• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۲۹۶۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۹
بین الملل » غرب آسیا
به گزارش عربی ۲۱؛

تشدید سرکوب مخالفان به‌خصوص زنان در عربستان

پایگاه اینترنتی «عربی ۲۱» نوشت: رژیم سعودی در سایه حمایت‌های دولت آمریکا و سکوت کامل بین المللی، اقداماتش را علیه مخالفان تشدید کرده است.

تشدید سرکوب مخالفان به خصوص زنان در عربستانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ پایگاه اینترنتی خبری «عربی ۲۱» در گزارشی به قلم جمانه الصانع ضمن پرداختن به اشتیاق دیوانه وار محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی برای سرکوب هرگونه مخالفت و سانسور شدید خبری تحولات داخلی عربستان نوشت این در حالی است که ولیعهد سعودی دم از ترویج اصلاحات می‌زند و در همان حال در حال تنگ‌تر کردن عرصه بر بازداشت شدگانی است که با سیاست‌های حکومت سعودی مخالفند.

چند روز پیش شاه سعودی با صدور فرمانی, ۱۶۱ قاضی را در وزارت دادگستری تعیین کرد یا ارتقا درجه داد حال آنکه تعدادی از قضات نیز به علت آنکه برخی از آنان با خانواده‌های بازداشت شدگان ابراز همدردی کرده بودند بازداشت شدند و برخی از قضات نیز به ۲۰ سال زندان محکوم شده اند.

تشدید بی سابقه احکام صادره ادامه دارد و دادگاه‌های رژیم سعودی طی چند ماه اخیر مجازات‌های ده‌ها بازداشتی سیاسی را تشدید کرده اند و ده‌ها حکم اعدام برای بازداشت شدگان سیاسی صادر کرده اند که شماری از آنان کم سن و سال هستند.

عقده قدرت و کینه توزی و اختلال روانی بن سلمان بیم آن را بوجود می‌آورد که مرحله آینده از گذشته نیز خطرناکتر باشد و شاید موجی از احکام اعدام و تشدید مجازات به راه بیفتد که از موج‌های قبلی نیز شدیدتر باشد. شگفت آنکه اگر فرد محکوم شده درخواست تجدید نظر کند حکم صادره علیه او دو چندان می‌شود و اگر فرد محکومی در آستانه پایان دوره محکومیتش باشد حکمش چندین سال دیگر تمدید می‌شود مانند اسراء الغمام که دوره محکومیتش از هشت سال به ۱۳ سال افزایش یافت.

سلمی الشهاب و نوره القحطانی دو تن دیگر از زنان بازداشت شده نیز محکومیتشان تشدید شد و الشهاب به ۳۴ سال و القطحانی به ۴۵ سال رسید. پنج زن بازداشت شده نیز هر کدام ۱۲ سال بر محکومیتشان افزوده شد. احکام ناعادلانه و ظالمانه اعدام نیز در حال افزایش است و ۷۵ نفر در انتظار اعدام هستند که شماری از آنان را افراد کم سن و سال تشکیل می‌دهند.

خانواده‌های بازداشت شدگان هم از ساده‌ترین حقوق مدنی و استفاده از مراکز بهداشتی و تأمین اجتماعی محروم هستند و به کودکانی که پس از بازداشت شدن پدرشان به دنیا می‌آید شناسامه داده نمی‌شود و همسر مرد زندانی را برای آنکه به نوزادش شناسامه داده یا یکی از فرزندانش وارد مدرسه شود مجبور می‌شود از همسرش طلاق بگیرد.

گفتنی است؛ پس از سفر اخیر جو بایدن رئیس جمور آمریکا در ژوئیه گذشته به شهر جده عربستان چندین مورد احکام صادره قبلی رصد شد که بر اساس آن مدت زندان شماری از زندانیان سیاسی افزایش یافت مانند حکم زندان شیخ خالد الرشد که پس از تحمل پانزده سال و در آستانه آزادی، هشت سال دیگر بر طول محکومیتش در زندان افزوده شد.

همچنین؛ دادگاه تجدیدنظر، ده‌ها حکم تخفیف یافته را نقض و دادگاه کیفری نیز احکام جدیدی صادر کرد که حکم برخی از زندانیان نیم قرن زندان تعیین شد؛ بنابراین رژیم آل سعود موج جنون آمیزی علیه مخالفان و فعالان و به هرکسی که درباره وفاداری اش به نظام سعودی تردید کند به راه انداخته است و این اقدامات نیز در سایه حمایت‌های دولت آمریکا و سکوت کامل بین المللی است که به مقامات سعودی امکان می‌دهد هر طور که می‌خواهند و بدون نظارت، ظلم و ستم کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
عقده قدرت و کینه توزی و اختلال روانی بن سلمان بیم آن را بوجود می‌آورد که مرحله آینده از گذشته نیز خطرناکتر باشد و شاید موجی از احکام اعدام و تشدید مجازات به راه بیفتد که از موج‌های قبلی نیز شدیدتر باشد.
نظر شما
آخرین اخبار
کاشت درختان تجاری با بهره گیری از آب های نامتعارف درقروه
فعالیت سه هزار و ۵۰۰ مرکز مشاوره بهزیستی در کشور 
در آینده نزدیک ؛ موزه بانک در ارومیه افتتاح می‌شود
نقش تئاتر در تاب‌آوری جامعه و نمایش تاریخ و هویت ملی
حضور سازمان هواشناسی در نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو
دستور وزیر ورزش و جوانان برای پیگیری سانحه در پیست موتورسواری آزادی
مقام سوم جام رسانه ای امید برای ایلام
برپایی اردو‌های خدمت جهادی دندانپزشکی در خمینی شهر
کارگروه ویژه ساماندهی مدارس اوقافی در یزد تشکیل می‌شود
خرید بیش ازیک میلیون و ۳۵۰ هزار تن چغندر قنداز کشاورزان آذربایجان غربی
اصلاحیه آیین‌نامه جداسازی یارانه اعضای خانوار از سرپرست ابلاغ شد
گزارش خبرنگار صداوسیما از روند مهار آتش‌ در جنگل‌های الیت
پایداری هوا در اردبیل
اسقاط خودرو‌های فرسوده در برنامه هفتم
اختتامیه چهارمین جشنواره سواد رسانه ای گلستان در گرگان
­راهیابی تیم فوتبال هفت نفره ایران به دیدار پایانی قهرمانی آسیا - اقیانوسیه
روایت ایثار؛ کشاورز مؤمن پِرکَلّه ای که خانواده‌ را رها کرد تا ایران بماند
وزیر صمت: در مقاطع میانی زنجیره فولاد با مازاد تولید روبه‌رو هستیم
گام بلند شبکه یزد به سوی HD؛ سامانه نوین MCR و اتوماسیون پخش به بهره‌برداری رسید
پایش واحد‌های صنعتی در شهرستان اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)