• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۴۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۸
گیلان » اجتماعی

رتبه هشتم گیلان در ارایه خدمات دولت الکترونیک

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان: حذف کاغذ بازی و جلوگیری از هدر رفت زمان یک مزیت بسیار خوب این دولت است.

رتبه هشتم گیلان در ارایه خدمات دولت الکترونیکبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گیلان ، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با اشاره به اینکه دولت الکترونیک یک دولت دیجیتال دارای سازمان مجازی و بدون دیوار و ساختمان است که خدمات دولتی را به صورت برخط ارائه می‌کند گفت: این روز‌ها شهروندان در دولت الکترونیک رضایت خاطر دارند چرا که حذف کاغذ بازی و جلوگیری از هدر رفت زمان یک مزیت بسیار خوب این دولت است.
فرزاد توکلی با بیان اینکه از هزار و ۶۰۰ خدمت شناسنامه دار حدود ۶۰۰ خدمت به صورت الکترونیکی و نیمه الکترونیکی در گیلان فعال است افزود: حدود ۳۹۰ خدمت در دفاتر پیشخوان ارائه می‌شود که صدور مجوز دفاتر پیشخوان شهری و روستایی، در دستگا‌های اجرایی خدمات رسان آب و برق و گاز، خدمات مرتبط با امور مشترکان مانند اخذ انشعابات از جمله این خدمات شناسنامه دار هستند.
وی با بیان اینکه آنچه که ادارات استان را در موضوع دولت الکترونیک متمایز می‌کند، کسب امتیاز دستگاه‌ها در جشنواره شهید رجایی است گفت: در ارزیابی سال گذشته بر اساس شاخص بررسی وضعیت پورتال اطلاع رسانی دستگاه ادارات پست، استاندارد، برق منطقه‌ای، بیمه سلامت، آب و فاضلاب و بنیاد شهید به ترتیب بالای ۸۰ درصد امتیاز کسب و خدمات دهی کرده اند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان همچنین خاطر نشان می‌کند: برای رسیدن به اهداف دولت الکترونیک باید وزارت متبوع مبتنی بر اسناد بالا دستی همانند شورای عالی فضای مجازی، شورای اجرایی فناوری اطلاعات و قانون بودجه ۱۴۰۱ نسبت به ایجاد و راه اندازی پنجره واحد خدمات دولت هوشمند به آدرس mygov.ir اقدام کند.
به گفته‌ی وی در این پنجره هر فرد یک بار احراز هویت شده و سپس قادر به استفاده از خدمات همه سرویس موجود دستگاه‌های اجرایی که در آن بارگذاری شده می‌شود و در حال حاضر ۱۰ درصد خدمات دستگاه‌ها مانند استعلام وضعیت کووید، استعلام وضعیت سلامت شهروندان، استعلام وضعیت واحد صنفی، آخرین درخواست واریز مستمری، کمیسیون پزشکی، استعلام سند حج تمتع، استعلام سوابق ورزشی افراد، استعلام آخرین وضعیت شکوائیه مودیان مالیاتی، استعلام استاندارد کالا و استعلام پرونده‌های علائم تجاری و. بر روی پنجره واحد بارگذاری شده و طبق قانون تا پایان شهریور باید ۳۰ درصد خدمات همه دستگاه‌های بر روی آن بارگذاری شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با اشاره به اینکه طبق آخرین ارزیابی که اسفند ۱۴۰۰ منتشر شد جایگاه گیلان در حوزه فناوری براساس ۳ شاخص اصلی بررسی شد افزود: گیلان از نظر شاخص سطح دسترسی فاوا (فاوا مخفف فن آوری اطلاعات و ارتباطات)، میزان مهارت فاوا رتبه هشتم دارد.
فرزاد توکلی با اشاره به اینکه گیلان از لحاظ شاخص میزان استفاده فاوا رتبه نهم را دارد می‌گوید: از مجموع این شاخص‌ها شاخص توسعه فاوا (IDI) حاصل می‌شود که رتبه استان در کشور بر اساس این شاخص هشتم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آواره شدن بیش از ۱۲ هزار خانواده افغان براثر حوادث طبیعی
درگذشت عنایت بخشی
تشدید نظارت‌ها بر ناوگان حمل‌ونقل عمومی، الگوی سراسری برای ارتقای ایمنی جاده‌ها
مراسم رونمایی ازپلاک هوشمند در شهر نشتیفان خواف
«آدمکش: مامور جون ۱» و «پلیس‌های اشتباهی»، آماده پخش از قاب تلویزیون
از توقف در زیر درختان و حاشیه رودخانه ها خودداری کنید
طرح ترخیص خودرو‌های توقیفی در کرمان
بازگشت بیش از ۱۰۳۹ هکتار اراضی ملی به بیت‌المال
کسب مقام سوم کشوری توسط باستانی کار زنجانی
تاکید امام جمعه اصفهان بر فعالیت مسجد محوری
عبور موفق شرکت گاز آذربایجان‌غربی از پیک مصرف زمستان بدون افت فشار
جشن تکلیف فرشتگان زمینی در همدان 
کشف ١٣ قبضه اسلحه شکاری از متخلفان زیست محیطی در لرستان
دستگیری فوری سارق طلافروشی در عملیات ماموران کلانتری ۱۱ کرمان
مسیرهای ترانزیتی شرق در آستانه اتصال کامل
ایران در تاریخ فلسفه شرق و یونان صدرنشین بوده است
کسب رتبه دوم مسابقه ایده‌پردازی دانشجویی
گروه بهمن و استقلال راهی نیمه نهایی شدند
کمیسیون ماده ۵، اتاق فرمان توسعه شهری کرمان
ناکامی قاچاقچی در انتقال تریاک جاساز شده در نی ریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)