• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۸۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵
گیلان » اقتصادی
در منطقه آزاد انزلی

نشست مجمع نمایندگان گیلان با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی+گزارش

گسترش خدمات منطقه آزاد انزلی در سطح ملی و استانی و برطرف کردن موانع سرمایه گذاری از موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.

نشست مجمع نمایندگان گیلان با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ عیسی فرهادی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در نشست با مجمع نمایندگان گیلان گفت : در ۶ ماه گذشته ۴ جلسه ملی و استانی در خصوص رفع مشکلات سرمایه گذاران، افزایش خدمات به فعالان اقتصادی، تسریع در تکمیل راه آهن رشت به بندر کاسپین و اجرای طرح‌های توسعه محور برگزار شد.

وی از نمایندگان استان خواست برای حذف مالیات بر ارزش افزوده فعالان اقتصادی در مناطق آزاد، اجرای لایحه توسعه محدوده منطقه آزاد انزلی به خصوص پهنه‌های صنعتی و افزایش کشتی در دریای خزر تلاش کنند.

نشست مجمع نمایندگان گیلان با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلیمدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه امسال ۱۸۶ میلیون دلار کالا از ۲ بندر کاسپین و انزلی صادر شد که در مقایسه با پارسال ۸۰ درصد افزایش دارد گفت: همچنین امسال ۱۶۴ واحد صنعتی در منطقه آزاد انزلی ۳۰۰ میلیون دلار کالا تولید کردند که ۲۵۰ میلیون دلار در داخل کشور عرضه شد، ۲۰ میلیون دلار صادر و ۳۰ میلیون دلار هم در حوزه مسافری به فروش رسید.

سید کاظم دلخوش رئیس مجمع نمایندگان گیلان هم با اشاره به کارکرد سازمان منطقه آزاد انزلی در افزایش شاخص‌های اقتصادی، گفت: مقرر شد نمایندگان گیلان در خصوص معافیت مالیاتی سرمایه گذاران در مناطق آزاد، واردات خودرو‌های سنگین عمرانی و خدماتی ، افزایش محدوده تردد خودرو‌های پلاک منطقه آزاد و کاهش مشکلات کارکنان و سرمایه گذاران پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

احمد دنیامالی نماینده مردم بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت : زنجیره تجارت در حوزه خزر باید اصلاحنشست مجمع نمایندگان گیلان با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی شود تا علاوه بر تقویت شاخص اقتصادی، نیاز کشور هم تامین شود و هم استانی‌ها و هم وطنان ما از مزیت‌های این منطقه آزاد تجاری و صنعتی بهره‌مند شوند.

فرخی نماینده مردم شریف لاهیجان و سیاهکل گفت : با توسعه فعالیت‌های اقتصادی و صنعتی میتوان ظرفیت صادراتی کشور را افزایش و مناطق منطقه آزاد انزلی را به سکوی صادراتی شمال کشور تبدیل کرد.

محمدیاری نماینده مردم شریف تالش، رضوانشهر و ماسال هم خواستار افزایش محدوده تردد خودرو‌های پلاک منطقه آزاد انزلی و افزایش پهنای صنعتی تحت پوشش منطقه آزاد انزلی به منظور افزایش فرصت اشتغال در گیلان شد.

نشست مجمع نمایندگان گیلان با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلیآقازاده نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی هم به لزوم تکمیل کریدور‌های تجاری متصل به این منطقه آزاد اشاره و تاکید کرد: اتصال راه آهن رشت به بندر کاسپین کریدور شمال - جنوب را برای رشد شاخص‌های اقتصادی تکمیل خواهد کرد.

نجفی نماینده مردم شریف آستانه اشرفیه هم با اشاره به تشویق فعالان اقتصادی برای صادرات محصولات کشاورزی، گفت: گیلان ۲۳۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که در ۳۰ درصد آن می‌توان کشت دوم انجام داد و با توجه به نیاز کشور‌های همسایه به خصوص روسیه می‌توان صادرات محصولات کشاورزی گیلان به کشور‌های حاشیه خزر را افزایش داد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)