• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۷۶۱۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
مهاباد » علمی و فرهنگی

معرفی برگزیدگان سی و چهارمین جشنواره تئاتر آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مراسم اختتامیه این جشنواره پنجشنبه شب با حضور مسوولان فرهنگی، هنرمندان، پیشکسوتان و اهالی فرهنگ و هنر در ارومیه برگزار شد.برگزیدگان سی و چهارمین جشنواره تئاتر آذربایجان غربی معرفی شدند.

بازیگر زن

براساس رای هیات داوران جشنواره تئاتر آذربایجان غربی، فاطمه شکری برگزیده و بهترین بازیگر زن شناخته شد و دیپلم‌ افتخار، مبلغ چهار میلیون تومان جایزه نقدی و تندیس جشنواره به او تعلق گرفت.

رتبه دوم بازیگر زن، لوح تقدیر و مبلغ سه میلیون تومان جایزه نقدی هم مشترکا به مژگان بلدی بازیگر نمایش «آواز بی صدا» و ‌الهه خلیلی بازیگر نمایش «تور عروسی» از ارومیه اهدا شد.

همچنین مقام‌ سوم بازیگری زن را مشترکا «ترکان کلانتری و سانا جعفری» به خود اختصاص داده و لوح تقدیر و مبلغ یک میلیون تومان جایزه نقدی را از آن خود کردند.

در این مراسم براساس رای هیات داوران در بخش بازیگران زن، با توجه به اهمیت به هنرمندان دو نسل، لوح تقدیر به همراه یک میلیون تومان جایزه نقدی به «ساغر شهامت» بازیگر خردسال نمایش «آواز بی صدا» اهدا شد و از ماهرخ رفیع زاده بازیگر پیشکسوت تئاتر استان نیز بخاطر ‌بازی در نمایش «لابیرنت» تجلیل شد.

بازیگر مرد

هیات داوران جشنواره پس از بررسی‌های لازم، علی صبوری بازیگر نمایش «لابیرنت» را بعنوان بهترین بازیگر مرد انتخاب کرد و تندیس، لوح تقدیر و مبلغ چهار میلیون تومان جایزه نقدی به این بازیگر اهدا شد.

مقام‌ دوم بازیگری مرد به همراه لوح تقدیر و مبلغ سه میلیون تومان جایزه نقدی نیز مشترکا به سعید عبدالهی به خاطر بازی در نمایش «لابیرنت» و حمید مهروند بازیگر نمایش «آخرین نامه» اختصاص یافت.

 

رتبه سوم بخش بهترین بازیگر مرد هم مشترکا به سعید صلحی و کوشا مجنونی به ترتیب به خاطر بازی در «نمایش یادگاری» و «تور عروسی» تعلق گرفت و لوح تقدیر همراه ۲ میلیون تومان جایزه نقدی به این دو بازیگر اعطا شد.

در بخش بازیگران مرد هیات داوران رضا لطفی بازیگر نمایش «شب واقعه» را شایسته تقدیر دانست و لوح تقدیر و مبلغ یک میلیون تومان جایزه نقدی به او اهدا کرد.

نویسندگی

در بخش نویسندگی، سمیه پروین به خاطر نویسندگی نمایش «یادگاری» از ارومیه مقام سوم را کسب کرد و لوح تقدیر و مبلغ ۲ میلیون تومان را به خود اختصاص داد.

همچنین طبق رای داوران رتبه دوم‌ نویسندگی، لوح تقدیر و مبلغ چهار میلیون تومان جایزه نقدی به پدرام رحمانی نویسنده نمایش «لابیرنت» تعلق گرفت.

مقام نخست نویسندگی، لوح‌ تقدیر، تندیس جشنواره و مبلغ ۶ میلیون تومان جایزه نقدی هم به علی قبچاق نویسنده نمایش «با فرشته مرده چه باید کرد» تعلق گرفت.

کارگردانی

در بخش کارگردانی، مقام‌ نخست به همراه تندیس جشنواره، دیپلم‌ افتخار و مبلغ ۶ میلیون تومان را هیات داوران به پدرام رحمانی کارگردان نمایش «لابیرنت» از ارومیه داد.

همچنین مقام دوم کارگردانی به همراه لوح تقدیر و مبلغ چهار میلیون تومان جایزه نقدی نیز به مهسا بایرام زاده کارگردان نمایش «آخرین نامه» رسید.

