• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۹۹۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹
ورزشی » توپ و تور
سرمربی تیم ملی بسکتبال :

عملکرد قابل قبول بازیکنان تیم ملی بسکتبال

سرمربی تیم ملی بسکتبال کشور در گفتگوی تلفنی با رادیو ورزش گفت: به طور کلی از عملکرد تیم ملی راضی هستم و در دو بازی سخت آینده شانس پیروزی خواهیم داشت.

عملکرد قابل قبول بازیکنان تیم ملی بسکتبالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای سعید ارمغانی سرمربی تیم ملی بسکتبال کشور در گفتگوی تلفنی با رادیو ورزش گفت: به طور کلی از عملکرد تیم ملی راضی هستم و  در دوبازی سخت آینده شانس پیروزی خواهیم داشت.

مجری : خواهش میکنم که در خصوص عملکرد تیم ملی به اختصار مخصوصاً در دو بازی گذشته انجام یافته برای شنوندگان عزیز توضیح بفرمائید ضمن اینکه پیش بینی شما برای دو بازی چیست و چین اعلام کرده که در یک کشور ثالث با ما دیدار خواهد کرد, من خواهش می کنم که به اختصار برنامه دو بازی  گذشته و دو بازی آینده تیم ملی را برای شنوندگان عزیز برنامه اعلام بفرمائید ؟

 سرمربی تیم ملی بسکتبال کشور: من فکر می کنم که در دو بازی اخیر البته من بازی استرالیا را در اینجا بازی که در خانه داشتیم و انجام نشد مد نظر ندارم دو بازی آخری را که ما در پنجره های انتخابی جام جهانی انجام دادیم یکی بازی با استرالیا بوده که در استرالیا انجام شده و بازی هم که داشتیم که با چین بوده که قبل آن هم ما با ژاپن بازی کردیم که من فکر می کنم در این سه بازی اگر مجموعه عملکرد تیم ملی را بخواهیم بررسی کنیم عملکرد قابل قبولی داشته و بازیکنان با زمانی که ما داشتیم و کار کردیم و با روستری که ما توانستیم به این مسابقات برویم شرایط سفری که داشتیم مسابقات قابل قبولی انجام دادیم. ما توی ایران با ژاپن بازی کردیم که من فکر می کنم اونجا تیم ما خیلی خوب و قوی ظاهر شد و توانستیم بازی را ببریم بعد یک سفر دو روز و نیمه داشتیم به استرالیا رفتیم با یک تیم جوان که اونجا من فکر می کنم بازی قابل قبول و خوبی را انجام دادیم. من فکر می کنم که ما جلوی چین خیلی خوب ظاهر شدیم خوب تیم چین در آسیا تیم خیلی قوی است شرایط ما شرایطی بود که ما خودمون را به طور کامل برای بازی با چین آماده بکنیم. می دونید که شرایط بازی شرایطی است که در یک روز و یا در یک بخش کوتاهی از بازی اون تلاشها و اون استراتژی که ما برای بازی داشتیم موفق نبوده و باعث شده که تیم چین این اختلاف را با ما بگیرد ما با تلاش زیادی که بچه های جوان ما کردند توانستیم به بازی برگردیم و شاید اگر در ثانیه آخر اون پرتاب ۳ امتیازی را نمی خوردیم و اتفاقات دیگری که نباید می افتاد افتاد ما می توانستیم حتی از این بازی پیروز از میدان خارج بشویم. من به طور کلی از عملکرد تیم ملی راضی هستم ,جوانهای ما خیلی خوب کار کردند , زحمت کشیدند و بعد این پنجره آینده را در پیش داریم که دو بازی سخت احتمالاً در ژاپن خواهیم داشت همانطور که شما فرمودید تیم چین به احتمال قوی در کشور خودشون بازی نخواهد کرد و ما این دو بازی را در مقابل با ژاپن و چین در کشور ژاپن انجام خواهیم داد و من فکر می کنم که همانطور که این سه بازی اخیر هم نشان داده در هر دو بازی شانس پیروزی را خواهیم داشت,  تلاش خودمون را خواهیم کرد حال اگر که درباره نکات فنی هم بخواهیم صحبت کنیم من در خدمت شما هستم.

