• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۷۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵

کاشت بذر خلاقیت ، در ذهن کودکان با آموزش کوچینگ

کوچ کلمه ای انگلیسی به معنی مربی است و بیزینس کوچ به شخصی گفته می شود که خود دارای چندین کسب و کار موفق است و توانمندی راهنمایی سایر کسب و کارها را دارد.

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما ، ابوالفضل سلیمی مدیرعامل موسسه «الگوی توسعه و پژوهش صفر تا صد» از شرکت های مستقر در پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در مورد فعالیت این شرکت گفت: این شرکت از سال ۹۳ در سه حوزه مهارت های اجتماعی، هوش و خلاقیت در قالب بسته های کمک  آموزشی برای مدارس و کودکان مقطع دبیرستان فعالیت می کرد که طی سه سال گذشته موفق به اخذ نمایندگی از موسسه پژوهش فنلاند در قالب کوچینگ کودکان، نوجوانان و توسعه فردی تحت لیسانس این کشور شد و به دلیل خلاقیت و نوآوری که روی انیمیشن ها و مدلی هایی که  ارائه کرد،  توانست به عنوان یک شرکت خلاق در پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی مستقر شود. 

 وی افزود: دوره های تخصصی آکادمی کوچینگ کودکان، یک فرایند مستمر و عینی است که کودکان را به فکر وا می دارد و خلاقیت درونی شان را بیدار می کند تا به نتایج رضایت بخشی در زندگی شخصی و تحصیلی خود دست یابد. همچنین افرادی که در دوره آموزش کوچینگ شرکت می کنند می توانند در بزرگسالی به عنوان کوچ در کسب و کار خود و سایر مشاغل فعالیت داشته باشند.

مدیرعامل موسسه « الگوی توسعه و پژوهش صفر تا صد» ادامه داد: در دوره های آموزشی کوچینگ، کودکان آگاهی بیشتری نسبت به توانمندی خودشان  پیدا کرده و با عملکرد خود کیفیت زندگی شان را بهبود می بخشند، چرا که کوچینگ کودکان، فرایندی در جهت رشد پتانسیل‌های آنها است و در این فرایند، سفری تأمل‌برانگیز آغاز می‌شود که با تمرکز بر دنیای درونی کودک همچون توانمندی‌ها، علایق و خواسته‌ها، راهکارهای خلاقانه‌ای برای حل مسائل کودک توسط او کشف می‌شود که این راهکارها از درون کودک خلق‌شده و او را به انسانی مسئولیت پذیر، منحصربه‌فرد و توانمند تبدیل می‌کند.

آموزش کوچینگ

سلیمی با اشاره به اینکه این بسته های کوچینگ در وهله اول نیاز به آموزش داشت، اظهارکرد: آموزش ها در نیمه اول سال ۱۴۰۰ به بیش از ۷۰۰ مدیر مدارس ایران و افغانستان ارائه کردیم و حدود ۱۰۰ مدرسه در سال ۱۴۰۰ در نقاط مختلف کشور با ما همکاری کردند. 

وی گفت: در گام اول بسته های آموزشی را که کودکان از ما دریافت کردند، بسته های کوچینگ بود و در حال حاضر این کودکان بسته های «کوچینگ استدلال» را دریافت می کنند که جدیدترین گام و رویکرد جهانی است و برای اولین بار در دنیا این اتفاق افتاده که کودکان می توانند از رویکرد کوچینگ و استفاده از ابزارهایی که برایشان ایجاد کرده ایم، استعدادها و توانایی های خودشان را خودشان پیدا کنند.

به گفته مدیرعامل موسسه «الگوی توسعه و پژوهش صفر تا صد»بسته های آموزش کوچینگ برای گروه های سنی ۷ تا ۹ سال و ۱۰ تا ۱۲ سال تعریف شده و تاکنون حدود ۱۷ هزار دانش آموز از این بسته ها بهره برده اند.

سلیمی در ادامه یادآور شد: ما در آکادمی کوچینگ کودکان بر این باوریم که هر کودک برای حل مسائل خود، نیاز به نسخه منحصر به ‌فردی دارد که هیچ فردی غیر از خود او نمی‌تواند آن را کشف کند. بنابراین در فرایند کوچینگ مطالبی گفته می‌شود که شاید تاکنون، هیچ‌گاه از آن زاویه شنیده نشده باشد. در واقع کودک با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شود که او را به عمق خود می‌برد تا بتواند به سیستم فکری و حداکثر عملکرد خود دست یابد.

این آموزشها می تواند کودکان را برای آینده و زندگی شخصی و اجتماعی شان آماده کند، بنابراین ازآنجایی که دانش آموزان و فرزندان این مرز و بوم سرمایه های کشور به حساب می آیند، نیاز است در راستای آموزش های هدفمند آنها گام های موثرتری برداشته شود و این مهم با همراهی شرکت های صنایع فرهنگی و خلاق نیز محقق می شود. 

منبع : خبرگزاری سیناپرس 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم ترامپولین چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ باشگاهی کشور
اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای راه اندازی تنها سینمای فریدونشهر
دوگانه سوز کردن رایگان خودروها در نزدیک‌ترین کارگاه به محل زندگی
پیش بینی برداشت ۳۰ هزار تن چغندر قند از اراضی دشت مغان
۷۲نفر از بانوان خادم اربعین حسینی در آذربایجان غربی تجلیل شدند
لزوم تسریع اجرای طرح‌های حوزه راهداری و جاده‌ای آغاجاری
رقابت حافظان و قاریان قرآن کریم در شیراز
یادواره ۶۵ شهید روستای رامشه و ۳۵ شهید دانش آموز جرقویه علیا
سردار شهید کاوه؛ فرمانده ای با استراتژی مهر
یک دل سیر، کاشت سیر در طارم! ۴۵۰ هکتار زیر کشت رفت
اجرای ۳۵ طرح هادی روستایی در تربت‌ حیدریه
برداشت بیش از ۸۰۰ تن دانه روغنی کنجد در آذربایجان‌غربی
جشنواره فیلم مقاومت، روایتی تمدنی از پدیده‌ای زنده در جهان معاصر
استقبال با شکوه از سوگواره تجسمی «کوچه‌های بنی‌هاشم»، در سیرجان
اجرای طرح آشکارسازی ناوگان سنگین در محل پلیس‌راه یزد - شیراز
راهیابی محمدمهدی غلامی به فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه
کشف بیش از ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های آبادان
شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۱۶۸ تَن رسید
مطالبات داروخانه‌های بوشهر از تأمین اجتماعی پرداخت شود
انعقاد تفاهم­نامه برای رمز نگاری حامل‌­های انرژی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)