کشوری و استانی آخرین وضعیت انبار‌های مجتمع بندری و توزیع کالا در مقاصد مصرف کشور را از نزدیک بررسی کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
زندان رجایی‌شهر به شهرِ زندگی، فرهنگ و دانشگاه تبدیل می‌شود
برپایی بیمارستان صحرایی در رومشکان لرستان
مراسم ترحیم مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
تأکید نماینده بروجرد بر تسریع اجرای سد آبسرده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید مرغ در زنجان با صدور مجوز‌های جدید
عروسک‌های بومی و محلی با پوشش لباس محلی استان زنجان، جلوه‌ای از هنر دست هنرمند ابهری
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران زنجان
دعای هر روز و روز دهم ماه مبارک رمضان
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
افزایش ساعت فعالیت نانوایی‌های شهر رشت در ایام ماه مبارک رمضان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
پیش بینی بارندگی برای مناطقی از شمال غرب کشور
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)