• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۷۹۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۴
اجتماعی » جامعه و شهری

ثبت جهانی۳۰ نقطه به عنوان نقاط ایمن در کشور

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و متخصص سلامت در بلایا و فوریت‌ها با تاکید بر لزوم مطالبه گری مردم برای ایمن سازی در کشور گفت:در ایران ۳۰ نقطه به عنوان نقاط ایمن، ثبت جهانی شده است.

ثبت جهانی۳۰ نقطه به عنوان نقاط ایمن در کشوربه گزارش خبرگزاری صدا وسیما در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما، غلامرضا معصومی متخصص طب اورژانس، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و متخصص سلامت در بلایا و فوریت‌ها در باره خانواده ایمن، جامعه ایمن به گفتگو پرداخت.

کارشناس برنامه در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین عامل در ایجاد جامعه ایمن چیست؟، گفت: افراد جامعه، برای پیشبرد این فرایند، باید به مهمترین قسمت آن، که بحث مشارکت‌های مردمی است ورود پیدا کنند، تا روند زندگی تا حد ممکن، عاری از خطر شود و تا حد ممکن بتوانیم، جلوی حوادث و سوانح را بگیریم.

وی افزود: بحث مهم دیگر در این خصوص مطالبه گری مردم است، مردم باید از شهرداری ها، شبکه‌های بهداشت محله و. مطالبه گری کنند تا روند اصلاحات و جلوگیری از حوادث، از یک منطقه کوچک شروع شود و تا سطح کلان کشوری ادامه یابد. مسئولین باید در منطقه تحت نظارت خود، گشت و گذاری داشته باشند و ایمنی را مورد بررسی دقیق قرار دهند.
این مطالبه گری‌ها باید در سازمان‌ها و نهاد‌ها نیز وجود داشته باشد، به طور مثال: افرادی که شغل حساسی دارند، مانند: پلیس ها، آتش نشانان و انواع دیگری از شغل ها، باید حاشیه‌های ایمنی در محیط کار و انجام وظایفشان، داشته باشند.

معصومی یادآور شد: در کشور، استاندارد‌ها و قوانین بالادستی معین و حساب شده‌ای وجود دارد، اگر مطالبه گری مردم به طور جدی انجام شود، این قوانین به درستی اجرا خواهند شد، به طور مثال: استاندارد‌های ساختمان سازی، کاملا مشخص و معین است، با سختگیری‌های به موقع و از ابتدای ساخت و همچنین نظارت مستمر سازمان‌های مربوطه، این خدمات به طور صحیح انجام خواهد گرفت، خوشبختانه در حال حاضر، نظارت سازمان آتش نشانی در ساخت ساختمان‌های بلند مرتبه در حال انجام است.
تا هنگامی که مطالبات مردمی به طور جدی صورت نگیرد، الزامات این قوانین توسط دولت‌ها اندیشیده نخواهد شد، در برنامه پنج ساله ششم، دولت متعهد شده است که حوادث ترافیکی باید به میزان مشخصی کاهش یابند، آیا مردم در منطقه‌ای که زندگی می‌کنند، شاهد کاهش حوادث ترافیکی بوده اند؟، آیا در این خصوص مطالباتی از سمت مردم صورت گرفته است؟


این متخصص سلامت در بلایا و فوریت‌ها گفت: اگر مردم اطلاعات و آگاهی کافی در این خصوص داشته باشند، مطالبه‌گری بیشتری خواهند داشت و سیستم‌های نظارتی کشور، تلاش بیشتری برای پاسخگویی به مردم انجام خواهند داد.
وی افزود: در ایران ۳۰ نقطه به عنوان نقاط ایمن، ثبت جهانی شده است. شهر کاشمر اولین شهر ایمن منتخب در کشور است، شهر آباده و اقلید در استان فارس هم به عنوان جامعه ایمن به ثبت رسیده است.
وی با مطرح کردن این سوال، که به نظر شما آیا تا به حال تلاشی در جهت بهبود ایمنی و سلامت، مسیر عبور و مرور سالمندان و معلولین در کشور انجام شده است؟ وی از مردم خواست: با مطالبه به موقع و یادآوری مداوم و پیگیرانه خود، در ایجاد جامعه ایمن تلاش و کوشش کنند.

برنامه ضربان همه روزه از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۶ به صورت زنده از شبکه سلامت سیما پخش می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)