• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۷۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
سرپرست معاونت آموزش ابتدایی:

تشریح و تبیین برنامه‌های معاونت ابتدایی

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی در نشست تخصصی معاونین آموزش ابتدایی به تشریح و تبیین برنامه‌های این معاونت پرداخت.

تشریح و تبیین برنامه‌های معاونت ابتداییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، معصومه نجفی در نشست تخصصی معاونین آموزش ابتدایی، روسای ادارات دوره اول و دوم ابتدایی و گروه‌های تکنولوژی و آموزشی و روسای اداره توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر سراسر کشور که با حضور بیش ۱۵۰ نفر در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، گفت: دانش آموزان سرمایه عظیمی هستند که در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته اند. از این رو حضور نیروی انسانی پای کار و با روحیه انقلابی در عمل بسیار ارزشمند است.

نجفی در تبیین سه تغییر رویکرد معاونت آموزش ابتدایی در دولت انقلابی، به تغییر رویکرد از طرح‌های پراکنده، کم‌اثر و نمایشی به تمرکز بر اقدامات اثرگذار مبتنی بر برنامه درسی و توانمندسازی معلم، تغییر رویکرد از نگاه بخشنامه‌ای و اداری به تدوین میثا‌ق‌نامه و عهدنامه و در بعد مسائل ارزشی، تربیتی و دینی و احیا نقش الگویی معلمان و مدیران و چرخش از مدیریت با ساختار هرمی به سمت ساختار شبکه‌ای اشاره کرد.

ارتقاء صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان دوره‌ ابتدایی طرح شهید حاج ابراهیم همت
نجفی درباره ارتقاء صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان دوره‌ ابتدایی به طرح شهید حاج ابراهیم همت اشاره کرد و در تبیین چرایی اجرای این بسته اظهار کرد: بر اساس سند تحول بنیادین، اولویت بخشی به آموزش دوره‌های پیش از دبستان و ابتدایی به عنوان دوره‌های پایه در عملیاتی کردن برنامه‌های تحولی وزارت آموزش و پرورش و جهت دهی مضاعف منابع مالی ونیروی انسانی توانمند مورد تاکید است.

وی در ادامه گفت: در راستای سیاست‌های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش کشور، ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری، توسعه مهارت حرفه‌ای و توانمندی‌های علمی و تربیتی معلمان با ارتقای کیفی آموزش‌های ضمن خدمت و برنامه ریزی برای روزآمد کردن اطلاعات تخصصی و تحصیلات تکمیلی معلمان متناسب با نیاز آموزش و پرورش، دانش‌افزایی مستمر معلمان در حین خدمت و ارتقاء شان و منزلت فرهنگی و اجتماعی آن‌ها ضروری است. در طرح شهید حاج ابراهیم همت برای توانمند سازی معلمان در همه دروس به خصوص سه درس فارسی، ریاضی و علوم برنامه مدون و با چشم انداز روشن تعریف شده است.

برنامه تولید بسته آموزشی پایه اول ابتدایی با رویکرد ترکیبی (تلفیق رویکرد کل گرایی و آوایی)
نجفی افزود: ضعف جدی دانش آموزان ابتدایی در سواد خواندن از یک سو و نگران کننده بودن شاخص‌های کارایی درونی پایه اول ابتدایی باعث شد که با بهره گیری از آخرین یافته‌های علمی، طرح بسته‌های آموزشی فارسی پایه اول ابتدایی در ۸۳۰۰ کلاس اول ابتدایی آغاز گردد. این ۸۳۰۰کلاس از مدارس روستایی که نیاز به حمایت جدی و همه جانبه برای بهبود داشتند  انتخاب شدند.

معاون آموزش ابتدایی در تشریح این طرح گفت: برای این آموزگاران بسته طراحی آموزشی نوین، دقیق و گام به گام طراحی شده است، این بسته شامل طراحی آموزشی تلفیقی، داستان‌های مناسب و هدفمند، کارت تصویری، کارت بازی و فایل صوتی می‌باشد که ماهیانه به دست معلم می‌رسد. اگرچه این بسته‌ها برای معلم به صورت خودآموز طراحی شده است در بستر شاد هم آموزش‌های لازم و گام به گام عرضه می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق لشکری و کشوری
پیش بینی احتمال بارندگی طی روزهای آینده در خوزستان
ویژه‌برنامه‌های صداوسیمای زنجان در رمضان ۱۴۰۴
باخت خانگی بانوان هندبالیست کازرونی از نماینده یزد
سقوط خودرو دنا به دره‌ای در جاده چالوس ۳ کشته برجا گذاشت
مهار کامل آتش سوزی نیزار‌های تالاب انزلی
هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن وظیفه ملی و ایمانی است
آیا موز واقعاً سالم است یا فقط شکر است در پوششی دیگر؟
حمله گرگ ۲۸ رأس دام را در کلات تلف کرد
تهدید همزمان با مذاکره «دیکته‌کردن» است
تصادف در جاده لار_جهرم با پنج مصدوم
نامی که پیراهن شد
کشف ۷۰ میلیارد روغن موتور احتکار شده در دلیجان
ماه رمضان ماه ذکر وتلاوت قرآن
اعتراف دشمنان به ناتوانی در برابر جمهوری اسلامی
وزش باد مهمترین پدیده جوی استان زنجان
تشدید نظارت بر مراتع با افزایش قیمت خوراک دام
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازیافت ضایعات PVC در پیچ‌وخم مجوز‌های پتروشیمی
بهره برداری بزرگراه دالکی–کنارتخته تا شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)