• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۶۵۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۹
مرکزی » اقتصادی

تزریق ۶۶۸ هزار دُز واکسن آنگارا در واحدهای پرورش مرغ مادر

بیش از ۶۶۸ هزار دُز واکسن آنگارا امسال برای مقابله با شیوع این بیماری در واحدهای پرورش مرغ مادر استان مرکزی تزریق شد.

تزریق  ۶۶۸ هزار دُز واکسن آنگارا در واحدهای پرورش مرغ مادر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، آبزیان و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۶۶۸ هزار و ۱۲۴ دز واکسن آنگارا امسال برای مقابله با شیوع این بیماری در واحدهای پرورش مرغ مادر این استان تزریق شد.

دکتر حسن اثنا عشری افزود: ۱۱ واحد پرورش مرغ مادر در استان مرکزی وجود دارد که برای جلوگیری از انتقال بیماری آنگارا از طریق تخم مرغ و ایمنی گله به تمامی طیور این واحد‌ها امسال ۲ دز واکسن تزریق شده است.

اثنا عشری گفت: سه هزار و ۵۰۰ مورد بازدید فعال و غیر فعال امسال برای مقابله با بیماری آنگارا از واحد‌های پرورش طیور استان مرکزی انجام و حدود ۱۰۵ مورد نمونه گیری از این واحد‌ها انجام شده است.

او تاکید کرد: نیاز است مرغداران این استان برای جلوگیری از شیوع بیماری آنگارا در استان، جوجه مورد نیاز خود را از واحد‌هایی که نسبت به واکسیناسیون گله در برابر این بیماری اقدام کرده اند تهیه کنند.

اثنا عشری گفت: انجام پایش و مراقبت از واحد‌های پرورش طیور استان مرکزی، برگزاری کلاس‌های آموزشی برای اتحادیه مرغداران، دامپزشکان و فعالان این بخش، ارسال پیامک‌های آموزشی و چاپ و توزیع دست نوشته‌های آموزشی و هشدار دهنده از جمله اقدامات اداره کل دامپزشکی استان برای مقابله با شیوع احتمالی این بیماری در استان است.

او افزود: آنگارا یک بیماری جدید و ویروسی با تلفات بالا در بین طیور است و در صورت رعایت نکردن شرایط بهداشتی از سوی مرغداران تلفات سنگینی برای مرغداری‌های استان مرکزی به همراه دارد.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، آبزیان و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: این بیماری بیشتر از طریق مرغ مادر و اقدامات جانبی از جمله تردد، دان و وسایل مرغداری آلوده به طیور منتقل می‌شود و رویکرد دامپزشکی استان مرکزی برای ریشه کنی و جلوگیری از انتقال این بیماری در مرغداری‌های گوشتی معدوم سازی واحد‌های مرغداری مبتلا به بیماری و واکسیناسیون واحد‌های مرغ مادر می‌باشد.

اثنا عشری افزود: بیماری آنگارا در صورت ابتلا در واحد‌های مرغ مادر گوشتی بیماری به جوجه‌های یک روزه منتقل می‌شود و نیاز است مرغداران جوجه یک روزه مورد نیاز خود را از واحد‌هایی که حداقل ۲ نوبت واکسیناسیون علیه بیماری آنگارا در آن‌ها انجام شده تهیه کنند.

او از مرغداران خواست ضمن رعایت اصول قرنطینه‌ای، از ورود خودرو‌ها و افراد غیر ضرور به داخل واحد‌های پرورش طیور جلوگیری کرده و در صورت ضرورت ضد عفونی خودرو‌ها و انجام اصول قرنطینه‌ای برای افراد را در دستور کار خود قرار دهند.

اثنا عشری افزود: مرغداران حوضچه‌های ضدعفونی در ورودی واحد‌های خود را فعال کرده و در صورت مشاهده هرگونه تلفات در واحدها، مراتب را به ادارت دامپزشکی شهرستان‌های استان اطلاع رسانی کنند.

آنگارا از جمله بیماری‌های ویروسی با تلفات بالا است که نخستین بار در منطقه آنگارای کراچی پاکستان تشخیص داده شد و از سال ۹۹ در کشور مشاهده شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
حضور گروه تواشیح زنجان در کاروان قرآنی حج تمتع ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
واکنش عراقچی به دروغ پردازی‌های رسانه صهیونیستی
بارش پراکنده باران در سمنان
همدلی و اتحاد در روستا‌های همیشه بیدار گیلان
نجات دو بیمار با علایم‌ حمله قلبی با تلاش به موقع امدادگران
قدردانی خانواده شهدا از حضور حماسی مردم البرز در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
هوای بارانی شهرکرد
حضور گسترده مردم روستا‌های کهگیلویه و بویراحمد در راهپیمایی ۲۲ بهمن
شکست هیرکان رشت در رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
جلوه‌های از حضور باشکوه ساکنان و گردشگران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
افتتاح آموزشگاه خیرساز وکیلی در نیشابور
روستانشینان همپای سراسر البرز با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند
رونمایی از ماشین‌آلات مشارکتی و اهدایی به دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌های استان
تهران هنوز قلب تپنده حماسه است
محکومیت واحد صنفی تیرچه بلوک در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن استان مازندران
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
بازتاب گسترده حضور ایرانیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)