• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۸۶۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۶
اقتصادی » صنعت

راه اندازی سامانه طرح تربیت نیروی مهارتی در بخش معدن؛ به زودی

مجری طرح توانمندسازی فارغ التحصیلان بخش معدن و صنایع معدنی ایمیدرو، از راه اندازی سامانه طرح تربیت نیروی مهارتی در بخش معدن و صنایع معدنی (ساتنم) در آینده نزدیک خبر داد.

راه اندازی سامانه طرح تربیت نیروی مهارتی در بخش معدن؛ به زودیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) , آقای قاسم حسن زاده افزود: با توجه به کمبود نیروی انسانی تحصیلکرده و ماهر در بسیاری از حوزه‌های معدنی به ویژه در رشته‌های حفاری اکتشافی، استخراج، آتشباری، چالزنی، ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)، رانندگی و سرویس و نگهداری ماشین‌آلات معدنی و درنتیجه چالش‌های پیش رو، توجه به این موضوع را اجتناب ناپذیر کرده است.
 
وی ادامه داد: از این رو، ایمیدرو به عنوان راهبر و سکان دار توسعه زنجیره معدن و صنایع معدنی، با هدف تامین نیروی انسانی مورد نیاز معادن و با هدف ایجاد یک مرجع آموزشی برای تحت پوشش قرار دادن فارغ التحصیلان دانشگاه ها، کارشناسان و کارگران بخش معدن و صنایع معدنی کشور از طریق مهارت آموزی و توانمند سازی، سامانه ساتنم را به مرحله اجرا می‌گذارد.
 
ساختار ساتنم در ۳ بخش
 
مجری طرح توانمندسازی فارغ التحصیلان بخش معدن و صنایع معدنی ایمیدرو با بیان اینکه سامانه ساتنم از ۳ بخش برخوردار است، گفت: این بخش‌ها شامل «توانمندسازی فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی (طرح فاجد)»، «تربیت تکنسین نیروی مهارتی مورد نیاز بخش معدن و صنایع معدنی» و «برگزاری دوره‌های آموزشی (تخصصی و عمومی) جوارکارگاهی» است.
 
وی افزود: امیدواریم با تربیت عملی نیروی انسانی مورد نیاز بخش معدن و صنایع معدنی، گامی موثر در رفع کمبود‌های پیش رو و درنتیجه، پیشبرد اهداف توسعه‌ای این بخش مهم اقتصادی برداشته شود.
 
طرح فاجد؛ آماده کردن فارغ التحصیلان برای ورود به کار
 
حسن زاده با اشاره به موضوع «طرح فاجد» به عنوان یکی از بخش‌های سامانه ساتنم، گفت: در این طرح، فارغ التحصیلان دانشگاهی دارای شرایط، به وسیله سامانه ساتنم انتخاب و تحت عنوان کارورز به واحد‌های پذیرنده مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی معرفی می‌شوند و برای آشنایی با محیط کار، ۱۱ ماه فعالیت خواهند کرد.
 
وی ادامه داد: در طرح مذکور، دارندگان مدرک مقطع کارشناسی یا بالاتر در رشته‌های زمین شناسی، مهندسی معدن، مهندسی صنایع، مهندسی شیمی، شیمی، مهندسی متالورژی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و انرژی، مهندسی عمران و ژئوفیزیک (همه گرایش‌ها به جز زلزله) و نیز بهداشت حرفه ایی و ایمنی کار، امکان حضور دارند.
 
تربیت تکنسین نیروی مهارتی در همه حوزه‌های معدنی و صنایع معدنی
 
مجری طرح توانمندسازی فارغ التحصیلان بخش معدن و صنایع معدنی ایمیدرو با اشاره به تربیت تکنسین نیروی مهارتی در همه حوزه‌های معدن و صنایع معدنی به عنوان بخش دیگر سامانه ساتنم، گفت: این طرح، به منظور پرکردن خلاء نیروی انسانی بین مهندس و کارگر در معدن، از طریق برگزاری دوره‌های آموزش یک تا سه ماهه با اهدای گواهینامه معتبر اجرا می‌شود.
 
وی ادامه داد: «برگزاری کارگاه‌های آموزشی (تخصصی و عمومی) در جوار معادن با هدف تعامل بین مربی و کارآموز»، بخش دیگر سامانه ساتنم است که در آن‌ها براساس نیاز معادن و درخواست سازمان‌های صمت و نظام مهندسی در سطوح کارگری و کارشناسی شاغل در معادن بخش خصوصی برگزار خواهد شد.
 
حسن زاده خاطرن: برای شرکت کنندگان کارگاه‌های مذکور، گواهینامه‌های معتبر آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور صادر خواهد شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­روایت ریشه‌های تئاتر دینی در یک کتاب
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
لغزندگی تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ و تمدید نمی‌شود
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
باید و نباید های علت های  خلط گلو
پلیس شیروان حساب کلاهبردار اینترنتی را مسدود کرد
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
مردم از حضور در حریم رودخانه‌ها و مکان‌های پر خطر خودداری کنند
حزب‌الله: هتک حرمت به قرآن جنایتی مشمئز کننده است
انتقاد هلند و اسپانیا از تحریم آمریکا علیه قضات دیوان بین‌المللی کیفری
۱۹ اثر خراسان شمالی به بیست و هفتمین کنگره شعر دفاع مقدس راه یافت
باغ صدساله پسته در بام و صفی‌آباد هنوز بذر زندگی می‌دهد
نوازندگی دیشب باد، خواب را از چشم ایلام گرفت
اطلاعیه ستاد بحران شهرستان فاریاب
استقرار موشک‌های هسته‌ای اورشنیک روسیه در بلاروس
بارش شدید باران و برف در نقاط مختلف استان کرمان
رژیم صهیونیستی از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
انتشار فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
هوای سرد در تهران ماندگار است
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)