• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۵۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۲
مرکزی » اجتماعی
فرمانده سپاه روح الله:

نقش جوانان و نوجوانان ایران در شکستن هیمنه آمریکا بسیار برجسته است

سردار کریمی : ۱۳ آبان یکی از نقاط عطف مبارزات تاریخی انقلاب اسلامی در شکستن هژمونی و هیمنه پوشالی آمریکا است.

نقش جوانان و نوجوانان ایران در شکستن هیمنه آمریکا بسیار برجسته استبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: یوم الله ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی یکی از نقاط عطف مبارزات تاریخی انقلاب اسلامی در شکستن هژمونی و هیمنه پوشالی آمریکا است و نقش جوانان و نوجوانان در حماسه‌های یوم الله ۱۳ آبان بسیار برجسته است.
سردار محسن کریمی با اشاره به نماد‌های ۱۳ آبان و نامگذاری این روز به عنوان روز مبارزه ملی با استکبار جهانی افزود: تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳ به ترکیه، کشتار دانش آموزان توسط حامیان رژیم تروریستی آمریکا در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی در سال ۱۳۵۸ در حوادث آبان ماه بسیار برجسته است.
او افزود: در واقع یوم الله ۱۳ آبان که به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده میدان تجسم شرارت‌ها و خباثت‌های آمریکا علیه ملت ایران است و قطعا این روز مهم و حماسه ساز منشا تحولات بزرگ و موجب شکل گیری ریشه و هویت تنومند انقلاب اسلامی شد.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: سه رخداد تاریخی، درس آموز و ماندگار در ۱۳ آبان نشان از وجود دست خیانت بار و خباثت آلود آمریکا علیه ملت ایران دارد و بیانگر راهبرد حاکمان شیطان صفت کاخ سفید در تقابل بنیادین با ایران اسلامی و انقلابی و روحیه استکبار ستیزی ملت ایران دارد و دشمنان باید بدانند روحیه مبارزه با استکبار و استعمار جهانی ریشه در اعتقادات ملت مسلمان و انقلابی ایران دارد و از مبانی تفکر امامین انقلاب اسلامی است.
اوگفت: امروز انقلاب اسلامی علیرغم همه توطئه‌های جبهه استکبار و حامیان کودک کش آن‌ها در رژیم صهیونیستی، در اوج اقتدار و سربلندی است و هیمنه پوشالی جبهه استکبار را به چالش کشانده و به معنای واقعی آمریکا در مقابل انقلاب اسلامی ناتوان و درمانده است و به تعبیر کلام امام خمینی (ره) که با نگاه بلندشان بیان کردند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند انجام دهد.
سردار کریمی افزود: به فضل الهی و هدایت‌های پیامبر گونه امامین انقلاب و هوشیاری و در صحنه بودن ملت بابصیر و غیرتمند ایران اسلامی سردمداران متوهم و کوردل جبهه استکبار همه گزینه هایشان علیه ملت ایران با شکست جدی مواجه شده و به برکت تفکر و گفتمان انقلاب اسلامی دستان دولت استعمارگر و غارتگر دولت آمریکا در کشور‌ها در حال قطع شدن است و صدای خرد شدن استخوان‌های جبهه استکبار از هر زمانی بیشتر شنیده می‌شود.
او با بیان اینکه ملت ایران در طول ۴۳ سال گذشته با هوشمندی و مجاهدت در جهاد‌های اطلاعاتی، امنیتی، دفاعی، نظامی، سازندگی، علمی، فرهنگی و اقتصادی به موفقیت‌های بزرگی رسیده، گفت: امروز در جنگ ترکیبی که یک ضلع آن جنگ شناختی است.
فرمانده سپاه روح الله بیان کرد: با برافراشتن پرچم جهاد تبیین و راه انداختن نهضت روشنگری در کانون‌های مهم حضور جوانان و نوجوانان از جمله مدارس و دانشگاه‌ها و با نقش آفرینی اساتید و معلمان در راستای تبیین جنایت‌های ۷۰ ساله آمریکا علیه ملت ایران بار دیگر سرافراز از آزمونی بزرگ بیرون خواهند آمد.
او گفت: سلاح جهاد تبیین جوانان و نوجوانان را در مقابل هجمه‌های دشمنان در جنگ شناختی واکسینه خواهد کرد و علاوه بر اینکه آن‌ها را در برابر مسئولیت‌های بزرگ آماده می‌کند زمینه تحقق ایران قوی را فراهم خواهند ساخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)