• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۹۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۶
خوزستان » اقتصادی

تقویت تولید برق نیروگاه رامین اهواز نیازمند توجه جدی وزارت نیرو است

نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس بر توجه جدی وزارت نیرو به رفع چالش‌های مالی و فنی و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و تقویت تولید نیروگاه رامین اهواز تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، سیدکریم حسینی در بازدیدی که به همراه صفری فرماندار و تعدادی از مسئولان شهرستان باوی از نیروگاه رامین اهواز داشت، بر توجه جدی وزارت نیرو به رفع چالش‌های مالی و فنی، اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و تقویت تولید این نیروگاه تاکید کرد.تقویت تولید برق نیروگاه رامین اهواز نیازمند توجه جدی وزارت نیرو است

وی با تقدیر از تلاش‌ها و کار‌های این نیروگاه در تامین برق مورد نیاز مردم و صنایع خوزستان گفت: تولید این انرژی حیاتی در شرایط تحریم‌ها و موقعیت سخت اقتصادی دستاوردی ارزشمند است که از سوی تلاشگران نیروگاه رامین محقق شد.

حسینی به اهمیت و جایگاه ممتاز استان خوزستان در تولید برق کشور اشاره کرد و ادامه داد: رفع موانع تولید و چالش‌های صنایع از رویکرد‌های ما است و با توجه به اجرایی نشدن طرح‌های توسعه‌ای و بهینه سازی تجهیزات در نیروگاه رامین شاهد افت تولید برق این نیروگاه در سال‌های اخیر بودیم که ادامه این روند در این نیروگاه می‌تواند چالش‌های جدی برای خوزستان و کشور ایجاد کند.

نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس نیروگاه رامین را یک سرمایه ملی و دارای اهمیت و جایگاه راهبردی دانست که در ۴۳ سال تولید پایدار و مستمر انرژی برق توانست ضمن خدمت رسانی مستمر و تامین آسایش مردم باعث ایجاد و یا تقویت زیرساخت‌های متعددی همچون؛ صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، نیشکر، فولاد و سایر صنایع در استان شود.

حسینی با تاکید بر تسریع ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای ویس، اضافه کرد: ساخت این نیروگاه ضمن تقویت سطح تولید برق استان خوزستان باعث اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم در منطقه باوی خواهد شد و مدیران وزارت نیرو باید روند اجرای این طرح را تسریع دهند.

وی تلاش مدیران این مجموعه در کاهش مشکلات کارگری، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، جذب نخبگان، اجرای فرآیند‌های استخدامی و همچنین تبدیل وضعیت اشتغال کارگران پیمانکاری و ایثارگران در نیروگاه رامین را مورد تقدیر قرار داد و اظهار امیدواری کرد با پیگیری‌ها و رایزنی‌هایی که نمایندگان مجلس صورت خواهند داد، شاهد بهبود این روند در نیروگاه رامین خواهیم بود.

حسینی با تبریک و آرزوی موفقیت برای محسن حافظی بیرگانی، سرپرست جدید نیروگاه رامین گفت: انتخاب مدیران بومی برای شرکت‌ها و سازمان‌های استان بدلیل آشنایی کامل با چالش‌ها و پتانسیل‌های درون سازمانی و آگاهی از شرایط منطقه‌ای همواره مورد تاکید و استقبال نمایندگان مجلس است و ضمن تقدیر از مدیران صنعت برق بابت این انتصاب، امیدواریم شاهد تحقق این رویکرد در سایر شرکت‌ها و دستگاه‌های استان باشیم.

حافظی در این دیدار با اشاره به دانش و تجربه ارزشمند متخصصان نیروگاه رامین در اجرای طرح‌های عملیاتی و بهره برداری و ارائه خدمات فنی-مهندسی به سایر صنایع کشور، به ارائه گزارشی از روند تولید برق و تعمیرات اساسی و میان دوره‌ای واحد‌ها به منظور ارتقا سطح آمادگی تولید برق در تابستان و پیک مصرف ۱۴۰۲ پرداخت و خواستار توجه جدی مسئولان و همکاری بیش از پیش نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رفع مشکلات و چالش‌های بزرگترین نیروگاه بخاری کشور شد.

وی به قابلیت‌های مطلوب نیروگاه رامین به منظور بهبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ مگاواتی تولید برق این مجموعه پرداخت و اظهار امیدواری کرد با رفع این موانع شاهد بهبود تولید این نیروگاه و تقویت سطح خدمت رسانی به مردم و صنایع استان خواهیم بود.

نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تامین برق مورد نیاز مردم و صنایع استان خوزستان و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تجهیز مجموعه ورزشی ساحلی بانوان کیش به باجه های پرداخت الکترونیک
پایش میدانی مزارع کلزا در اسکو
وزش باد شدید همراه با گردوخاک در سمنان
مانور پهپادی یگان سجیل در حضور فرمانده کل سپاه
کشف بیش از ۵ هزار بسته شکلات خارجی قاچاق در مراغه
آغاز برداشت برنج از شالیزار‌های دره‌شهر
رزمایش آمادگی شرکت آبفای لرستان در شرایط بحران
گره گشایی از پرددترین کوچه هالی اتصالی بلوارامام خمینی به بلوار طالقانی آمل
بسته خبر‌های کوتاه ۱۱ آبان در یک نگاه
اجرای پدافند غیرعامل در مرکز صداو سیمای خراسان شمالی 
پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه و حوزه علمیه لرستان در پی ارتحال عالم ربانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجید شاهرخی
معرفی هیأت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)