• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۹۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

طراحی اسکوتر برقی با شتاب صفر تا ۱۰۰ در ۲.۸ ثانیه

یک اسکوتر برقی موسوم به سنمنتی (Senmenti) که قادر است از صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت تنها ظرف ۲.۸ ثانیه سرعت بگیرد، به زودی در شهر میلان ایتالیا رونمایی خواهد شد.

طراحی اسکوتر برقی با شتاب صفر تا ۱۰۰ در ۲.۸ ثانیهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در نمایشگاه موتورسیکلت EICMA امسال که در شهر میلان ایتالیا برگزار خواهد شد، دو "سوپر اسکوتر" مملو از جدیدترین فناوری‌ها که به دنبال ایجاد انقلاب در طراحی شاسی موتورسیکلت‌های معمولی است، به نمایش گذاشته خواهد شد.
 
شرکت سازنده این اسکوتر هوروین (Horwin) نام دارد. این شرکت یک شرکت سازنده موتورسیکلت الکتریکی است، کار طراحی خود را در اتریش انجام می‌دهد و ساخت محصولات خود را به چین برون‌سپاری می‌کند و امسال در نمایشگاه EICMA دو مفهوم جدید را معرفی خواهد کرد.
 
مدل "سنمنتی صفر" در چیزی که یک سوپر اسکوتر نامیده می‌شود، دارای آمار فوق العاده و عملکرد بالا با حدود ۶۰۰ نیوتن‌متر گشتاور در چرخ‌های عقب است.
 
شرکت سازنده ادعا می‌کند که این وسیله نقلیه می‌تواند ظرف ۲.۸ ثانیه از سرعت صفر به ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد.
 
این بدان معنی است که می‌تواند به طور موثر با سوپرموتور سوزوکی مدل GSX-R ۱۰۰۰ تا رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت رقابت کند. حداکثر سرعت سنمنتی ۲۰۰ کیلومتر در ساعت است.
 
این اسکوتر دارای اوج سرعت بسیار بالایی است و باتری ۱۶.۲ کیلووات ساعتی آن می‌تواند برد قابل توجه ۳۰۰ کیلومتری را در صورتی که با سرعت ۸۸ کیلومتر در ساعت رانندگی کنید، به آن بدهد.
 
شرکت هوروین این دستگاه را به بیش از ۳۰ دوربین، حسگر و پردازنده‌های یادگیری عمیق مجهز کرده است تا خود را به عنوان یک نیروگاه فناوری معرفی کند.
 
نظارت بر فشار باد تایر‌ها در لحظه، رادار‌های موج میلی‌متری جلو و عقب برای هشدار برخورد و نقاط کور، کمک به حرکت در سربالایی، کنترل در سراشیبی و رانندگی خودکار از جمله امکاناتی هستند که در این اسکوتر موجود هستند.
 
برای ایمن نگه داشتن این اسکوتر برقی در صورت دزدیده شدن یا آسیب دیدن، دوربین‌ها و حسگر‌های آن یک "حالت نگهبانی" را فعال می‌کنند.
 
این دوربین‌ها همچنین برای نظارت بر راننده و شرایط جاده در نظر گرفته شده‌اند تا اسکوتر بتواند رفتار‌های راکب را یاد بگیرد و قدرت خروجی خود را بر اساس آن تنظیم کند.
 
هوش مصنوعی سعی می‌کند جالب‌ترین جنبه‌های وسیله نقلیه شما را به شکل متناسب با نیاز راننده تنظیم کند و حتی می‌تواند به طور خودکار فیلم‌های سلفی و کلیپ‌های کوتاه را برای راننده بگیرد.
 
یک جا کلیدی، یک پیوند بلوتوث یا یک برنامه تلفن می‌تواند آن را بدون سوئیچ روشن کند. این اسکوتر دارای صندلی‌ها و میله‌های گرم‌کن، کنترل کشش، شوک‌های هوای قابل تنظیم در سه سطح، ترمز ABS و شیشه جلوی تمام اتوماتیک است و حتی دنده عقب دارد تا به آن کمک کند از فضا‌های تنگ فرار کند.
 
به نقل از اینترستینگ اینجنیرینگ، همچنین مدل دوم موسوم به سنمنتی ایکس (Senmenti X) از معماری جدیدی استفاده می‌کند و به گونه‌ای ساخته شده است که با معیار‌های عملکرد مدل صفر برابری کند.
 
البته به نظر می‌رسد که احتمال اینکه این وسیله نقلیه به جاده راه پیدا کند بسیار کم است؛ بنابراین ممکن است از آن در حد همین تماشا کردن لذت ببریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)