• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۳۴۹۵
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۶
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

نیروی دریایی زمینه‌ساز امنیت کشتیرانی در منطقه شده است

آقای رئیسی در جمع فرماندهان، افسران و خانواده کارکنان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: از زمانی که نیروی دریایی ما در منطقه حضور مؤثر داشته، امنیت کشتیرانی برقرار شده و تجارت، رونق یافته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، آقای رئیسی، دیروز یکشنبه در جریان سفر به شهرستان جاسک در جمع فرماندهان، افسران و خانواده کارکنان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با تبریک روز افتخارآفرین نیروی دریایی اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش امروز با صیانت از تجارت و اقتصاد در منطقه بسیار مهم و بندر راهبردی جاسک، امنیت را به عنوان زیربنای رونق و توسعه اقتصادی تامین می‌کند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
رئیس جمهور با تاکید بر لزوم رونق و توسعه خطوط و ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به سابقه حملات دزدان دریایی در منطقه اشاره و تصریح کرد: از زمانی که نیروی دریایی ما در منطقه حضور موثر پیدا کرده است، امنیت کشتیرانی برقرار شده و تجارت، رونق یافته است و این موفقیت بزرگ فقط مربوط به افسران و درجه‌داران و صاحب‌منصبان نیروی دریایی و ارتش جمهوری اسلامی نیست، بلکه حاصل صبوری و همراهی خانواده‌های آن‌ها هم هست و جا دارد از صبر مجاهدانه خانواده شما نیز قدردانی کنم.
 
آقای رئیسی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با دستیابی به ساخت سلاح‌های پیشرفته و پیچیده، علاوه بر تامین امنیت و آرامش خود برای همسایگان نیز پیام صلح و امنیت دارد، اما اگر کوچک‌ترین تهدیدی متوجه ملت، کشور و خاک مقدس جمهوری اسلامی شود، عکس‌العملی خواهند داشت که در تاریخ ماندگار شود و درسی فراموش‌نشدنی به دشمن خواهند داد.
 
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، خطاب به جوانان و نوجوانان پر شمار حاضر در مراسم گفت: به پدرانتان، به ایران، به شهدا و به رهبر بزرگوارمان افتخار کنید. امروز جمهوری اسلامی افتخارات بسیاری دارد که همین افتخارات باعث شده است که دشمن عصبانی باشد. دشمن ۴۳ سال نقشه کشیده است که دوباره سلطه خود را به این کشور برگرداند، اما به خاطر روحیه آماده شما نتوانسته است و بعد از این هم نخواهد نتوانست.
 
آقای رئیسی در ادامه با اشاره به نقش‌آفرینی سازنده نیروی دریایی در آبادانی جاسک، اظهار داشت: باادامه تلاش‌های انقلابی و بسیجی دولت و نیرو‌های مسلح، ظرفیت‌های منطقه، فعال و مشکلات فعلی، رفع خواهد شد.
 
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید نشاط اجتماعی را به ویژه برای جوانان بالا ببریم، تصریح کرد: نشاط واقعی، در برخورداری جوانان و آحاد جامعه از شغل پایدار و متناسب با شأن افراد و برخورداری از یک زندگی عزتمندانه و امید به آینده درخشان است.
 
گفتنی است، آقای رئیسی، صبح یکشنبه برای شرکت در مراسم رژه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت هفتم آذر روز نیروی دریایی به بندر جاسک، سفر و با حضور بر عرشه ناوشکن سهند از رژه یگان‌های نیروی دریایی ارتش بازدید کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار باند سرقت سیم برق در بابلسر
گروسی: با ابلاغ طرح جامع ماکو، بازآفرینی شهری و توسعه متوازن در منطقه شتاب می‌گیرد
آغاز اجرای طرح زمستانی پلیس در استان همدان
سفر رئیس بنیاد ایران‌شناسی به بوسنی و هرزگوین
آغاز شمارش حیات وحش دنای شرقی در سرمای زمستان
اجرای طرح نهادینه‌سازی جانشین‌پروری در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲ دی ۱۴۰۴
ادبیات همواره صدای زمانه خود بوده است
دیدار عادل عبدالمهدی با دو نفر از رهبران حماس
معاون وزیر: بازآفرینی شهری در مناطق آزاد باید به توانمندسازی مردم منجر شود
صلیب سرخ: افغانستان درگیر بحران انسانی است
راهداران، سربازان گمنام جبهه خدمت و ایمنی جاده‌ها هستند
هم‌صدایی کوبا و کلمبیا علیه تروریسم دریایی آمریکا
بیش از 2 میلیون خوزستانی زیر پوشش بیمه سلامت
آمریکای لاتین خواستار پایان مداخلات واشنگتن در کاراکاس شد
بر افراشته شدن پرچم عزاداری امام هادی(ع)، بر فراز گنبد رضوی
حمایت شاعر ایرانی از پویش بساز مدرسه
چمران: افزایش خودسرانه کرایه تاکسی تخلف است
هشدار درباره عملیات تروریستی داعش در ترکیه
آمار هولناک تعرض جنسی افسران پلیس انگلیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)