• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۶۳۳۱۴
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۰
اقتصادی » صنعت

تامین سنگ آهن اصلی‌ترین چالش صنعت فولاد

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: نبود زیرساخت‌های کافی حمل و نقل، عدم توازن در زنجیره صنعت و مشکلات تامین مواد اولیه به خصوص سنگ آهن از مهمترین چالش‌های صنعت فولاد کشور است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ امین ابراهیمی گفت: وجود عوارض سنگین صادراتی بر محصولات زنجیره فولاد و مشکلات دسترسی به منابع انرژی از جمله آب برق و گاز از دیگر مشکلات و چالش‌های صنعت فولاد کشور است.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان تاکید کرد: با وجود رشد قابل توجه صنعت فولاد در سال‌های اخیر این بخش مهم صنعت کشور با چالش‌های متعددی مواجه است و عدم توجه به آن می‌تواند صدمات جبران ناپذیری را به صنعت فولاد و سرمایه‌گذاری در این بخش وارد کند.

وی اظهار داشت: توقف و کاهش صادرات ایران و کاهش سودآوری به دلیل عوارض صادراتی و افزایش خرید محصولات فولادی روسیه در بازار‌ها از مهمترین محدودیت‌های صنعت فولاد در ماه‌های اخیر بوده است.

ابراهیمی افزود: از بین رفتن مزیت‌های استفاده از گاز ارزان و لطمه به تجهیزات به علت کیفیت نامناسب گاز دریافتی و وجود ناخالصی‌ها و افزایش بهای تمام شده از دیگر چالش‌های فراروی صنعت فولاد کشور بوده است.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان اظهار داشت: اعمال محدودیت برق منجر به کاهش تولید و از دفتر از دست رفتن ۱۲ میلیون تن تولید فولاد شده که این معادل ۶ میلیارد دلار است که باعث ضرر و زیان به صنعت فولاد شده است.

ابراهیمی افزود: حتی خسارت محدودیت برق برای شرکت فولاد خوزستان منجر به از دست رفتن ۶۳۷ هزار تن محصول یا معادل ۱۲ میلیارد تومان فروش شده و این حدود ۴ هزار میلیارد سود را از شرکت ما گرفته است.

وی خواستار اجرای طرح‌های توسعه در ناحیه جنوب کشور و نزدیک به آب‌های آزاد و حرکت توسعه فولاد کشور از کویر محور به دریا محور شد و گفت: تامین انرژی مورد نیاز نیز می‌تواند به افزایش سرمایه گذاری‌ها در صنعت فولاد کشور منجر شود.

ابراهیمی در ادامه بیان کرد: نبود برنامه برای افزایش ظرفیت تولید برق با برنامه‌های توسعه صنایع کشور و اعمال محدودیت برق در ماه‌های گرم سال و کاهش تولید از دست رفتن سود بیشتر از دیگر چالش‌های صنعت فولاد در تامین برق مورد نیاز‌های واحد‌های صنعتی شده است.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان افزود: افزایش بیش از ۴ برابری قیمت برق مصرفی که منجر به بالا رفتن هزینه‌های انرژی در بهای تمام شده شمش در صنعت فولاد شده از دیگر چالش‌های مهم تامین برق مورد نیاز صنعت فولاد کشور بوده است.

وی گفت: این در حالی است که سهم مصرف گاز واحد‌های فولادی در کشور در سال ۲۰۲۰ معادل ۵ درصد بوده و ۹۵ درصد نیز به سایر بخش‌های کشور اختصاص داشته است.

وی خواستار استفاده از تکنولوژی‌های جدید در صنعت فولاد کشور شد و افزود: با توجه به اینکه تکنولوژی‌های جدید در صنعت فولاد جهان مورد توجه کشور‌ها قرار گرفته است لذا در صنعت فولاد کشور نیز باید به استفاده از تکنولوژی‌های جدید توجه بیشتری شود.

وی با بیان اینکه در چشم انداز ۱۴۰۴ تولید ۵۵ میلیون تن فولاد باید عملیاتی شود اظهار داشت: با این حال عدم توازن در زنجیره عرضه و تقاضا و عدم توازن در ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد خام به لحاظ تولید و فقدان برنامه‌های توسعه صنعت فولاد از مهمترین چالش‌های بازار فولاد در کشور است.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در پایان تاکید کرد: فولاد خوزستان رتبه نخست صادرات صنعت فولاد را در سال گذشته به خود اختصاص داد و سهم فولاد خوزستان از کل درآمد‌های ارزی صادراتی غیرنفتی کشور رتبه نخست بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)