• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۲۹۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۷
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

سرای مهارت‌آموزی در خوابگاه‌های دانشجویی راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی وزارت علوم،در آئین اختتامیه رویداد کار، مهارت، نوآوری دانشجویان (کمند) از راه‌اندازی سرای مهارت آموزی در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه‌های کشور خبر داد.

سرای مهارت‌آموزی در خوابگاه‌های دانشجویی راه‌اندازی می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به  نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمد مهدی ذوالفقارزاده در این آئین طی سخنانی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان رویداد کمند در دانشگاه بجنورد اظهار داشت: امروز کشور نیازمند کار مضاعف در مسیر پیشرفت و توسعه است.

وی افزود: در این راستا موضوع مهارت آموزی دانشجویان به عنوان آینده سازان کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و این مهم در برنامه‌های محوری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دوره فعلی قرار دارد.

ذوالفقارزاده ادامه داد: از این رو برنامه‌ها و رویداد‌های متنوعی برای مهارت آموزی و افزایش اشتغال‌پذیری دانش آموختگان در دستور کار قرار دارد که حمایت از برپایی رویداد کمند از آن جمله است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: ایجاد سرای مهارت آموزی در خوابگاه‌های دانشجویی در قالب طرح «سرمد» از دیگر برنامه‌هایی است که روند اجرایی آن در برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی قرار گرفته و در این زمینه تفاهم‌نامه‌هایی با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، دانشگاه فنی و حرفه‌ای و دانشگاه جامع علمی کاربردی در حال طی مراحل نهایی جهت انعقاد است تا بتوان از این طریق زمینه هم‌افزایی و تعامل با نهاد‌ها و دستگاه‌های مسئول فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: باید تلاش شود تا با حمایت از استعداد‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان زمینه حضور آنان در فضای کسب و کار پس از طی دوران تحصیل را ایجاد کرده و امیدواری آنان نسبت به آینده خود را تقویت کنیم.

ذوالفقارزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت نوآوری در برنامه‌ها و فعالیت‌ها گفت: نوآوری در فعالیت‌ها و برنامه‌ها لازمه کشور در شرایط کنونی و به منظور گره گشایی از مشکلات است.

وی افزود: اهتمام نسبت به صنایع خلاق و دامن زدن به این صنایع مزیت رقابتی و دست برتر در این زمینه است که می‌تواند مورد توجه کنشگران فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه‌ها قرار گیرد.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: نقش گروه‌های دانشجویی همچون کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشجویی در زمینه صنایع خلاق و اتصال آن به بازار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و بایستی توسعه فعالیت‌ها و برنامه‌ها با اتکا به ظرفیت‌های کم‌نظیر این مجموعه‌ها صورت پذیرد از این رو برنامه‌ریزی جدی به منظور تقویت نقش و کنشگری مؤثر آن‌ها مدنظر قرار دارد.

دکتر محمد شیخ زاده رئیس دانشگاه بجنورد نیز در این آئین طی سخنانی ضمن تشکر از حمایت‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در برپایی این رویداد گفت: برنامه‌ریزی جهت افزایش این قبیل برنامه‌ها از جمله اهداف و مأموریت‌های این دانشگاه در این دوره به شمار می‌رود.

وی افزود: باید زمینه مهارت افزایی دانشجویان را فراهم نمائیم تا این عزیزان چشم‌انداز روشنی برای بعد از دوران تحصیل و ورود به بازار کار داشته باشند.

شیخ زاده اظهار داشت: در همین راستا بهره‌برداری از تمامی ظرفیت‌های دانشگاه به منظور حمایت از ایده‌های ناب دانشجویان و ارتقای مهارت‌های آنان با همکاری استادان در دستور کار این دانشگاه قرار دارد؛ لذا اکنون با فروکش کردن همه‌گیری بیماری کرونا و حضور با نشاط دانشجویان در دانشگاه از معاونت فرهنگی و دانشجویی انتظار می‌رود با همکاری دفتر ارتباط با صنعت و مرکز نوآوری برنامه‌های متنوعی را در این خصوص اجرا نمایند.

دبیر رویداد کمند در دانشگاه بجنورد نیز طی گزارشی اظهار داشت: پس از اعلام فراخوان رویداد ۳۵ طرح در قالب فردی و گروهی به دبیرخانه رویداد ارسال شد که پس از ارزیابی اولیه ۱۱ طرح به مرحله پایانی داوری راه پیدا کردند که در نهایت ۶ طرح به عنوان طرح برگزیده انتخاب شدند.

وی افزود: بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته زمینه حمایت صندوق کارآفرینی امید استان و بنیاد برکت از طرح‌ها و ایده‌های دانشجویی منتخب این رویداد صورت گرفته است.

عباس مروجی ادامه داد: برگزاری کارگاه‌های مهارت‌افزایی در زمینه کسب و کار و برپایی نمایشگاه آثار و ایده‌های منتخب از بخش‌های دیگر این رویداد بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
باید زمینه مهارت افزایی دانشجویان را فراهم نمائیم تا این عزیزان چشم‌انداز روشنی برای بعد از دوران تحصیل و ورود به بازار کار داشته باشند.
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سطح زیر کشت گیاه روغنی کاملینا در جهرم
رها سازی پرنده خروس کولی شمالی در تالاب گندمان
جلوگیری از اضافه برداشت بیش از یک میلیون متر مکعب آب در ملایر
کشف ۹۰ هزار نخ سیگار فاقد مجوز در رستم
درختکاری به نام پدر
کشف ۹۹ راس گوسفند بدون مجوز
کشف بیش از ۳۸ کیلوگرم موادمخدر در بهارستان؛ دستگیری دو قاچاقچی
مسیر گردشگری فرهنگی میان ایران و ترکیه برقرار می‌شود
تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است
از زیبایی‌های بارش برف تا همدلی مردم در جریان زندگی روزمره
یخ زدگی تالاب‌ها و آغاز مهاجرت پرندگان به مناطق گرمسیری
تقابل پالایش نفت بندرعباس با سن ایچ ساوه
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دورهمی خانوادگی با مادر بزرگ ۱۰۵ ساله
معرفی ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی خواف
روند کند اجرای قانون هوای پاک
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی به ۲۵۶ تَن در هرمزگان
همایش شورای برنامه‌ریزی منابع طبیعی استان در زرند
مهلت دادستان تهران به شهرداری برای اعلام مشخصات ساختمان‌های نیمه کاره در تهران
توجه به تربیت در تمامی دوره‌های تحصیلی پایه‌گذار آموزش اثربخش است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۵ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)