• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۱۵۴۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۰
مازندران » اجتماعی

رسیدگی به مددجویان بهزیستی، مهمترین هدف این سازمان

رئیس سازمان بهزیستی: رسیدگی به مددجویان بهزیستی، مهمترین هدف این سازمان است.

رسیدگی به مددجویان بهزیستی، مهمترین هدف این سازمانبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس سازمان بهزیستی کشور صبح امروز در نشست علمی و تخصصی مدیران ارشد و ستادی سازمان‌های بهزیستی کشوری و استانی در ساری، تهیه و اجرای راهبرد تحولی را از مهمترین اولویت‌های سازمان بهزیستی اعلام کرد.

علی محمد قادری هدف از برپایی این نشست را هم افزایی و همسویی استراتژیک میان ستاد برای بیانیه و منشور راهبردی بهزیستی در روستا‌ها و شهرستان استان بیان کرد و گفت: مخاطبان سازمان بهزیستی از بهترین خلق خداوند هستند و مددکاری وظیفه همه ما است که با نگاهی جهادی و خدمت خالصانه اهداف میسر می‌شود.


وی افزود: همکاران و مددکاران بهزیستی با پایبندی به خون شهیدان، راهبرد تحولی را در سازمان بهزیستی اجرا خواهند کرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران نیز در این نشست گفت: اگر کمیته امداد و برخی از نهاد‌های حمایتی با فقرا و نیازمندان سرکار دارند، بهزیستی با مبتلایان سر کار دارند که با فقر فرق دارد و سزاوار است هم مساعدت شوند و هم کمک شوند.
آیت الله محمدی لایینی افزود: مساعد یعنی از نظر مادی و کمک یعنی گرفتن دست یک روشن دل که همان بهزیستی اجتماعی نام دارد و این اقدام باعث می‌شود این افراد منزوی و خانه نشین نشوند.
نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: کمک‌های روحی و روانی و مشاوره‌های خوب در کنار خدمات مادی موجب خرسندی همه اقشار جامعه می‌شود که بهزیستی معنوی نام دارد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی هم گفت: در رسیدگی به امورات جامعه هدف بهزیستی، مجلس و دولت سیزدهم اقدامات ساختارمندانه‌ای انجام گرفته است هرچند هنوز اشکلات وجود دارد.
علی بابایی کارنامی افزود: با توجه به نزدیک شدن به بررسی بودجه سال جدید باید با ظرفیت سازی و اهداف راهبردی و شاخص‌های ایده ال در کنار داوطلب بودن و عاشقانه کار کردن می‌توان سهم بیشتری را به این نهاد اختصاص یابد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: کمسیون اجتماعی مجلس در بحث تصویب لایحه افزایش حقوق و توانمندسازی و اشتغال تنها با قبول رشد برای جامعه هدف بهزیستی مصوب شد و اولویت ما خدمات به بهترین و شریف‌ترین مخلوقات خدا در کشور است.
بابایی کارنامی خبر خوبی هم برای خانواده‌های دارای دو معلول در کشور دارای مشکل مسکن داشت، اینکه تا پایان سال، تمامی این افراد صاحب خانه می‌شوند.

استاندار مازندران نیز در این همایش گفت: در جمهوری اسلامی ایران مولفه‌های امنیت ملی ما تفاوت‌های زیادی با کشور‌های دیگر دارد، آن هم حضور مردم در عرصه‌ها و منطبق با محوریت حضور مردم و رهبری ولایت فقیه همواره از طوفان‌ها عبور کرده است.
حسینی پور افزود: امنیت اجتماعی می‌تواند مکمل امنیت ملی باشد که بهزیستی به عنوان متولی اصلی امنیت اجتماعی به واسطه بیش از ٥٠ وظیفه کاری و جامعه هدف بزرگ نقش بسزا و مهمی دارد.
استاندار مازندران خاطر نشان کرد: نگاه درست به جامعه هدف به عنوان ضرورت غیر قابل انکار، نقشی تعیین کننده است از جمله معماری شهری، موارد پزشکی و فضای اغلب نا مناسب شهری و روستایی که یک معلول را از حالت مستقل خارج شده و بار تمام مسیولیت‌ها به دوش خانواده می‌رود و این موضوع موجب در خطر افتادن امینت اجتماعی می‌شود.
حسینی پور گفت: در استان مازندران که سالانه مقصد ٣٠ میلیون مسافر است به عنوان کانون گردشگران، برای بهرمندی از جامعه هدف بهزیستی بسیار ضعیف عمل شده است که می‌طلبد رییس سازمان بهزیستی کشور با نگاه ویژه به زیر ساخت‌های این استان موجب ارامش هموطنان دارای معلول و خانواده ان‌ها شود.
استاندار مازندران تصریح کرد: برای نخستین بار بهزیستی در تمام روستا‌ها و در عمق مناطق محروم قرار گرفته است که با شناخت جدید نظام و مسایل جدید مدیریت مسایل و امینت اجتماعی صورت پذیرد سهم بسزایی در تامین امنیت ملی مهیا خواهد شد همان طور که در اطلس مدیریتی کشور، سازمان بهزیستی ایفای نقش می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و چهارم آذر ۱۴۰۴)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)