• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۶۳۰۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۹
اجتماعی » انتظامی و حوادث

الحاق ۸۰ فروند شناور به یگان‌های دریایی در آینده‌ای نزدیک

فرمانده مرزبانی فراجا امنیت و اقتصاد را مهمترین مولفه قدرت دانست و گفت: درصدد هستیم ۸۰ فروند شناور تندرو را در اختیار دریابانی استان‌های ساحلی جنوب و شمال به ویژه استان هرمزگان قرار دهیم.

بیش از پیش امنیت در مرزهای غربی کشور تامین می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار احمدعلی گودرزی در مراسم تکریم و معارفه فرمانده مرزبانی استان هرمزگان، امنیت و اقتصاد را یکی از مهمترین مؤلفه‌های قدرت عنوان کرد و گفت: اقتصاد مولفه دیگر قدرت است و با توجه به اهمیت اقتصاد دریا، نیرو‌های انتظامی، مرزبانی و مسلح کشورمان در حوزه صیانت از دریا و تامین امنیت مجاهدت می‌کنند.

سردار گودرزی فرهنگ را مولفه دوم قدرت دانست و افزود: تعطیلی مدارس به علت شیوع ویروس کرونا و تاثیرگذاری بر فضای فکری جوانان و نوجوانان از طریق رسانه‌ها دیگر اقدام دشمن بود و ما نباید اجازه دهیم فرهنگ دینی ما تحت تاثیر اقدامات دشمن قرار بگیرد.

وی استان هرمزگان را استان راهبردی و در خط مقدم مبارزه با قاچاق عنوان کرد و افزود: با توجه به اهمیت بالای این استان درصدد تقویت آن هستیم که در روز‌های آینده ۸۰ شناور تندرو در اختیار دریابانی استان‌های ساحلی جنوب و شمال به ویژه استان هرمزگان قرار می‌گیرد.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور گفت: اولویت‌های امسال مرزبانی، ارتقاء توان و آمادگی عملیاتی است و در جنوب کشور با توجه به تهدیدات، یکی از اولویت‌ها ارتقاء و تامین شناور‌هایی است که علاوه بر سواحل در عمق دریا و تا قسمت‌های اقتصادی و انحصاری نیز دریابانی در کنار سایر نیروی دریایی سپاه و ارتش ایجاد امنیت کند.

وی افزود: در این مدت ۴۲ تن مواد مخدر عمدتاً صنعتی نیز کشف شده است که قاچاقچیان قصد داشتند از مرز‌های جنوب شرق کشور به صورت مسلحانه وارد کشور کنند.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور با اشاره به کشفیات کالای قاچاق در مرز‌های استان، اظهار کرد: بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان نیز در این حوزه کشف شده که بیشتر این قاچاق به صورت مسلحانه و بیمه شده بوده است.

سردار گودرزی گفت: هفته گذشته در جلسه با مرزبانی کشور عراق هماهنگی خوبی انجام شد و بر اساس تاکیدات مسئولان کشور به نخست وزیر عراق، از دیروز ارتش و مرزبانی عراق در مرز‌های اقلیم کردستان وارد شدند و بیش از پیش امنیت در مرز‌های غربی کشور تامین می‌شود.

وی افزود: در مجموع یکی دو سال اخیر در بحث هوشمندسازی، تقویت شناوری، خودرو‌های تاکتیکی، سلاح‌های مورد نیاز و انسداد مرز‌های کشور اقدامات خوبی صورت گرفته است و در یکی دو سال آینده نیز وضعیت امنیتی مرز‌های کشور بیش از پیش تقویت خواهد شد.

گفتنی است؛ در پایان مراسم از سردار حسین دهکی تکریم و سردار بهادر اسماعیلی به عنوان فرمانده جدید مرزبانی استان هرمزگان معرفی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)