پخش زنده
امروز: -
این روزها پنبه کاران گنبدی که در تب و تاب جمع آوری محصول پنبه هستند از وضعیت سر درگم خرید محصولشان و تاخیر در پرداخت طلب پنبه ناراضی هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز گلستان پنبه کاران میگویند : کارخانجات پنبه پاک کنی محصول را با قیمتی بسیار کمتر از آنچه اعلام شده بود میخرند و مبالغ هم فعلا به حسابشان واریز نمیشود و این مشکلاتی برای آنان ایجاد کرده است.
موسی خانی رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی جهادکشاورزی استان با بیان اینکه با شروع فصل سرما و بارندگی کیفیت پنبه نیز افت می کند می گوید : در این راستا مکاتباتی را برای حل مشکل قیمت با سازمانهای مربوطه انجام دادیم.
او افزود : امسال در گلستان 20 هزار هکتار زیر کشت پنبه رفت و تا کنون بیش از 20 هزار تن وش وارد کارخانه های پنبه پاک کنی استان شده است.
از جهاد کشاورزی خواهش میکنم به مشکلات این عزیزان رسیدگی کنند عمرشونو در این کار سخت میزارن انصاف نیست با قیمت پایین بخرم تازه تاخیر در پرداخت ام باشه