• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۲۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۲
سیاسی » مجلس

برخورد با دستگاه‌های متخلف در اجرای قانون تسهیل صدور مجوز‌ها

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، گفت: گزارش نظارتی در خصوص اجرای قانون تسهیل صدور برخی از مجوز‌های کسب و کار طی آذر ماه به صحن علنی ارائه می‌شود و حتما از ظرفیت‌های قانونی برای پیشگیری و برخورد با دستگاه‌های اجرایی که وظایف قانونی خود را انجام نداده‌اند استفاده می‌کنیم.

ظرفیت‌ها برای برخورد با دستگاه‌های متخلف در اجرای قانون تسهیل صدور مجوز‌ها به کار گرفته می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت؛  سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس در تشریح نشست  کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی، گفت: دو قانون طی دو سال گذشته در مجلس شورای اسلامی تصویب شده که یکی از آن‌ها قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و دیگری قانون تسهیل صدور برخی از مجوز‌های کسب و کار است. این قوانین به دنبال این هستند تا محیط و رتبه کسب و کار کشور در سطح بین المللی ارتقاءپیدا کند.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروزه محیط‌های کسب و کار کشور‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند و اگر در کشوری محیط‌های کسب و کار شرایط مساعد تری داشته باشد در جذب سرمایه گذار، رونق تولید و توسعه سرمایه گذاری موفق‌تر و پیش‌تر است، تصریح کرد: متاسفانه اکنون در زمینه محیط کسب و کار وضع مطلوبی نداریم.

وی با اشاره به اینکه در قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به دنبال این بودیم تا بتوانیم مجوز‌ها به صورت الکترونیکی شوند، ادامه داد: زمانی که کسب و کار‌ها الکترونیکی و درگاه یکتای مجوز‌های کسب و کار ایجاد می‌شود، باید از تبعیض، امضاء‌ها طلایی و صدور مجوز‌ها به صورت پنهانی جلوگیری گردد. پیش بینی کرده‌ایم که شرایط صدور مجوز‌ها شفاف باشد و شاهد اعمال برخی شروط تنها برای برخی از افراد نباشیم.

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در قانون تسهیل صدور برخی از مجوز‌های کسب و کار که یکی از قوانین بسیار مترقی است به این سمت رفته‌ایم که بسیاری از مجوز‌ها ثبت محور باشند نه تایید محور، عنوان کرد: هرچند برخی از موارد جنبه زیست محیطی، منابع طبیعی و امنیتی دارند می‌توانند تایید محور باشند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر مجوزی ثبت محور است ظرف ۳ روز در صورت تامین شرایط توسط متقاضی، مجوز باید صادر گردد، ادامه داد: برای اینکه قانون تسهیل صدور برخی از مجوز‌های کسب و کار تحقق پیدا کند تلاش فراوانی در حوزه نظارت بر آن انجام شده است. تا جایی که امروز سامانه‌ای در وزارت امور اقتصاد و دارایی ایجاد شده که مجوز‌های شروع کسب و کار‌ها را در بر می‌گیرد، اما توسعه و تمدید آن‌ها را شامل نمی‌شود و این مسئله یکی از کاستی‌ها محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه در زمینه مجوز‌های شروع کسب و کار‌ها شاهد هستیم که اگرچه برخی از دستگاه‌ها خوب عمل کرده‌اند برخی دیگر بسیار عقب هستند و به نوعی وارد مرحله تخلف شده و از قانون سرپیچی کرده‌اند، گفت: شاهد دستگاه‌هایی در کشور هستیم که شرایط دریافت مجوز‌های خود را در سامانه ایجاد شده بارگذاری نکرده‌اند و در زمینه صدور مجوز‌ها نیز تاخیر دارند.

حسینی با تاکید بر اینکه در نشست امروز دستگاه‌های اصلی در زمینه اجرای قانون تسهیل صدور برخی از مجوز‌های کسب و کار مانند وزارت جهاد کشاورزی، صمت، بهداشت، ارتباطات و فناوری اطلاعات حاضر بودند، عنوان کرد: گزارش نظارتی کمیسیسون ویژه در خصوص اجرای قانون تسهیل صدور برخی از مجوز‌های کسب و کار طی آذر ماه به صحن علنی ارائه می‌شود و حتما از ظرفیت‌های قانونی و آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی برای پیشگیری و برخورد با دستگاه‌های اجرایی که وظایف قانونی خود را انجام نداده‌اند استفاده می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)