پخش زنده
امروز: -
مولوی عبدالحمید امام جمعه مسجد مکی زاهدان با حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری رئیس ستاد ائمه جمعه و نماینده رهبر معظم انقلاب دیدار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما در این دیدار که با حضور علما و سران طوایف سیستان و بلوچستان برگزار شد، حوادث و اغتشاشات اخیر در سیستان و بلوچستان بررسی شد.
حجت الاسلام حاج علی اکبری در این دیدار تصریح کرد: با هدف ابلاغ سلام رهبری معظم به زاهدان آمدهایم که پای درددل شما بنشینیم.
حجتالاسلاموالمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری روز گذشته (یکشنبه) به همراه هیئتی بلندپایه به نمایندگی از رهبری معظم انقلاب اسلامی به استان سیستان و بلوچستان سفر کرد.
خداوند آل سعود رو نابود کنه
در عکس کار شده، آقای علی اکبری دیده نمیشود!
الا لعنت الله علی القوم الظالمین.شبکه های بیگانه که مردم رو تشویق به اغتشاش می کنند که جزنوکری آمریکا وگاوشیره اش هنری ندارند درپی نابودی ایران چندهزارساله اند.