مقام سوم این بخش به همراه لوح تقدیر و ۲ میلیون تومان جایزه نقدی نیز مشترکا به «سلاله تمکین وش» کارگردان نمایش «تور عروسی» و علی قبچاق کارگردان نمایش «با فرشته مرده چه باید کرد» اهدا شد.

موسیقی

در بخش موسیقی مقام سوم، لوح تقدیر به همراه مبلغ نقدی سه میلیون تومان به خاطر انتخاب درست موسبقی نمایش «آواز بی صدا» به حسین بلدی اهدا شد.

رتبه دوم این بخش هم با رای هیات داوران به مسعود سعیدی رسید ‌و لوح تقدیر و مبلغ ۲ میلیون تومان جایزه نقدی به خاطر نمایش «تور عروسی» به او اهدا شد.

دیپلم‌افتخار به همراه مبلغ نقدی ۲ میلیون تومان نیز به بهزاد به خاطر آهنگ سازی نمایش «آخرین نامه» اهدا شد.

این بخش برگزیده اول نداشت.

طراحی لباس

در بخش طراحی لباس، لوح تقدیر به همراه مبلغ یک میلیون تومان جایزه نقدی به سوسن مشاریان طراح لباس نمابش «لابیرنت» اهدا شد.

برگزیده این بخش «سلاله تمکین وش» معرفی شد و ‌دیپلم افتخار به همراه ۲ میلیون تومان جایزه نقدی را دریافت کرد.

طراحی صحنه

در بخش طراحی صحنه، مقام سوم به همراه لوح تقدیر و مبلغ یک میلیون تومان جایزه نقدی به علی مجیدپور برای طراحی نمایش «آخرین نامه» تعلق گرفت.

علی قبچاق از نقده رتبه دوم به همراه لوح تقدیر و ۲ میلیون تومان جایزه نقدی را جهت طراحی نمایش «با فرشته مرده چه باید کرد» به خود اختصاص داد.

براساس رای داوران برگزیده این بخش «وحید خداپرست» معرفی شد و دیپلم‌ افتخار و مبلغ سه میلیون تومان جایزه نقدی را از آن خود کرد.

بروشور

در بخش بروشور، لوح تقدیر و مبلغ یک میلیون تومان به «کیوان راد» تعلق گرفت و دیپلم‌ افتخار به همراه ۲ میلیون تومان جایزه نقدی نیز به امید مجیدپور برای نمایش «آخربن نامه» اهدا شد.

طراحی نور

همچنین در بخش طراحی نور، هیات داوران لوح تقدیر به همراه مبلغ جایزه نقدی یک میلیون تومانی را به وحید خداپرست اهدا کرد.

گریم

در بخش گریم لوح تقدیر و مبلغ نقدی یک میلیون تومان را حسین بلدی جهت طراحی ماسک نمایش «آواز بی صدا» از اشنویه گرفت.

هیات داوران برگزیده این بخش را «آیسان احمدی» معرفی کرد و ‌دیپلم افتخار به همراه مبلغ ۲ میلیون تومان جایزه نقدی را برای گریم نمایش «لابیرنت» به او داد.

۲۹ اثر به سی و چهارمین جشنواره تئاتر آذربایجان غربی که در روزهای هفتم تا نهم آذر برگزار شد، ارسال شده بود که از این میان هشت اثر نمایشی از شهرستان‌های ارومیه، نقده و اشنویه به بخش رقابتی راه یافتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
حضور گروه تواشیح زنجان در کاروان قرآنی حج تمتع ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
واکنش عراقچی به دروغ پردازی‌های رسانه صهیونیستی
بارش پراکنده باران در سمنان
همدلی و اتحاد در روستا‌های همیشه بیدار گیلان
نجات دو بیمار با علایم‌ حمله قلبی با تلاش به موقع امدادگران
قدردانی خانواده شهدا از حضور حماسی مردم البرز در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
هوای بارانی شهرکرد
حضور گسترده مردم روستا‌های کهگیلویه و بویراحمد در راهپیمایی ۲۲ بهمن
شکست هیرکان رشت در رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
جلوه‌های از حضور باشکوه ساکنان و گردشگران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
افتتاح آموزشگاه خیرساز وکیلی در نیشابور
روستانشینان همپای سراسر البرز با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند
رونمایی از ماشین‌آلات مشارکتی و اهدایی به دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌های استان
تهران هنوز قلب تپنده حماسه است
محکومیت واحد صنفی تیرچه بلوک در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن استان مازندران
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
بازتاب گسترده حضور ایرانیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)