• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۸۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۱
بین الملل » آمریکا
به گزارش نیوز نیشن؛

هشدار پلیس آمریکا نسبت به افزایش سرقت‌های خودرو

در سرتاسر آمریکا، از ساحل شرقی گرفته تا غربی، مقامات پلیس در حال گزارش افزایش سرقت‌های خودرو و حملات خشونت آمیز در پمپ‌های بنزین هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ شبكه تلويزيوني نیوز نیشن در گزارشی به موضوع افزایش سرقت‌های مسلحانه و خشونت آمیز خودرو در آمریکا پرداخت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مقامات پلیس در سرتاسر آمریکا در خصوص افزایش حملات خشونت آمیز در پمپ‌های بنزین هشدار داده اند. پیشتر در اوایل سال کنونی نیز یکی از نگهبانان شبکه خبری نیوز نیشن در یک پمپ بنزین در حالی که برای پر کردن باک خودروی خود توقف کرده بود، به ضرب گلوله کشته شد. اکنون خبرنگار ما در نیویورک، برای شما توضیح می‌دهد که چگونه خود و اعضای خانواده تان در پمپ بنزین از خطر در امان بمانید.

خبرنگار گفت: سرقت خودرو‌ها در پمپ‌های بنزین، جرایمی هستند که افراد مجرم به محض دست یابی به فرصت، آن را مرتکب می‌شوند. این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که راننده خودرو، غفلت کند. توصیه مقامات پلیس در سرتاسر کشور از این قرار است که زمانی که قصد پر کردن باک خودروی خود را دارید، به پمپ بنزینی بروید که کاملا روشن و به دوربین‌های امنیتی مجهز است.

همچنین تلاش کنید پمپی را انتخاب کنید که به در خودروی شما نزدیک است، تا بدین ترتیب بتوانید مسئول جایگاه را ببینید، و همچنین مسئول جایگاه سوخت نیز بتواند شما را به راحتی ببیند. همچنین، یک توصیه مهم دیگر از این قرار است که همیشه خودروی خود را موقع بنزین زدن، خاموش کنید. باید خودرو را خاموش کنید، و سوییچ ماشین را با خود ببرید. این راهنمایی‌های کوچک، می‌توانند کمک بسیار بزرگی به شما کنند و مانع از آن شوند که شما هم به یک قربانی تبدیل شوید.

در شهر هیوستون ایالت تگزاس، یک حادثه خودرو ربایی توسط دوربین‌های مدار بسته جایگاه ضبط شده است. در این حادثه، مظنونین به سمت یک خودرو می‌روند، آن هم در حالی که تفنگ‌های سنگین در دست دارند. همچنین در دیترویت، یک پدر در حالی که پسرش را در بغل دارد، در داخل یک پمپ بنزین، با یک فرد مسلح مهاجم درگیر می‌شود.

در سرتاسر آمریکا، از ساحل شرقی گرفته تا غربی، مقامات پلیس در حال گزارش افزایش سرقت‌های خودرو و حملات خشونت آمیز در پمپ‌های بنزین هستند. در فیلادلفیا، بیش از ۲۰۰ مورد سرقت مسلحانه خودرو طی سال کنونی رخ داده است. این رقم تقریبا دو برابر آمار‌های مربوط به سال گذشته است.

بسیاری از حوادث سرقت مسلحانه خودرو، در پمپ‌های بنزینی رخ داده است که در آنها، رانندگان خودرو در حالتی آسیب پذیر، بیرون خودروی خود ایستاده بودند. بسیاری از رانندگان نیز که در حال پارک کردن خودرو در مسیر منتهی به منزلشان هستند، ناگهان به خود می‌آیند و لوله تفنگ را مقابل چشمانشان می‌بینند.

در این تصاویر، زنی را می‌بینید که فریاد می‌کشد و از افراد مسلح خواهش می‌کند او را نکشند. او همزمان، به عقب می‌رود و کیف پول و کلید‌های خود را به فرد مسلح می‌دهد.

تام دارت، کلانتر ناحیه کوک ایالت ایلینوی گفت: در صورتی که خودروی شما به سرقت رفته باشد، ما می‌توانیم به صورت آنی، ردگیری خودرو را آغاز کنیم.

در شیکاگو، ۹۰۰ مورد سرقت مسلحانه خودرو در سال گذشته به ثبت رسید. اکنون کلانتر ناحیه کوک ایالت ایلینوی، از مردم می‌خواهد به پلیس اجازه دهند در صورتی که خودروهایشان به سرقت می‌رود، آن‌ها را ردگیری کنند. در این صورت، به رانندگان برچسب‌هایی داده می‌شود که باید آن‌ها را روی خودروهایشان نصب کنند. بدین ترتیب، دیگران متوجه خواهند شد که این خودرو، توسط پلیس ردگیری می‌شود.

در نیو اورلئانز، روز سه شنبه چهار مورد سرقت مسلحانه خودرو رخ داد. فاصله این سرقت‌ها از یکدیگر، کمتر از ۵ ساعت بود. اداره پلیس، شش نفر را در خصوص این سرقت‌ها بازداشت کرد که همه این افراد مظنون، بین ۱۵ تا ۱۷ سال سن داشتند. این برچسب که روی این خودرو نصب شده است، نشان می‌دهد اوضاع تا چه اندازه مشکل آفرین شده است. روی این برچسب نوشته شده است "این خودرو را ندزدید. کودک در داخل آن است".

خبرنگار در پايان، گفت: به علت افزایش موارد سرقت مسلحانه خودرو، بسیاری از پمپ‌های بنزین دیگر به صورت شبانه روزی کار نمی‌کنند. در دیگر نقاط آمریکا نیز پمپ بنزین‌ها ملزم به نصب دوربین‌های امنیتی شده اند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشریح مسائل کلان و راهبردی استان سیستان و بلوچستان
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل اصلی تحرکات نظامی آمریکاست
دستگیری سه حفار غیرمجاز در سلطانیه
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)