• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۵۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۸
هرمزگان » سیاسی

یادواره بین المللی مادران فاطمی؛ بندرعباس

همایش بین المللی مادران فاطمی، تربیت حسینی و تمدن نوین اسلامی بمناسبت ولادت حضرت زینب (س) با معرفی شهیده فاطمه نیک امروز در بندرعباس با حضور علما و اندیشمندان اسلامی آغاز شد.

یادواره مادران فاطمی؛ بندرعباسبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خلیج فارس؛ این همایش یکروزه بعدازظهر نیز با سخنرانی علمای اسلامی در سالن اجتماعات حوزه علمیه خواهران بندرعباس ادامه دارد.

آثار رسیده به دبیرخانه همایش

حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل نیا مدیرحوزه های علمیه خواهران استان هرمزگان گفت: آثار پژوهشی و فرهنگی و رسانه‌ای از ۲۳ استان و ده کشور عراق، سوریه، بحرین، الجزایر، پاکستان، افغانستان تایلند و کانادا به دبیرخانه این همایش ارسال شده است.
وی گفت: یکی از اهداف برگزاری این همایش، معرفی هرمزگان بعنوان محور مقاومت و معرفی ام الشهدا شهیده فاطمه نیک به جهانیان است.

دبیر علمی همایش نیز گفت: عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان و دبیر علمی همایش بین المللی مادران فاطمی گفت: این همایش با هدف اجتماع زنان و مردان نخبه و فرهیخته در استان هرمزگان در راستای معرفی الگو‌های فاطمی و شهدای عزیز و مادران در دو محور پژوهشی و فرهنگی برگزار شد.

خانم طیبی افزود: از سه هزار و ۱۶۵ اثر رسیده به دبیرخانه همایش، حدود ۲ هزار اثر در بخش فرهنگی و هزار و ۱۶۵ اثر در بخش پژوهشی است.
وی گفت: از مجموعه آثار رسیده به دبیرخانه، هزار و ۹۰ اثر مربوط به کشور جمهوری اسلامی اسلامی و ۷۵ اثر به کشور‌های عراق، لبنان، بحرین، سوریه، یمن، افغانستان، پاکستان، کانادا و حجاز است.

دبیر علمی همایش افزود: از ۱۹نفر در بخش فرهنگی و ۱۸ نفر در بخش پژوهشی به عنوان نفرات برگزیده و شایسته تجلیل می شود.

بیشتر بخوانید: برگزاری همایش بین‌المللی مادران فاطمی در هرمز

 

هرشهید یک نماد است

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در این همایش با اشاره به اینکه نام این همایش با شهید و تمدن نوین اسلامی عجین شده است گفت: حیات جامعه به حیات شهید است و به فرموده رهبر معظم انقلاب هر شهید، یک نماد است.

حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده افزود: رسیدن به قله‌های رفیع یک تمدن نوین اسلامی جز با ایثار و شهادت میسر نمی‌شود.
وی گفت: آرمان‌های جامعه اسلامی باید در همه ابعاد جامعه زنده و جاری شود.
امام جمعه بندرعباس افزود: هرمزگان هزار و ۵۰۰ شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که این نشان از باور مردمان این سرزمین به فرهنگ ایثار و شهادت است.

تربیت مجاهدان حسینی

مهدی دوستی استاندار هرمزگان نیز در این همایش بین الملی گفت: نقش مادر و زن در اسلام در بالاترین جایگاه خودقرار دارد و نقش زنان، محققان علمی و دانشجویان در انقلاب اسلامی نیز  همواره بی بدیل بوده است.

وی افزود: مادران فاطمی در طول تاریخ و همه مراحل انقلاب اسلامی تاکنون مجاهدان حسینی تربیت کرده اند.

دوستی گفت: دشمن همه توان خود را در فضای مجازی برای از بین بردن فرهنگ فاطمی زنان ما بکار گرفته است.

 

نقش مادران در تمدن نوین اسلامی

حجت الاسلام فاضل مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور نیز در این همایش با بیان اینکه مادران در شکل گیری تمدن نوین اسلامی نقش مهم و اساسی دارند، گفت: تعلیم و تربیت در بستر خانواده و در دامان مادر شکل می گیرد که نمونه بارز این تربیت اسلامی، حضرت زینب سلام الله علیها هستند.

وی با اشاره به مضمون برخی از دعاهای اسلامی افزود: دو ویژگی از وظایف دولت اسلامی این است که اسلام باید در دولت اسلامی عزت برسد و کفر به ذلت کشیده شود.

تمدن اسلامی همان دین حق است

عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز گفت: باید در عرصه معرفی زن مسلمان و هویت آنچه در قرآن کریم از آن به بیت اسلامی معرفی شده است، تلاش کرد.
آیت الله محسن اراکی با اشاره به اینکه تمدن اسلامی همان دین حق است، افزود: در عالم دو هویت اسلامی و هویت شرک داریم که هویت اسلامی مبتنی بر خداباوری و سپردن خود به خداست و هویت شرک مبتنی بر هوا و هوس قرار دارد.
وی گفت: هویت اسلامی که همان بیت محمدی است را پیامبر مکرم اسلام (ص) بنا نهاد.
آیت الله اراکی با بیان اینکه محور هر خانه‌ای زن آن خانه است، افزود: هویت اسلامی، بیت اسلامی و بیت اسلامی، جامعه اسلامی و جامعه اسلامی نیز شهر اسلامی مبتنی بر احکام الهی را می‌سازد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شهیده فاطمه نیک مصداق بارز جمله الجارُ ثُمَّ الدّارُ حضرت زهرا (س) است، زیرا هشت شهید برای مردم تقدیم کرد.
وی افزود: در نگاه غرب زن ارزش و جایگاهی ندارد و در همه تاریخ غرب یک شخصیت نمونه حضرت زینب (س) وجود ندارد.

 

شهیده فاطمه نیک، بانویی اهل جزیره هرمز بود که هشت تن از اعضای خانواده و محارم وی در دفاع مقدس به شهادت رسیدند و خود نیز در کشتار جمعه خونین مکه در سال ۱۳۶۵ به دست جنایتکاران رژیم آل سعود شهادت رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)