• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۵۶۴۱
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
اقتصادی » بازاروتجارت

آمادگی عمانی‌ها برای میزبانی از کارخانه‌های ایرانی

در دیدار وزیر صنعت، معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران با معاون وزیر تجارت و صنعت عمان، طرف عمانی آمادگی خود را برای حضور کارخانه های ایرانی در این کشور و راه اندازی خط تولید همراه با ارائه تسهیلات تعرفه ای و مالیاتی و اهدا زمین اعلام کرد.

از رشد ۷۰ درصدی تجارت تا ایجاد کریدور سبز گمرکی بین ایران و عمانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «سیدرضا فاطمی‌امین» وزیر صنعت، معدن و تجارت میزبان «صالح بن سعید مسن» معاون وزیر تجارت و صنعت عمان بود. در این نشست که با حضور علیرضا پیمان‌پاک، رئیس سازمان توسعه تجارت برگزار شد، طرفین در خصوص راهکار‌های توسعه تجارت و مبادلات تجاری میان دو کشور سرمایه‌گذاری‌های مشترک، تهاتر کالا، توافقنامه تجارت ترجیحی و حضور شرکت‌ها و کارخانه‌های ایرانی در عمان بحث و تبادل نظر کردند.

صالح بن سعید مسن، معاون وزیر تجارت و صنعت عمان، در این نشست به بازدید خود از مجتمع‌های صنعتی و کارخانه‌های ایرانی در تهران و اصفهان اشاره کرد و گفت: در این بازدید‌ها متوجه شدیم که ایران بسیار پیشرفت کرده و به همین علت خواستار سرمایه‌گذاری کارخانه‌های ایرانی از جمله دارویی و لوازم خانگی در عمان هستیم.

وی ادامه داد: در این مسیر تسهیلات ویژه مالیاتی و تعرفه‌ای برای ایرانی‌ها در نظر گرفته‌ایم و حاضریم در هر نقطه‌ای که طرف ایرانی مایل باشد، زمین برای احداث کارخانه و خط تولید در اختیارش قرار دهیم.
معاون وزیر تجارت و صنعت عمان به بازدید خود از یک شرکت داروسازی در تهران اشاره کرد و گفت: قرار است در عمان شهرک پزشکی تاسیس شود و امروز به این شرکت ایرانی پیشنهاد دادیم به‌عنوان اولین شرکت در این شهرک کار خود را برای تولید دارو آغاز کند.
وی به سفر رئیس بانک مرکزی عمان در هفته گذشته به تهران و دیدار با همتای ایرانی خود اشاره کرد و افزود: در این دیدار بسیاری از مشکلات تبادلات مالی بررسی و برای حل آن‌ها راهکار در نظر گرفته شده است.
صالح بن سعید مسن همچنین به افتتاح صرافی مشترک دو کشور در عمان و در روز‌های آتی اشاره کرد و گفت: دولت عمان درصد زیادی از بودجه درمانی خود را صرف خرید دارو از اروپا و آمریکا می‌کند و مایل هستیم تا از ظرفیت دارویی ایرانی‌ها نیز بهره ببریم.
در ادامه سیدرضا فاطمی‌امین، وزیر صمت نیز ضمن خوش آمدگویی به هیأت عمانی، به آمادگی ایران و شرکت‌ها و کارخانه‌های ایرانی برای سرمایه‌گذاری در عمان اشاره کرد و افزود: اکنون یکی از کارخانه‌های تولید لوازم خانگی آماده احداث خط تولید در عمان است، اما ما پیشنهاد می‌کنیم که این خط تولید با سرمایه‌گذاری مشترک تجار عمانی و ایرانی احداث شود.
 
وی به رشد ۷۰ درصدی تجارت ایران و عمان در ۷ ماه سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ اشاره و خاطرنشان کرد: خوشبختانه بیشتر مواردی که در سفر به عمان با همتایان عمانی توافق شده بود، محقق شده است و مواردی نیز باقیمانده که نیاز به پیگیری بیشتر دارد.
وزیر صمت ضمن دعوت رسمی از وزیر تجارت و صنعت عمان برای سفر به تهران در بهمن‌ماه و حضور در جلسه کمیسیون مشترک دو کشور، به اهمیت موضوع تهاتر کالایی میان ایران و عمان اشاره کرد و یادآور شد: شروع تهاتر کالایی به تقویت خط کشتیرانی منظمی که میان دو کشور راه افتاده، منجر می‌شود.
در ادامه این دیدار علیرضا پیمان‌پاک، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران نیز با بیان اینکه صادرات ایران به عمان نسبت به سال گذشته رشد ۱۰۳ درصدی داشته، گفت: برای توازن تراز تجاری دو کشور لازم است که تجار ایرانی با ظرفیت‌ها و تولیدات همتایان عمانی خود آشنا شوند و نیاز‌های خود را به طرف عمانی اعلام کنند.
وی در همین خصوص به حضور شرکت‌های صنایع غذایی ایرانی در نمایشگاه‌های عمان طی روز‌های آتی اشاره کرد و از آمادگی سازمان توسعه تجارت برای پربایی نمایشگاهی در ایران جهت معرفی محصولات و تولیدات عمانی خبر داد.
 
معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به احداث گمرک سبز در توافق با روسیه میان این کشور و جمهوری اسلامی ایران، پیشنهاد احداث گمرک سبز میان ایران و عمان را مطرح کرد که این پیشنهاد با استقبال طرف‌های عمانی همراه شد.
وی همچنین به مذاکرات برای امضای توافقنامه تجارت ترجیحی میان دو کشور اشاره و تاکید کرد: به‌همین منظور در انتظار فهرست کالایی مدنظر عمانی‌ها در توافقنامه تجارت ترجیحی و همچنین فهرست کالا‌های تهاتری هستیم تا در قالب یک بسته برای تصویب به مجلس ارائه کنیم.
پیمان‌پاک به موضوع همکاری مشترک دو کشور در ایجاد پلتفرم‌های فروش آنلاین کالا اشاره کرد و گفت: این موضوع سبب رونق و افزایش مبادلات تجاری میان ایران و عمان می‌شود.
وی در پایان از سرمایه‌گذاران عمانی دعوت کرد تا در پروژه‌های داخل ایران سرمایه‌گذاری داشته باشند و گفت: این افراد می‌توانند در تولید مشترک محصولات ایرانی در عمان نیز سرمایه‌گذاری کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)