• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۷۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۰
مازندران » سیاسی

مجاهدت در راه اسلام اقدام مشترک روحانیت مجاهد و مردم حاضر در صحنه

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به لزوم مجاهدت در راه اسلام در فتنه پیش رو گفت: مجاهدت در راه اسلام وظیفه روحانیون و مردم در برهه حساس کنونی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، آیت الله لایینی در یادواره ۴۰۰ شهید روحانی و طلبه مازندران با ابراز انزجار از اغتشاشات اخیر و جان باختن شماری از هموطنان گفت: توهین به مقدسات و خسارت‌هایی که به اموال عمومی وارد شده اسست محکوم بوده و مراتب انزجار خود را اعلام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه هوشیاری در دفع فتنه همانند فتنه‌های گذشته ضروری است تصریح کرد: امیدواریم با شناسایی عوامل اغتشاش در جهت آرامش بخشی جامعه گام‌های اساسی برداشته شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین مجاهدت در راه اسلام را از وظایف آحاد مردم دین دار عنوان کرد و اظهار داشت: مجاهدان روحانی نیز همواره در کنار مردم برای نشر احکام الهی بوده اند و با روحیه قوی و با اراده راه سخت تبیین معارف را ادامه داده و می‌دهند.

آیت الله لایینی همچنین با تاکید بر اینکه روحانیون نیز ممکن است بسان همه انسان‌ها کم کاری داشته باشند تاکید کرد: فعالیت روحانیان مجاهد در سال‌های انقلاب اسلامی و در روند مبارزات عاری از خطا نیست و رفع نواقص باید صورت پذیرد.

او ثبات قدم در برابر دشمنان را از مهم‌ترین ویژگی‌های جامعه روحانیت مبارز دانست و گفت: در موضوعات روز نیز خواستار روحیه قوی در برابر دشمنان هستیم.

حجه الاسلام تویسرکانی مسئول نماینده ولی فقیه در بسیج مستضعفین کشور نیز با اشاره به اینکه پیام فتنه ایجاد آشوب ذهنی و قضاوت ناصحیح در برخی موضوعات است اظهار داشت: ایجاد آرامش در فتنه حائز اهمیت است که باید مورد توجه قرار گیرد.

او همچنین شناخت امر اهل بیت و تدبیر در قرآن را به یکایک آحاد جامعه تاکید کرد و گفت: در روایات آمده است در زمان فتنه و در جنگ شناختی دستورات الهی را باید از قرآن استخراج کند.

تویسرکانی به روایتی از حضرت صادق برای عبور از بحران با تمسک به آیات قرآن اشاره کرد و ادامه داد: اقدام فرهنگی در بحران‌ها و تمسک محتوایی به قرآن ضرورت روز جامعه ماست.

بگفته مسئول نماینده ولی فقیه در بسیج مستضعفین؛ ریشه یابی شعار‌ها و توهین‌های اخیر به مهجور ماندن آیات قرآن در لایه‌های اجتماعی، بازیابی محتوای قرآن در آموزش عالی، آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه باید تقویت شود.

او خواستار انجام اقدامات بنیادی در خصوص تبیین معارف قرآنی و تقویت ساختار‌های فرهنگی کشور شد.

حجت الاسلام تویسرکانی همچنین بر لزوم توجه به پیاده سازی مفاهیم قرآنی در عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی و امنیتی اشاره کرد و گفت: تمسک بر قرآن و اهل بیت در زوایای جامعه پیاده نشده است.

او نقشه دشمنان را پیاده سازی سیستم‌های جهانی در حوزه‌های مختلف عنوان و تصریح کرد: حجاب امر خداست و اگر فردی هم بدحجابی و بی حجابی دارد در برابر خدا می‌ایستد و ایستادگی در برابر روحانیان نیست.

مسئول نماینده ولی فقیه در بسیج مستضعفین افزود: کتمان، ترسیدن و ترساندن در زمینه احکام الهی حرام بوده و شهدا نیز در راه این آرمان به شهادت رسیده اند.

حجت الاسلام تویسرکانی نفرت پراکنی از روحانیت و انقلاب را از اهداف دشمن اشاره کرد و گفت: افرادی که رفتار‌های ناشایستی در اعتراضات داشته اند تعداد اندکی هستند، اما راه اندازی کرسی‌های آزاداندیشی نیز از ابتکارات مقام معظم رهبری در عرصه دانشگاه‌ها بوده است.

وی افزود: سازش در برابر استکبار آمریکا و یا گره زدن مشکلات با برجام مضموم بوده و ایران امروز در موضع قدرت بوده و با مدد خون شهدا از جنگ ترکیبی و تحریم‌های اقتصادی و جنگ رسانه‌ای در حال عبور هستیم.

۴ هزار شهید روحانی در کشور وجود دارد که از این تعداد ۴۰۰ شهید متعلق به مازندران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)