• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۳۴۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۳
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش در افتتاحیه پنجاه و دومین جشنواره فیلم رشد:

"فیلم" ابزاری برای تنوع بخشی به محیط‌ های یادگیری است

وزیر آموزش و پرورش درآیین افتتاحیه پنجاه و دومین جشنواره فیلم رشد گفت: «فیلم» ابزاری برای تنوع بخشی به محیط‌های یادگیری است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، یوسف نوری در مراسم افتتاحیه پنجاه و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های علمی، آموزشی و تربیتی رشد که در مدرسه تاریخی دارالفنون و با حضور جمعی از هنرمندان، فرهنگیان و مدیران آموزش و پرورش برگزار شد، با گرامیداشت هفته بسیج و یاد و خاطره شهدای انقلاب به ویژه دانش‌آموزان، معلمان و هنرمندان شهید افزود: یکی از ویژگی‌های بسیج احیای هنر بود که این مکتب را شهید آوینی بنیانگذاری کرد و در این مسیر آثار فاخری تولید شد.

وی با اشاره به افتتاح پنجاه و دومین جشنواره فیلم رشد از مدرسه شهدای شوش شیراز، محل تحصیل شهید آرشام سرایداران از شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ، عنوان کرد: شهید سرایداران با توجه سن و سال کمش یک هنرمند بود، موذن بود و نقاشی‌های خوبی کشیده بود که اکنون برخی از نقاشی‎هایش را در حال آماده سازی هستیم و این دانش آموزان هنرمند، حاصل نظام تعلیم و تربیت هستند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: عرصه هنر و فیلمسازی آنقدر مهم است که به عنوان هنر هفتم نامگذاری شده و در نظام تعلیم و تربیت برای تنوع‌بخشی به محیط‌های یادگیری بهترین وسیله برای انتقال مفاهیم است.

عضو کابینه دولت مردمی ایران قوی با بیان اینکه فیلم و آثار هنری می‌تواند نقش بسزایی در رشد و اعتلای فرهنگ جامعه داشته باشد، افزود: جشنواره فیلم رشد به عنوان یکی از باسابقه‌ترین، خوشنام‌ترین و محبوب‌ترین جشنواره‌های بین‌المللی محسوب می‌شود؛ همچنین در سند تحول بنیادین خاطرنشان شده است که باید بهره مناسب را از فناوری‌های نوین به ویژه موضوعات چند رسانه‌ای و فیلم داشته باشیم.

عضو کابینه دولت سیزدهم تاکید کرد: این نکته که جشنواره فیلم رشد در سایر استان‌ها نیز به طور همزمان در حال برگزاری است، اتفاق خوب و مناسبی محسوب می‌شود و به اشاعه این جشنواره و فرهنگ تولید آثار هنری منجر می شود.

وزیر آموزش و پرورش با ارائه پیشنهادهایی برای این جشنواره افزود: برای تهیه فیلم‌ها باید سوژه‌یابی را بدانیم؛ بنابراین لازم است دانش آموزان ما به این موضوع مسلط شوند و به پیدا کردن سوژه‌ها حساس باشند تا بتوانیم آثار فاخر و مناسبی را تولید و حتی این آثار را در شبکه شاد بارگذاری کنیم.

وی ادامه داد: در کنار سوژه ‎یابی باید در نوشتن سناریو هم به دانش آموزان آموزش دهیم تا آن‎ها نحوه ورود به موضوع، فراز‌ها و فرود‌ها و پایان کار را بدانند و بر این اساس آثار هنری خوب و مناسبی تولید نمایند. همچنین این آموزش‎ها باید به طور مستمر برای دانش آموزان برگزار شود تا دانش آموزان مستعد در هر دوره شناسایی و با ادامه آموزش ها، این آموزش ها برای آنان نهادینه شود.

در ابتدای این برنامه در ارتباط مستقیم با مدرسه شهدای شوش شیراز، محل تحصیل آرشام سرایداران از شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ، یکی از دانش‌آموزان دکلمه ای را در وصف آرشام سرایداران خواند و مستندی از این شهید دانش آموز پخش شد و با حضور مدیرکل این استان، پنجاه و دومین جشنواره فیلم رشد از مدرسه شهید آرشام سرایداران افتتاح شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)