• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۷۶۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۲
سیاسی » دولت
مخبر در آیین تکریم و معارفه معاون اجرایی سابق و جدید رئیس جمهور:

هیچ کشوری جرأت رویارویی با جمهوری اسلامی ایران را ندارد

معاون اول رئیس جمهور گفت: کشور به مرحله‌ای رسیده است که هیچ گزینه نظامی نه روی میز و نه زیر میز دشمن قرار ندارد و قدرت‌های جهانی قادر نیستند هیچ تصمیمی در منطقه اتخاذ کنند، جز اینکه نظر جمهوری اسلامی ایران را بدانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آیین تکریم و معارفه معاون اجرایی سابق و جدید رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، امروز یکشنبه با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. 
 
برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاون اجرایی سابق و جدید رئیس جمهور
 
در این مراسم که غلامسحین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس جمهور و شماری از مقامات و معاونین نهاد ریاست جمهوری حضور داشتند، محمد مخبر گفت: امروز کشور آماده جهش جدی در همه ابعاد است و در مباحث امنیتی، دیپلماسی و سیاسی به نقطه‌ای از بازدارندگی رسیده ایم که هیچ کشوری جرأت رویارویی با جمهوری اسلامی ایران را ندارد. 
 
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به رجزخوانی‌های رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد: کشور به مرحله‌ای رسیده است که هیچ گزینه نظامی نه روی میز و نه زیر میز دشمن قرار ندارد و قدرت‌های جهانی قادر نیستند هیچ تصمیمی در منطقه اتخاذ کنند، جز اینکه نظر جمهوری اسلامی ایران را بدانند.
 
مخبر اظهار داشت: با وجود پیشرفت‌های همه جانبه علمی و صنعتی و امکانات طبیعی و خدادادی، هنوز به نقطه مطلوبی در زمینه اقتصادی نرسیدیم، اما دولت سیزدهم گام‌های بلندی در سرمایه گذاری‌های جدید برداشته و با دستور رئیس جمهور برای تعریف طرح‌های جدید و اجرای طرح‌های عمرانی و زیرساختی، منابع قابل توجهی اختصاص داده شده که همه این طرح‌ها در حال آماده سازی یا آغاز عملیات اجرایی است.
 
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به مزیت‌های کشور در بخش ترانزیت تأکید کرد: در سفر به روسیه همه نخست وزیران کشور‌های حاشیه دریای خزر به دنبال انجام مذاکرات و توافقات با جمهوری اسلامی ایران در زمینه ترانزیت و حمل کالا و مسافر بودند. 
 
مخبر ادامه داد: می‌توان با اتصال ۱۷۰ کیلومتر مسیر ریلی به آستارا و ۲۰ کیلومتر به بصره تا کشور‌های حوزه اسکاندیناوی و دریای مدیترانه برای حمل کالا و بار و مسافر در منطقه، دسترسی‌های لازم و سریع را فراهم کرد. 
 
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه بهره گیری از امکانات، سرمایه و مدیریت مردم از رسالت‌های جدی مدیران دولت سیزدهم برای پیشرفت و آبادانی کشور است، گفت: دولت باید بستر و زمینه‌های لازم برای حضور و مشارکت مردم را فراهم کند و اگر مردم به میدان پیشرفت کشور بیایند، مشکلات کشور در ظرف مدت بسیار کوتاهی قابل حل است. 
 
مخبر تصریح کرد: در فعالیت‌های اقتصادی، همواره دو محدودیت مدیریت و منابع وجود دارد که قطعاً حضور مردم می‌تواند این محدودیت‌ها را تبدیل به فرصت و حل مشکلات کند. 
 
معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه اعتماد مردم به حاکمیت برای حل مشکلات کشور حائز اهمیت اساسی است، تصریح کرد: با همت و عزم بلند همه ارکان و قوای کشور می‌توانیم به مرحله‌ای از شکوفایی و اقتدار برسیم که دشمن حتی فکر تقابل نظامی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران را در ذهن نپروراند. 
 
مخبر، همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از خدمات سید صولت مرتضوی در طول خدمت رسانی در معاونت اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، گفت: معاونت اجرایی از مسئولیت‌هایی است که حجم بالایی از مدیریت کارمندان دولت و ارتباط با آحاد مردم در سراسر کشور را به عهده دارد و از ویژگی‌های اصلی پذیرش این مسئولیت، تواضع، فعالیت شبانه روزی و پیگیری مستمر مصوبات سفر‌های استانی است. 
 
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سفر روز گذشته خود به منطقه محروم بشاگرد، گفت: گام دوم پشت سر گذاشتن محرومیت این منطقه آغاز شده و مصوبات حل مشکلات بشاگرد به گونه‌ای تنظیم و اجرا شده است که با اجرایی شدن آن‌ها علاوه بر رفع محرومیت، این منطقه به یک نقطه قابل قبول و برخوردار می‌رسد. 
 
