• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۱۲۱۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سردار اشتری:

اتحاد اهل تشیع و تسنن دشمنان را عصبانی کرده است

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: مردم استان سیستان و بلوچستان در برهه‌های مختلف تاریخ علاقه خود را به کشور و نظام نشان داده‌اند و این غیرت‌آفرینی‌ها در صیانت از وطن هرگز از اذهان مردم و تاریخ پاک نخواهد شد.

اتحاد اهل تشیع و تسنن دشمنان را عصبانی کرده استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار "حسین اشتری" در مراسم تودیع و معارفه فرماندهان انتظامی استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه مردم استان سیستان و بلوچستان در برهه‌های مختلف تاریخ علاقه خود را به کشور و نظام نشان داده اند و این غیرت آفرینی‌ها در صیانت از وطن هرگز از اذهان مردم و تاریخ پاک نخواهد شد، گفت: مردم دلیر این استان اعم از شیعه و سنی در تمام ادوار مخصوصا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دوشادوش هم و متحد از آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع کرده‌اند.
 
آتش‌افروزی دشمنان به دنبال اتحاد شیعه و سنی
 
وی ادامه داد: مردم سیستان و بلوچستان افرادی مومن، صبور و با گذشت و مشهور به مردی و مردانگی و مرزداران غیور این خطه با عزت و همیشه در صحنه و دوستدار صلح بوده و هستند این در حالی است که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای برهم زدن امنیت این استان فتنه انگیزی و برنامه‌ریزی و تلاش کرده اند و می‌خواهند از تنوع قومی و مذهبی که جز ظرفیت‌های خوب کشور محسوب می‌شود، سوءاستفاده کنند.
 
فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه هم اهل تسنن و هم اهل تشیع در راه دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شهدای گرانقدری را تقدیم کرده اند، تصریح کرد: تمامی اقوام ایرانی در دفاع از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تمامیت ارضی کشور همدل و یکصدا و با ایمانی راسخ در مقابل دشمنان ایستاده اند.
 
این مقام ارشد انتظامی همچنین عنوان کرد: اکنون نظام سلطه و ایادی استکبار در هفته‌های اخیر تمام تلاش خود را انجام داده تا با سوءاستفاده از برخی بهانه‌ها که خود در خلق آن نقش بسزایی داشته اند به دنبال تفرقه افکنی و آتش افروزی در جامعه است و غافل از اتحاد و پیوند ناگسستنی شیعه و سنی، فتنه‌های همیشگی خود را شعله ور کرده، اما با هوشیاری مردم انقلابی، بصیر و ولایتمدار کشور اعم از عرب، ترک، لر، بلوچ و فارس و سایر اقوام در تمام مذاهب اعم از مسلمان و غیرمسلمان و شیعه و سنی توطئه خبیثانه دشمن بار دیگر خنثی شده و آن‌ها از این اتحاد مردم سخت ناراحت هستند و به دنبال انتقام از مردم همیشه در صحنه هستند.
 
ایستادگی تا پای جان در دفاع از امنیت
 
سردار اشتری ادامه داد: دشمن در ایجاد فتنه و انتقام از پاسخ دندان شکن مردم، امنیت آن‌ها را هدف گرفته، ولی مردم یقین دارند که خادمان آن‌ها در نهاد‌های انتظامی، نظامی و امنیتی در راه دفاع از امنیت جامعه تا پای جان ایستاده اند و دشمنان را با یاس و ناامیدی مجبور به شکست کرده اند.
 
وی خاطرنشان کرد: پلیس در ادوار مختلف ثابت کرده که در راه دفاع از جان، مال و ناموس شهروندان روز و شب نمی‌شناسد و فارغ از هر نگاه جناحی و سیاسی در پاسداشت از ارزش‌های والای انقلاب و امنیت ایستاده و اجازه نمی‌دهد برخی از منفعت طلب‌ها فضا را غبارآلود کنند و بهره‌های شخصی خود را ببرند.
 
سردار اشتری بااشاره به شعار هفته فراجا ۱۴۰۱ عنوان کرد: شعار هفته فراجا "پلیس خادم مردم و مردم حامی پلیس" نام گذاری شد که این شعار برگرفته از فرهنگ غنی حاکم بر مجموعه مردمی انتظامی است سازمانی که در شرایط مختلف طبیعی و غیرطبیعی اعم از سیل، زلزله، آتش سوزی و ... در کنار مردم بوده و آن را افتخار خود می‌داند.
 
تکریم و معارفه فرماندهان استان
 
فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به تودیع و معارفه فرماندهان انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: برادر گرانقدرم سردار "احمد طاهری" فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان، با سابقه ۴۰ ساله خدمت شبانه روزی و صادقانه خدمات مضاعفی در تامین امنیت جامعه ارائه دادند و از خانواده محترم وی که در طول خدمت او را همراهی کردند، تقدیر و تشکر می‌کنم.
 
وی همچنین خاطرنشان کرد: سردار "محمد قنبری" نیز که از فرماندهان شایسته و عالی رتبه انتظامی هستند در راستای توسعه نظم و امنیت و حفظ حقوق آحاد جامعه برنامه‌های خوبی را به اجرا خواهند گذاشت و با اقدامات خوب خود انسجام، وحدت و همگرایی را در استان تقویت خواهند کرد و با هوشیاری و هماهنگی مناسب کینه فتنه انگیزان خارجی و داخلی را به خودشان برخواهد گرداند؛
 
بنابراین گزارش، سردار "حسین اشتری" فرمانده کل انتظامی کشور در پایان این مراسم از رشادت‌ها و مجاهدت‌های تمامی همکاران در سراسر کشور همچنین کارکنان انتظامی و مرزبانی استان سیستان و بلوچستان در راستای برقراری نظم و امنیت خصوصا در روز‌های اخیر در این استان تشکر و قدردانی کرد.
 
گفتنی است، با حکم سردار "حسین اشتری" فرمانده کل انتظامی کشور سرتیپ "محمد قنبری" (با حفظ سمت؛ رئیس پلیس آگاهی فراجا) به سمت فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان منصوب شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«وطن فروش» نماهنگی در راستای انتقال پیام وطن‌دوستی
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)