• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۸۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳
سیاسی » دولت
مخبر در دیدار با آیت‌ الله اعرافی خبر داد؛

انجام ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری از منابع داخلی و خارجی

معاون اول رئیس جمهور در دیدار با مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور گفت: ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری از منابع داخلی و خارجی در بخش‌های مختلف انجام شده است و دولت، برنامه‌ریزی خوبی برای واگذاری زمین و مسکن به مردم دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس جمهور، محمد مخبر، امروز سه‌شنبه در دیدار با آیت الله علیرضا اعرافی در قم، گزارشی از وضعیت اقتصادی کشور و نواقص و کاستی‌ها در زمان آغاز به‌کار دولت سیزدهم ارائه کرد و گفت: امروز با تلاش‌های دولت، بخشی از مشکلات رفع شده و سرمایه گذاری گسترده‌ای در بخش‌های مختلف صورت گرفته است.
 
انجام ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری از منابع داخلی و خارجی
 
مخبر به تشریح کار‌های دولت در حوزه اشتغالزایی، ساخت مسکن، توسعه حمل و نقل و طرح‌های آب‌رسانی، اشاره و تصریح کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری از منابع داخلی و خارجی در بخش‌های مختلف انجام شده است و دولت، برنامه‌ریزی خوبی برای واگذاری زمین به مردم، علاوه بر طرح‌های ساخت مسکن، در دست اقدام دارد.
 
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به برنامه‌های دولت برای تأمین آب مورد نیاز برخی استان‌ها گفت: دولت، موضوع پنج خط انتقال آب را از خلیج فارس و دریای عمان در دست اقدام دارد تا بتوان در استان‌هایی که با مشکل آب روبرو هستند، مسائل را برطرف کنیم.
 
مخبر، همچنین از برنامه دولت برای توسعه خطوط ریلی کشور و تکمیل زیرساخت‌های حمل و نقل خبر داد و اظهار داشت: به این منظور، مجوز‌هایی دریافت کرده‌ایم تا تأمین مالی این طرح‌ها را به خوبی انجام دهیم.
 
معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دولت به دنبال فعال کردن بخش خصوصی و سپردن امور به دست مردم است، تصریح کرد: باید بخش خصوصی به شکل واقعی در کشور فعال باشد تا مسائل و مشکلات زودتر رفع شود که تحقق این موضوع از یک سو، نیازمند بسترسازی از طرف دولت و حاکمیت بوده و از سوی دیگر، لازم است که فرهنگ‌سازی برای پذیرش این موضوع در کشور انجام شود.
 
مخبر، همچنین بر اهمیت ارتباط نزدیک‌تر دولت و حوزه تأکید کرد و گفت: لازم است روابط دولت و حوزه، بیش از گذشته تقویت شود تا بتوانیم ضمن انتقال دغدغه طرفین، همفکری و هماهنگی بیشتری برای حل مسائل و مشکلات کشور داشته باشیم.
 
آیت الله اعرافی نیز در این دیدار با بیان اینکه ارتباط دولت با مراجع و علما اثر مثبتی در پیشبرد اهداف کشور دارد، از دولت و به‌ویژه رئیس جمهور به‌خاطر کار‌های صورت گرفته، مدیریت بیماری کرونا و گام‌های برداشته شده برای حل مشکلات کشور، قدردانی کرد.
 
مدیر حوزه‌های علمیه کشور اظهار داشت: امروز شاهد روابط خوب و تعامل مناسب دولت و ملت هستیم و دولتمردان با چهره‌ای گشاده و صمیمانه از ارتباط با مردم استقبال می‌کنند.
 
آیت الله اعرافی، دستاورد‌های به‌دست آمده در مدت اخیر را امیدبخش ارزیابی کرد و بر اهتمام بیشتر دولت برای رفع کاستی‌ها و مشکلات کشور تأکید کرد.
 
مدیر حوزه‌های علمیه کشور، همچنین از ارتباط گسترده با ۴۰ نهاد و دستگاه اجرایی خبر داد و گفت: به‌دنبال ایجاد دبیرخانه مشترک و برنامه مدون پنج ساله با این نهاد‌ها هستیم که با برخی از آن‌ها به تفاهم‌نامه و برنامه اجرایی رسیده‌ایم.
 
آیت الله اعرافی، همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی و تلاش مجدانه برای حفظ نخبگان و استفاده از آنها در برنامه‌های کشور تأکید کرد و اظهار داشت: لازم است دولت، اهتمام جدی برای اجرای سند تحول آموزش و پرورش داشته باشد و در برنامه هفتم، موضوعاتی مانند فعال‌سازی بخش خصوصی، توجه به نخبگان، تولید محتوای فاخر فرهنگی و تقویت اقتصاد مناطق محروم کشور، مورد توجه قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۲ درصدی سهم بانوان متقاضی آزمون دکتری ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته
۲۴ بهمن، شروع ثبت نام از داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا در خوزستان
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)