• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۹۱۰۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۶
هرمزگان » اجتماعی

انتقاد استاندار هرمزگان از بکار نگرفتن نیرو‌های بومی در جزایر سه گانه

استاندار هرمزگان با ابراز نگرانی از جذب نیرو به نام هرمزگان و استفاده در استان‌های دیگر، استفاده نکردن از نیرو‌های بومی در جزایر سه‌گانه را ظلم آشکار دانست.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، مهدی دوستی دیشب در جلسه فوق‌العاده شورای اداری استان هرمزگان با حضور میثم لطیفی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، هرمزگان را استانی با کارکرد ملی خواند و با اشاره به نقش بنادر استان در توسعه تجارت کشور گفت: حد فاصل بندر شهید رجایی تا بندر چابهار حدود هزار کیلومتر فاصله است، اما بندرکارآمدی در این حوزه وجود نداشت که با چندین ماه تلاش توانستیم رویه‌های گمرکی را در بندر سیریک فعال کنیم.
وی نبود نیروی انسانی را عامل اصلی افزایش زمان موافقت با استقرار رویه‌های گمرکی دانست و افزود: این امر باعث شده است که تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه سواحل مکران با وجود اینکه همه دولت‌ها به دنبال توسعه در این منطقه بودند روی زمین بماند.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه بندر شهید رجایی دارای ۵ الی ۶ میلیارد دلار ارزش است و به عنوان یک دارایی ارزنده برای کشور محسوب می‌شود، افزود: اینکه نتوانیم از ظرفیت دارایی‌های کشور به صورت کامل استفاده کنیم و بندر شهید رجایی به علت نبود نیروی انسانی ۱۲ ساعت فعالیت داشته باشد به نفع کشور نیست.
وی گفت: با فشار‌هایی که آوردیم توانستیم فعالیت بندر شهید رجایی را در حوزه کالا‌های اساسی ۲۴ ساعته کنیم، اما محدودیت‌هایی وجود دارد که مانع این امر است به عنوان مثال برای اضافه‌کاری مدیران سقف تعیین شده است و یک مدیر اگر از یک سقفی به بعد اضافه‌کاری داشته باشد، اضافه‌کاری به او تعلق نمی‌گیرد.
دوستی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به بنادر در حوزه نیروی انسانی با اشاره به رویکرد استانداری هرمزگان در اعطای سند به خانه‌های مردم با مشارکت بخش خصوصی، گفت: پیشنهاد داریم بدون اضافه‌کردن نیروی انسانی جدید با افزایش انعطاف‌پذیری در برون‌سپاری‌ها، کارکرد‌ها را ارتقا دهیم و برای این مهم می‌توان از ظرفیت بخش خصوصی، دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر پلیس +۱۰ استفاده کرد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با اشاره به تمرکز دولت بر افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه، تاکید کرد: در حال حاضر ۴ مرز در استان تعریف و مصوب شده است، اما به علت اینکه نیروی انسانی لازم را نداریم نمی‌توانیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم و عملا زحمات آقای رئیس‌جمهور به هدر رفته است.