مجری : زمانی که جنابعالی به عنوان قهرمان تیم ملی بسکتبال کشورمون در میادین بین المللی خصوصاً در رویارویی با همین چین قرار می گرفتید هیچ کس منکر ارزشهای فنی و اخلاقی شما در مسابقات به عنوان یک قهرمان ملی ممتاز نبوده و نیست و خود من بارها و بارها افتخار کردم که سعید ارمغانی عزیز چقدر خوب و قدرتمند در مقابل چین و ستون های بلند تیم می جنگید و می خروشید و بسیار هم خوب ظاهر می شد, اما امروز سعید ارمغانی در کنار یک مدیر فنی تعریف نشده به عنوان مسئولیت های فنی ما در همان روز در سالن آزادی من افتخار داشتم این مسابقه را از طریق سیما شبکه ورزش به اطلاع مردم عزیزمون می رساندم یک جاهایی من کلید بورد و استراتژیک بورد را دست آقای محمد بچرویچ مربی اسلوانیایی می دیدم یک زمانهایی نگاه می کردم که در کنار زمین ما سه مربی داشتیم سعید خان آمار مبین این است که ما در پنالتی تیم سیزدهم آسیا هستیم ۱۵ تیم در آسیا حضور دارند ما با شصت درصد آمار پرتاب پنالتی مون است آمار پرتاب دو امتیازی یا منطقه ای ما پنجاه ممیز دو است و آمار سه امتیازی ما متاسفانه بیست و نه ممیز پنج دهم ما توی بحث پرتاب ها دچار مشکل هستیم من فکر می کنم که حضور مربی اسلوانیایی جدای از هر تعارفی که انجام بشود من فکر می کنم که جنابعالی به عنوان سرمربی باید مسئولیتتان کاملاً تعریف بشود , مدیر فنی مسئولیتش تعریف بشود , ایشون مطلقا حق تداخل ندارد بایستی مشورت بدهد به شما در زمانهایی که شما مشورت از او بخواهید نه در زمانهایی که او فکر بکند که باید به شما مشورت بدهد تمام نکات فنی تعریف شده است . تشخیص شما از این دو بازی و رویارویی با تیم ملی بسکتبال ما با این آماری که من عرض کردم ممکن است برای شنوندگان عزیز توضیح بدهید ؟

سرمربی تیم ملی بسکتبال کشور: ضمن تشکر از مطالبی که در رابطه با من گفتید در وقتی که بازیکن بودم من فکر می کنم که حتماً شما درست می فرماید در رابطه با آمار می گویید ولی من دوست داشتم که شما به عنوان کارشناس و بزرگ بسکتبال وقت می گذاشتید و هر وقت که فرصت داشتید قدم رنجه می فرمودید تشریف می آوردید تمرینات ما را ببینید , در تمرینات ما به طور کامل برای همه کارشناس ها و تمام کسانی که دوستدار بسکتبال بوده اند همیشه باز بوده من این رو تاکید کرده ام که امیدوارم که کارشناسان خوب بسکتبال ما زمان بگذارند بیاییند تمرینات ما را ببینند و ببینند که ما در تمرینات مان روی چی هست و چه کارهایی را از بازیکنان می خواهیم و بعد که مسابقات برگزار می شود اون وقت شما می توانید که به طور موثق و با آگاهی از اینکه ما در تمریناتمون چه روش هایی استفاده کردیم و چه تجهیزاتی داشتیم , در تمریناتمون اون وقت به قول خودمون از ما بازخواست کنید و بگوید که حالا ما کارهایی که از بازیکنان خواستیم به حق نبوده درست نبوده خوب کار نشده و اشکال کار ما کجاست و اشکال کار را به ما بگویید و ما در این رابطه بتوانیم بحث فنی داشته باشیم روی آن کار بکنیم و با ایجاد یک وحدت ملی در بسکتبال ایران با کمک شما کارشناسان زبده بسکتبال بتوانیم تیم ملی ایران را در بهترین شرایط به مسابقات ببریم .

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرن
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)