• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۴۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۱
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
رئیس دانشگاه تهران در دیدار با هیأت بلندپایه دانشگاهی ونزوئلا

راه‌اندازی کرسی زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های برتر ونزوئلا

رئیس دانشگاه تهران گفت: باید به مدل مناسبی برای مشارکت و کمک به توسعه فنی و ایجاد کسب‌وکار‌های جدید در ونزوئلا برسیم و همچنین به سرمایه‌گذاران ایرانی در ونزوئلا کمک فنی داشته باشیم.

راه‌اندازی کرسی زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های برتر ونزوئلابه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با هیئت بلندپایه دانشگاهی ونزوئلا، اولویت اول دانشگاه تهران در زمینه گسترش همکاری‌های علمی را ارتقای همکاری‌ها با کشور‌های دوست دانست و گفت: کشور ونزوئلا یکی از دوستان قدیمی ایران محسوب می‌شود و در دولت سیزدهم، تاکید ویژه‌ای برای گسترش همکاری‌ها بین ایران و ونزوئلا در همه زمینه‌ها به ویژه در حوزه دیپلماسی علمی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تعاملات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فنی بین ایران و ونزوئلا روز به روز در حال توسعه است، افزود: دانشگاه تهران دارای این ظرفیت است که فعالیت‌های خود را در طیف وسیعی از حوزه‌های علمی و تخصصی با دانشگاه‌ها و دولت ونزوئلا توسعه دهد.
دکتر مقیمی گفت: دانشگاه تهران آمادگی دارد تا کرسی زبان و ادبیات فارسی را در یکی از دانشگاه‌های مهم و برتر ونزوئلا ایجاد کند و استادان زبان و ادبیات فارسی را نیز اعزام نماید.
وی با اعلام آمادگی برای ترسیم نقشه راه تعاملات علمی بین دانشگاه‌های برتر ایران و دانشگاه‌های مطرح ونزوئلا افزود: چند مرکز علمی معتبر وابسته به دانشگاه تهران در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی فعال هستند و ونزوئلا نیز دارای بستر مناسب در این حوزه است. سطح فنی انستیتو نفت دانشگاه تهران به گونه‌ای است که وزارت نفت ایران پروژه‌های متعددی را در برخی میادین نفتی به دانشگاه تهران سپرده است.
رئیس دانشگاه تهران همچنین با اشاره به بازدید‌های چند هیئت از کشور‌های عراق، ارمنستان، گرجستان و روسیه از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و درخواست آن‌ها برای راه‌اندازی شعبه‌ای از پارک علم و فناوری در این کشورها، گفت: برای راه‌اندازی شعبه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در ونزوئلا آمادگی داریم.
دکتر مقیمی در پاسخ به ابراز تمایل معاون وزیر تحقیقات، علوم و فناوری ونزوئلا برای ایجاد پارک علم و فناوری مشترک ایران و ونزوئلا گفت: برای ایجاد پارک مشترک بین دو کشور، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران طی بازدیدی از ونزوئلا امکان‌سنجی خواهد کرد تا بتوانیم به مدل مناسبی برای کمک به توسعه فنی کسب‌وکار‌ها در ونزوئلا برسیم و همچنین به سرمایه‌گذاران ایرانی در ونزوئلا کمک فنی داشته باشیم.
دکتر مقیمی همچنین درباره همکاری‌های مشترک دانشگاه تهران با دانشگاه‌های برتر ونزوئلا، گفت: در زمینه تقویت رشته زبان اسپانیولی در دانشگاه تهران نیازمند تأمین استاد هستیم و از اعزام استاد به ایران جهت دوره‌هایی کوتاه‌مدت و همچنین تأسیس دوره‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری زبان اسپانیولی در دانشگاه تهران استقبال می‌کنیم.
رئیس دانشگاه تهران همچنین گفت: تجربه ایران و ونزوئلا در مبارزه با استعمار و استکبارستیزی، دارای این قابلیت است که کار مطالعاتی گسترده بر روی آن انجام شود و الگوی جامعی برای استکبارستیزی پیش روی آیندگان قرار دهد.
داوید سیلوا معاون وزیر آموزش عالی ونزوئلا نیز در این دیدار با اعلام اینکه کشورش دارای ۷۷ دانشگاه دولتی، ۲۷ دانشگاه خصوصی و ۷۵ مؤسسه آموزش عالی خصوصی است، برای گسترش ارتباطات آموزش عالی دو کشور اعلام آمادگی کرد.
فرانسیسکو دوران معاون وزیر تحقیقات، علوم و فناوری ونزوئلا نیز از افتتاح مرکز پژوهش‌های فناورانه و نوآورانه در ونزوئلا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: همچنین قرار است یک پارک علم و فناوری به عنوان پایگاه گسترش سایر پارک‌ها در ونزوئلا تأسیس شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)