بیشتر بخوانید؛ جذب نیرو‌های بومی اولویت اول گاز سرخون بندرعباس

وی گفت: ما نگران به کارگیری نیروی بومی نیستیم بلکه نگرانی ما این است که به نام هرمزگان نیرو‌هایی جذب می‌شود، اما عایدی برای استان ندارند از سهمیه‌های مناطق محروم مانند بشاگرد استفاده می‌شود و نیرو‌هایی جذب می‌شود در حالی که این نیرو‌ها در بشاگرد ماندگار نمی‌شوند و به مناطق دیگر منتقل می‌شوند و عملا این نیرو‌ها به نام هرمزگان، اما به کام استان‌های دیگر هستند.
مهدی دوستی با اشاره به فرمان رهبر انقلاب برای توسعه و مسکونی‌سازی جزایر گفت: در شهرستان بوموسی و جزایر سه‌گانه شاهد اتفاق عجیبی هستیم که ظلم آشکار به ساکنین این جزایر است، در جزیره سیری شرکت فلات‌قاره ۲ هزار نفر نیرو دارد، اما شاید یک نفر از آن‌ها بومی بوموسی است، بهانه‌شان نیز این است که نیرو‌های بومی مشکل رفت و آمد دارند در حالی که ما حاضر هستیم برای نیرو‌های بومی شناور اختصاص دهیم.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۲ نفر از جزیره بوموسی هستند که در رشته‌های مهندسی نفت تحصیل کرده‌اند و اگر ما نتوانیم این‌ها را در شرکت‌های نفتی مشغول به کار کنیم جزیره ظرفیت دیگری جز صیادی برای اشتغال ندارد.
استاندار هرمزگان ادامه داد: حقوق فوق‌العاده کارمندان و معلمان در جزیره بوموسی با وجود اینکه سهم ناچیزی بود نیز در دولت قبل حذف شده است و این امر ماندگاری کارمندان را در این جزیره پایین آورده است که لازم است در این حوزه نیز توجه ویژه‌ای شود.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان افزود: هرمزگان کلکسیون تداخلات ساختاری است، مناطق آزاد، مناطق ویژه اقتصادی نمونه این تداخلات بودند و امروزه این موضوع در سواحل مکران نیز در حال وقوع است که یک بحران حکمرانی را در این منطقه به وجود می‌آورد و این تداخلات قطعا به استان ضربه خواهد زد.
مهدی دوستی گفت: فاصله شرقی‌ترین نقطه استان تا غربی‌ترین نقطه آن به اندازه فاصله بندر امام خمینی (ره) تا تهران است و درخواست ما این است که در اولین گام دو قطب در شرق به مرکزیت میناب و غرب به مرکزیت بندرلنگه تعریف شود تا خدمات در شرق و غرب استان تقسیم شود و مردم لازم نباشد برای دریافت خدمات به مرکز استان مراجعه کنند.
استاندار هرمزگان، با اشاره به عزم حاکمیت برای انتقال دفاتر مرکزی بنگاه‌های اقتصادی به محل فعالیتشان، افزود: وجود مدیر و استاندار پروازی به هیچ عنوان توجیه منطقی ندارد، حاضر هستیم برای تسهیل در انتقال دفاتر مرکزی بنگاه‌ها زمین رایگان در هر جای شهر که بخواهند اختصاص دهیم تا این مسئله محقق شود.
دوستی تاکید کرد: بحث بنگاه‌های اقتصادی که می‌گویند ما خصوصی هستیم، اما بخش عمده‌ای از سهامدارانشان دولتی هستند نیز از دیگر مشکلات استان است چرا که هیچ قانونی را در استخدام رعایت نمی‌کنند به عنوان نمونه یکی از پالایشگاه‌های نفتی استان ۵۰ نفر نیرو استخدام کرده است که آن‌ها اهل یک شهرستان کوچک هستند فقط به این علت که یکی از مدیران این پالایشگاه اهل آن شهرستان است.
وی گفت: در توسعه منابع انسانی برخی‌ها گلوگاه‌های اقتصادی را در دست گرفته‌اند و با این قبیل کار‌ها ایجاد نارضایتی در جامعه می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جیره‌بندی آب در صورت صرفه‌جویی نکردن شهروندان تبریزی
مازندران، میزبان اردو‌های تیم گلبال مردان
اهدای بیش از ۲۷۰۰ واحد خون در پویش «مهر حسینی» در همدان
بررسی روندطرح انتقال فاضلاب مساکن ملی ومهر میاندوآب
نشست رئیس جمهور با استانداران
آغاز مرحله دوم بهسازی گذر شهر تاریخی استرآباد
ماندگاری هوای گرم در لرستان تا اخر هفته
تمدید مهلت اعلام علاقمندی برای شرکت در آزمون عملی رشته‌های علوم ورزشی و هنر
صدور گواهی انحصار وراثت در ثبت احوال
سلماس میزبان نخستین جشنواره ادبی شعر مقاومت آذربایجان‌غربی
دختران کاراته‌کا ناشنوا وارد پنجمین اردوی المپیکی شدند
بزرگراه اقلید–سورمق به نام سردار سرتیپ شهید حاج حسین نیکویی نام‌گذاری شد
مصوبه بنیاد شهید برای خانواده شهدا و جانبازان دفاع مقدس ۱۲ روزه
پیشرفت عملیات عمرانی و ایمن‌سازی گردنه اسدآباد برای تردد ایمن زائران اربعین 
احداث نیروگاه خورشیدی بر روی پشت بام ادارات
سمینار دانش افزایی داوران فوتبال قبل از شروع لیگ بیست و پنجم
تشکیل پرونده جنایات جنگی رژیم صهیونی در دادستانی تهران
تشکیل نخستین « کارگروه ملی لوازم خانگی» برای رونق تولید و رفع چالش‌ها
درخشش ورزشکارچهارمحال و بختیاری در مسابقات کشتی آزاد پیشکسوتان کشور
خرید سوابق بیمه خدمت سربازی برای بیمه‌شدگان صندوق بیمه اجتماعی، روستائیان و عشایر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)