مخبر با تأکید بر اینکه مصوبات سفر‌های استانی دولت سیزدهم کاملاً هوشمندانه و با رفع نیاز‌ها و تقاضا‌های مردم هر منطقه تهیه شده است، اظهار داشت: اگر مصوبات سفر‌های استانی به خوبی اجرایی شود، چهره کشور از لحاظ رفع محرومیت و پیشرفت و آبادانی، کاملاً تغییر خواهد کرد.
 
سید صولت مرتضوی نیز در این مراسم با اشاره به ۳۱ سفر برنامه ریزی شده استانی و چند سفر با محوریت رئیس جمهور در دولت سیزدهم تاکنون، تصریح کرد: توانستیم خدمت رسانی را از پاستور به دورترین نقاط کشور ببریم و ارتباط چهره به چهره رئیس جمهور با مردم همواره بدون تکلف و در سخت‌ترین شرایط آب و هوایی نیز انجام شد. 
 
مرتضوی، مسئله شناسی در سفر‌ها و نگاه نافذ رئیس جمهور و دولت را از ویژگی‌های مهم سفر‌های استانی دولت سیزدهم برشمرد و گفت: در این سفر‌ها تعداد بالایی از مشکلات و مسائل هر استان، شناسایی و دستور‌های لازم برای پیگیری و اجرا به بهترین نحو صادر شده تا جایی که تعداد قابل توجهی از واحد‌های تولیدی غیر فعال و نیمه فعال به چرخه اقتصاد کشور بازگشته است. 
 
معاون اجرایی سابق، همچنین به دستور‌ها و تأکیدات معاون اول رئیس جمهور در پیگیری مصوبات سفر‌های استانی اشاره کرد و ادامه داد: در دور دوم سفر‌های استانی، علاوه بر پیگیری باید به حل مشکلات فرهنگی، ازدواج و معیشت مردم توجه شود. 
 
محسن منصوری، معاون اجرایی جدید رئیس جمهور نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه سفر‌های استانی دولت سیزدهم، خلق حماسه و راه میانبر خدمت رسانی به مردم است، گفت: مصوبات این سفر‌ها از جنس سیاست گذاری و اقتصادی است و باید در طراحی دور دوم سفر‌های استانی از طرح مسئله و برنامه ریزی تا اجرا، مردم و بخش خصوصی حضور داشته باشند.
 
منصوری، تقویت سرمایه اجتماعی را یکی از مأموریت‌های اساسی و مهم دولت سیزدهم دانست و اظهار داشت: تقویت سرمایه اجتماعی از مهم‌ترین برنامه‌ها و اهداف معاونت اجرایی رئیس جمهور خواهد بود و باید در نهاد ریاست جمهوری که نماد تبلور موضوعات اداری و اجرایی کشور به شمار می‌آید، به گونه‌ای عمل شود تا تصمیمات در این نهاد مهم در حلقه‌های مختلف زنجیره اجرایی کشور راهگشا باشد. 
 
گفتنی است، محمد مخبر در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از تلاش‌های صادقانه و خدمات ارزنده سید صولت مرتضوی در دوران تصدی مسئولیت معاونت اجرایی رئیس جمهور تجلیل کرد.
 
مخبر، همچنین حکم انتصاب محسن منصوری به عنوان معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری را به او اعطا کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز نام نویسی داوطبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
جهش فناورانه نخبگان دانشگاهی در تولید سولفات مس
افتخار جهانی بافق؛ نوجوان اسکیت رولبال به مدال برنز رسید
برگزاری جشنواره هفته نکوداشت قرآن، عترت و نماز در آذربایجان‌غربی
انسداد ۹ حلقه چاه غیر مجاز در نهاوند
چمران: تصمیمات درباره حریم به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال می‌شود
هفته ۱۵ بوندسلیگای آلمان؛ لورکوزن جای لایپزیش را در رده سوم گرفت
هشدار در مورد یخ‌زدگی کنتورهای آب
شرور مخل نظم و امنیت عمومی در پارس‌آباد دستگیر شد
لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌ اصلاح شد
درخواست شرکت ملی گاز از مردم برای کنترل مصرف گاز
برگزاری جلسه شورای اداری شهرستان خوی
مهار بیش از ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
نباید از روایت مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه غفلت کرد
پلمب یک هایپرمارکت و یک میوه‌فروشی متخلف در رامسر
پویش یلدای مهربانی گیلانیان
هفته ۱۷ لیگای اسپانیا؛ رئال در صدر به یک قدمی بارسا رسید
گواهی اسقاط ۶۰ میلیونی در برابر کامیون ۲ میلیاردی؛ نوسازی ناوگان به بن‌بست خورد
با وجود بارش‌های بی‌سابقه؛ تلفات جانی نداشتیم
دستگیری عاملان قتل خانوادگی در گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)