• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۴۴۰۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
رئیس سازمان امور دانشجویان

دانشگاه‌ها باید در عرصه بین‌المللی نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشند

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت : دانشگاه‌ها در شرایطی قرار دارند که می‌توانند در فضای بین‌المللی نقش‌آفرینی کنند باید موانع موجود بر طرف و شرایط برای حضور فعال در عرصه بین‌الملل فراهم گردد.

دانشگاه‌ها باید در عرصه بین‌المللی نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان ، نشست هیئت رئیسه دانشگاه با دکتر هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و هیئت همراه ایشان ، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
  دکتر داداش پور در بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه ، در سخنانی ، دانشگاه رازی را از زیباترین دانشگاه‌های کشور توصیف کرد و افزود : دانشگاه رازی با قدمت ۵۰ ساله یک دانشگاه تکامل یافته و بالغ محسوب می‌شود و روند تکاملی آن ادامه دارد.
 وی یادآور شد : زمان نیاز دارد تا دانشگاه‌های تازه تأسیس و با قدمت کم ، روند تکاملی و تحولی را طی کنند و به ندرت دانشگاه‌هایی وجود دارند که با وجود قدمت کم ، این روند را پیموده‌اند ، از جمله ، دانشگاه کاشان و تربت حیدریه که قدمت بسیاری ندارند ، اما چرخه تحولی آن‌ها در مسیر خوبی قرار دارد و از دلایل مهم آن فعالیت و پای کار بودن خیران است ، همچنانکه در دانشگاه تربت حیدریه ، ۵ ساختمان با حمایت خیران در حال ساخت است.
 دکتر داداش‌پور گفت : دانشگاه رازی در یک روند تکامل یافته قرار گرفته و نسبت به ۱۰ الی ۱۵ سال گذشته پیشرفت و تحول صورت گرفته در آن چشمگیر و مشهود است.
 رئیس سازمان امور دانشجویان در ادامه بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها را امری بسیار مهم دانست و گفت : دانشگاه رازی ازین پس باید حرکت پرشتابی به سمت بین‌المللی شدن داشته باشد تا بتواند برای کشور و نیز استان کرمانشاه ظرفیت سازی کند.
 دکتر داداش پور گفت : دانشگاه‌ها در شرایطی قرار دارند که می‌توانند در فضای بین‌المللی نقش‌آفرینی کنند ، اما متاسفانه متناسب با ظرفیت خود در فضای بین‌المللی حضور مؤثری نداشته‌اند و موانع موجود باید برطرف شود و شرایط برای حضور فعال در عرصه بین‌الملل فراهم گردد.
رئیس سازمان امور دانشجویان جذب دانشجویان غیرایرانی را در تقویت وجهه بین‌المللی دانشگاه مهم دانست و اضافه کرد : باید برای جذب هرچه بیشتر دانشجویان غیرایرانی تلاش شود.
وی با اشاره به رویکرد جامع الاطرافی دولت گفت : نیاز‌های دانشجویان صرفاً آموزشی و پژوهشی نیست بلکه باید در حوزه‌های سلامت روان ، فرهنگی و ورزشی نیز پاسخگوی نیاز‌های آن‌ها باشیم و در این راستا دانشگاه‌ها باید از رویکرد سنتی عبور کنند و نگاه تحولی داشته باشند.
دکتر داداش‌پور با بیان اینکه سن حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها نسبت به دهه‌های پیش ، رشد داشته است افزود : امروزه شاهد هستیم اکثریت دانشجویان در مقاطع مختلف حداقل ۸ سال را در محیط دانشگاه سپری می‌کنند ، بنابراین ما صرفاً نه با یک دانشگاه بلکه با یک شهرک دانشگاهی مواجه هستیم و در واقع دانشگاه یک «خانواده بزرگ» از نخبگان و اهل علم و دانش است که با توجه به این ظرفیت نخبگی ، باید از امکانات لازم در حوزه‌های سلامت روان ، ورزشی ، مشاوره ، بهداشت ، فرهنگی و رفاهی برخوردار باشد.
همچنین در مجموعه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به ویژه در سازمان امور دانشجویان همه تلاش خود را برای حمایت از دانشگاه‌ها و کمک به رفع مشکلات آن‌ها به کار خواهیم گرفت.
 در این نشست ؛ دکتر عباس قربانی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان ؛ دکتر جعفر رازقی مدیر کل امور دانشجویان بین‌الملل و دکتر نورایی معاون برنامه‌ریزی و امور سرمایه‌گذاری صندوق رفاه دانشجویان حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید اعتبار ۳ مرحله از طرح رفع سوء تغذیه کودکان در گیلان
افزایش تأمین مالی زنجیره تولید در کشور
صدور یک هزار و ۵۰۰ کارت سوخت به صورت آنی در خوزستان
خواجه نصیر، فیلسوف و حکیم تراز اول ایران
دیدار با خانواده شهید مردمی اغتشاشات اخیر پایتخت
انتخاب بهارستان بعنوان پایلوت ساماندهی و بازیافت نخاله‌های ساختمانی در استان تهران
تامین اعتبار نیم‌همتی برای تحقق هفت عنوان برنامه قرآنی
مشارکت در اکتساب فناوری حوزه مواد ضدخوردگی نانوساختار
باد میهمان ساعات آینده آسمان اصفهان است
بررسی مسائل صنفی مهندسان ساختمان گلستان همزمان با روز مهندس
واکنش‌ها به اظهارات سفیر آمریکا درباره سرزمین موعود
هشدار درباره خطر نابودی میراث میلیون‌ساله هیرکانی در نبود تجهیزات
برپایی سفره افطاری در مسجد روستای رشنو شهرستان رومشکان
روایتی از سفره‌های ساده افطاری
خداییان: پرونده‌های تخلفات اداری باید ظرف ۳ ماه رسیدگی شوند
برگزاری محافل روزانه جزءخوانی قرآن در مجموعه انتظامی استان
تجارت ایران با اتحادیه اروپا به ۳ میلیارد و ۷۱۷ میلیون یورو رسید
تخفیف ۳۰ درصدی تأسیسات گردشگری ایلام
بررسی مشکلات متقاضیان مسکن کوی پرواز شهر همدان
نوروز بدون معطلی در ایستگاه‌های ریلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)