• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۲۲۷۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

آزادی بیش از ۲۵۰۰ نفر مددجو در کرمان در سال جاری

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان گفت: در سال جاری ۵۸۳ نفر با استفاده از آزادی مشروط، ۵۷۲ نفر با استفاده از تعلیق مجازات، ۵۹۶ نفر با گذشت شاکی، ۶۱۸ نفر با مرخصی منجر به آزادی و ۱۳۴ نفر با استفاده از عفو از زندان‌های استان کرمان آزاد شده اند.

آزادی بیش از ۲۵۰۰ نفر مددجو در کرمان با استفاده از تاسیسات حقوقیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از میزان‏، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی در نشست کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها اظهار کرد: بازدید روسای حوزه‌های قضایی، دادستان ها، دادیاران و قضات از زندان‌ها در کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها بسیار موثر است و در این بازدید‌ها باید ظرفیت‌های قانونی موجود برای کمک به زندانیان به کار گرفته شود.

وی بر بررسی دقیق و هدفمند وضعیت زندانیان تاکید کرد و افزود: باید آزادی زندانیان و ارائه ارفاقات قانونی به مددجویان به نحوی مدیریت شوند که امنیت جامعه دچار خدشه نشود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان بر افزایش میزان دادرسی‌های الکترونیک نیز تاکید کرد و گفت: نظارت بر قرار‌های تامین، توسعه استفاده از پابند‌های الکترونیک و نیز باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به این مطلب که پرونده اعسار زندانیان باید خارج از نوبت رسیدگی شود، گفت: کمیته پایش زندانیان مجدد در استان راه اندازی شود و بازخوانی پرونده زندانیان انجام شود و افرادی که براساس قانون امکان استفاده ازارفاقات قانونی را دارند، از این تسهیلات ارفاقی بهره‌مند شوند.

مهدی بخشی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان نیز گفت: برنامه بازدید از زندان‌ها تا پایان سال جاری تدوین و به دادستان‌ها و روسای بخش‌ها ابلاغ شده است.

معاون قضایی دادگستری کل استان کرمان نیز ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در راستای بازدید از زندان‌های استان، تاکید کرد: کاهش جمعیت کیفری در استان کرمان با جدیت دنبال می‌شود.

رضا طالبی زاده با اشاره به سهم بالای زندانیان مربوط به مواد مخدر در زندان‌های استان کرمان، اظهارداشت: باید برنامه ریزی‌های لازم برای مدیریت زندانیان این حوزه انجام شود.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود که در دادسرا‌ها و دادگاه‌های انقلاب درراستای مجازات جایگزین حبس در حوزه مواد مخدر توجه ویژه‌ای صورت گیرد و با استفاده از قرار‌های کفالت و وثیقه جلوی ورودی مددجویان به زندان‌ها گرفته شود.

طالبی زاده بر افزایش استفاده از پابند الکترونیک نیز تاکید کرد و گفت: کم بودن محدوده مراقبتی، عدم استقبال محکومین و مواردی ا این دست موجب عدم بهره گیری مناسب از ظرفیت‌های این حوزه شده است.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان نیز با اشاره به این مطلب که ۸۱۹ زندانی غیربومی در زندان‌های استان کرمان حضور دارند، گفت: تعداد زندانیان واجد شرایط آزادی مشروط در استان کرمان ۱۹۵ نفر است.

سید مجتبی حسینی وی با اشاره به اینکه در سال جاری روزانه ۶۲ نفر به زندان‌های استان کرمان وارد شده اند، اظهارکرد: در سال جاری ۵۸۳ نفر با استفاده از آزادی مشروط، ۵۷۲ نفر با استفاده از تعلیق مجازات، ۵۹۶ نفر با گذشت شاکی، ۶۱۸ نفر با مرخصی منجر به آزادی و ۱۳۴ نفر با استفاده از عفو از زندان‌های استان کرمان آزاد شده اند.

وی بیان کرد: در ۸ ماهه سال جاری یک هزار و ۸۷۶ بازدید مقامات قضایی از زندان‌های استان کرمان را داشته ایم.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان یادآور شد: میانگین دادرسی الکترونیک و اعزام زندان به مراجع قضایی ۸۴ درصد است و در شهرستان‌های بافت، کرمان و بم بیش از ۹۰ درصد اعزام‌های به مراجع قضایی به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

وی یادآور شد: در شهرستان منوجان ۱۰۰ درصد اعزام‌ها به مراجع قضایی به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
آمادگی دولت و بانک مرکزی برای تامین نقدینگی مضاعف واحد‌های صنعتی
تکذیب تعطیلی مدارس مازندران در روز شنبه ۲۵ بهمن
عاملان هتک حرمت به قرآن، امامزادگان و مساجد از داعش بدتر هستند
جلسه شورای فرهنگ عمومی ماسال با محوریت ماه رمضان
پاسخگویی معاون دادستان مرکز خوزستان به مطالبات مردمی
خبر‌هایی از برگزاری دوره های جهاد تبیین در شاهرود
پایان کنگره ملی شعر قبای سوخته در دزفول با معرفی برگزیدگان
هشدار راهداری خوزستان نسبت به اختلال تردد همزمان با تقویت سامانه بارشی
نامزدها ثبت‌نام را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
وزش باد در همدان ادامه دارد
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)