• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸
اجتماعی

تاکید ایران و ترکیه بر گسترش همکاری‌های رسانه‌ ای

ابراهیم شاهین رئیس رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) در ادامه سفر خود به کشورمان با رئیس سازمان صدا و سیما دیدار و از آمادگی کشورش برای گسترش همکاری‌های رسانه‌ای با جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، ابراهیم شاهین با قدردانی از مهمان‌نوازی همتای ایرانی خود، ایران را کشوری زیبا، با تمدنی دیرپا توصیف کرد و با ابراز خرسندی از سفر به اصفهان، این شهر را مهد تمدن ایرانی اسلامی خواند و گفت: بی‌شک نمایش زیبایی‌های این شهر برای مخاطبان ترک جذاب است و برنامه‌سازان ترکیه، مشتاق تولید برنامه‌های مستند از آثار تاریخی، باستانی و دیدنی این شهر هستند.
رئیس رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه با تقدیر از نقش صدا و سیما در برگزاری انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری، تجربیات رسانه‌ی ملی در ارائه برنامه‌های متنوع و پرمخاطب را ارزشمند توصیف کرد و گفت: بسیار علاقمندیم تا از توانمندیها و نوآوری‌های شما در این زمینه الگو بگیریم.
ابراهیم شاهین که از کارشناسان و مدیران مطرح رسانه‌ای ترکیه محسوب می‌شود ناخرسندی شدید خود را از برخورد غیرمنطقی و خارج از اصول و اخلاق حرفه‌ای کشورهای غربی در قطع شبکه‌های جمهوری اسلامی از ماهواره‌ها ابراز کرد و گفت: در زمانی‌که امپریالیسم جهانی محدودیت رسانه‌ای ایران را در دستور کار قرار داده است رادیو و تلویزیون ترکیه با آگاهی از نقش و تأثیر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در منطقه‌ و جهان آماده هر گونه همکاری است.
وی اشتیاق مخاطبان ترکیه از فیلم و سریال‌های ایرانی را خوب توصیف کرد و گفت: شبکه‌های مختلف رادیو و تلویزیون ترکیه با آگاهی از این استقبال پخش آثار رسانه‌ای ایران را در دستور کار خود دارند و تا کنون 25 فیلم ایرانی به مدت 229 ساعت و 146 مرحله تکرار از شبکه‌های دولتی ترکیه پخش شده است.
رئیس رادیو و تلویزیون ترکیه راه‌اندازی شبکه‌های متنوع رادیویی و تلویزیونی در ایران و ایجاد شهرک سینمایی با قابلیت‌های فراوان را نشان از توانمندی فنی و محتوایی صدا و سیما دانست و خواستار انتقال تکنولوژی و تجربیات رسانه ملی در راه‌اندازی شبکه‌‌‌ی پرس‌تی‌وی برای ایجاد شبکه مشابه در ترکیه شد.
ابراهیم شاهین در ادامه به جشنواره مستند ترکیه با حضور 142 کشور جهان اشاره کرد و خواستار ارسال آثار رادیویی و تلویزیونی ایران به این جشنواره شد.
در این دیدار رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به همبستگی تاریخی دولت و ملت ایران و ترکیه همکاری‌های متقابل رادیو و تلویزیون‌های دو کشور را راهبردی دانست و برگسترش این تعاملات تأکید کرد.
رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به نقش هر دو کشور در اتحاد و انسجام ملت‌های مسلمان منطقه گفت: باید تلاش کنیم تا بیگانگان در اهداف استعماری خود در منطقه ناکام بمانند و مشکلات و اختلافات ملل مسلمان بدست خودشان حل و فصل شود.
ضرغامی افزود: دولت اسلامگرای ترکیه می‌تواند نقش مهمی در برقراری وحدت مسلمانان و جلوگیری از خشونت و کشتار در کشورهای اسلامی ایفا کند و رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران باید منافع مشترک ایران و ترکیه و مصالح مسلمانان منطقه را در این چارچوب تقویت و ترویج کنند.
رئیس سازمان صدا و سیما اجرای تفاهم‌نامه رسانه‌ای ایران و ترکیه در بخش‌های مختلف را موجب تقویت سازمان‌های رسانه‌ای دو کشور دانست و تصریح کرد: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه در مجامع و اتحادیه‌های رادیویی و تلویزیونی جهان حمایت می‌کند.
رئیس رسانه ملی با درخواست رئیس رادیو و تلویزیونی ترکیه مبنی بر همکاری و مساعدت برای ساخت مستندهای جدید از آثار تاریخی و میراث فرهنگی ایران برای پخش از شبکه‌های ترکیه موافقت کرد.
ضرغامی افزود: رابطه امروز ایران و ترکیه در حوزه‌های مختلف به ویژه در بخش تعاملات اقتصادی بسیار گسترده‌تر از گذشته است و افزایش اعتماد بین دو کشور وظیفه‌ی رسانه‌های دو کشور است.
در ادامه این دیدار رئیس رادیو و تلویزیون ترکیه و هیأت همراه در ضیافت شام رئیس سازمان صدا و سیما شرکت کردند.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)