• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۲۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲
خوزستان » اجتماعی

خوزستان میزبان کاروان هنری روایت حبیب

همزمان با سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی.ویژه‌برنامه «روایت حبیب» در کشور برگزار می‌شود و خوزستان میزبان این کاروان هنری است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، دبیر ستاد کاروان هنری «روایت حبیب»، از برگزاری ویژه‌برنامه‌ای به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی در ۱۱ استان کشور خبر داد و گفت: این برنامه در قالب کاروان هنری از ۱۱ آذر از تهران آغاز می‌شود و اختتامیه آن هم ۱۳ دی در کرمان خواهد بود.

خوزستان میزبان کاروان هنری روایت حبیب

سید مهدی ابطحی در نخستین جلسه هماهنگی برگزاری ویژه‌برنامه «روایت حبیب» که در حوزه هنری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: بعد از شهادت سردار سلیمانی مجموعه‌های فرهنگی جهت بزرگداشت سردار دل‌ها برنامه‌های مختلفی را برنامه‌ریزی کردند.

دبیر ستاد کاروان هنری «روایت حبیب» افزود: در حوزه هنری نیز برای این منظور ستادی تشکیل شد و هنرمندان در قالب‌های مختلفی خلق اثر کردند، ولی در سال اول این برنامه طبق آسیب‌شناسی که صورت گرفت شبکه توزیع فعالی نداشت و این تولیدات آن طور که باید به دست مخاطب نرسید.

وی با بیان اینکه برای سال دوم با مشارکت بنیاد شهید سلیمانی طرح ملی رویداد «روایت حبیب» تدوین و در قالب کاروان هنری در ۱۰ استان کشور اجرا شد، اضافه کرد: هدف از این برنامه تبیین شاخص‌های مکتب شهید سلیمانی در قالب و زبان هنر و رسیدن به شبکه توزیع است.

ابطحی، تصریح کرد: امسال کاروان هنری روایت حبیب چند مخاطب دارد که شامل توده مردم با محوریت خانواده‌ها، مناطق کمتربرخوردار، هنرمندان استان و کودکان و نوجوانان است و بر این اساس برنامه‌های مختلفی به صورت مستقل برای هر گروه از مخاطبان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کاروان هنری «روایت حبیب» از ۱۱ آذر از حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) فعالیت خود را آغاز می‌کند و اختتامیه آن نیز ۱۳ دی همزمان با سالروز شهادت شهید سلیمانی در گلزار شهدای کرمان خواهد بود، ادامه داد: مسیر این کاروان بعد از تهران، استان‌های خراسان شمالی، مازندران، سمنان، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، خوزستان، جزیره کیش، فارس، یزد و کرمان است.

دبیر ستاد کاروان هنری «روایت حبیب»، با بیان اینکه این کاروان در هر استان سه روز برنامه دارد، ابراز کرد: ۲۷ تا ۲۹ آذر کاروان «روایت حبیب» به استان خوزستان می‌رسد؛ استیج سیار این کاروان، طبق نظر استان و با توجه به زیست‌بوم، تراکم جمعیت و مباحث این‌چنینی جانمایی و سه نقطه برای آن در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برای اجرای برنامه‌هایی که روی این استیج انجام می‌شود، اولویت با هنرمندان استان است، گفت: از جمله این برنامه‌ها نمایشگاه آثار تجسمی شامل ۱۰۰ اثر عکس و پوستر و ۲ برنامه برای هنرمندان است که شامل یک نشست ادبی و یک کارگاه تجسمی بوده که محصول محور است و پس از آن آثار خلق شده، برای فعالیت سال‌های آینده خریداری می‌شود.

ابطحی، اذعان کرد: همچنین یک برنامه تلویزیونی خاطره‌گویی برگزار می‌شود که سه نفر از کسانی که از شهید سلیمانی خاطراتی دارند، خاطرات خود را در یک برنامه تلویزیونی بیان می‌کنند؛ این برنامه ۳ تا ۱۳ دی هر شب به میزبانی یک استان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: برنامه شب خاطره و قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب نیز ۲ برنامه دیگر است که به صورت مستقل برای خانواده‌ها و کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود و شامل خاطره‌گویی، قصه‌گویی، شعرخوانی، نقالی‌خوانی، تئاتر، موسیقی و ... هستند.

عبدالرضا سیفی، نیز با تاکید بر برنامه‌ریزی دقیق برای برگزاری این رویداد ارزشمند، عنوان کرد: باید در این برنامه مناطقی که شهید سلیمانی حضور پیدا کرده همچون سیل در شادگان و سوسنگرد، مورد توجه باشند و برنامه‌هایی نیز در این شهر‌ها برگزار شود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، با اعلام آمادگی استانداری خوزستان برای برگزاری این رویداد ملی، یاد آور شد: با توجه به نگاه ویژه‌ای که سردار سلیمانی به خوزستان داشته است، هر چقدر در این حوزه کار کنیم باز هم کم است و ظرفیت این برنامه هم در استان وجود دارد.

محمد شهبازگهروئی، رئیس حوزه هنری خوزستان، نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی خاطر نشان کرد: «روایت حبیب» یک رویداد ملی است و ما هم در استان خوزستان همه تلاش و توان خود را به کار می‌گیریم تا بتوانیم میزبان خوبی برای این برنامه باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)