• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۶۵۰۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۴
اقتصادی » صنعت

آغاز به کار دومین نمایندگی مشترک دو خودروساز بزرگ کشور

دو خودروساز بزرگ کشور با هم‌سو کردن راهبرد‌ها و رویکرد‌ها در موضوعات مختلف از جمله تولید و عرضه خودرو، موفق شدند ۱۶ آذرماه با عرضه ۸۰۰ هزار دستگاه از ابتدای سال، از مجموع عرضه سال گذشته عبور کنند.

به گرارش خبرگزاری صدا و سیما از ایران خودرو؛ مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در حاشیه آیین افتتاح دومین نمایندگی مشترک با سایپا، با بیان این که امروز شاهد افتتاح دومین نمایندگی مشتر‌ک خدمات پس از فروش میان گروه صنعتی ایران خودرو و سایپا در راستای اتحاد استراتژیک این دو گروه هستیم، تاکید کرد: در آینده از این قبیل برنامه‌ها و همکاری‌های مشترک، به کرات خواهیم داشت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی با اشاره به این‌که یکی از محور‌های اصلی این اتحاد استراتژیک، اقدامات مشترک در زمینه خدمات پس از فروش است، خاطرنشان کرد: حدود یک ماه و نیم پیش اولین نمایندگی مشترک این دو گروه خودروساز در سه راه آذری با میزبانی گروه خودروسازی سایپا افتتاح شد و امروز دومین نمایندگی شروع به کار کرد.
 
خطیبی با اشاره به چشم انداز این اتحاد استراتژیک، عنوان کرد: این اتحاد یک موضوع ملی برای دو گروه است که در ابعاد مختلف از جمله خدمات پس از فروش، لجستیک، تحقیقات، قوای محرکه، فعالیت مشترک قطعه‌سازی و... تعریف شده است. 
 
وی تصریح کرد: این اقدام برای نظام مقدس جمهورس اسلامی ایران و جامعه اقتصادی و صنعتی منشا اثر خواهد بود.
 
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز در این مراسم گفت: اتحاد استراتژیک سایپا و ایران خودرو در چند ماه اخیر فواید زیادی برای جامعه و مشتریان به همراه داشته و پس از ۴۰ سال این حرکت مشترک آغاز شده است.
 
 محمدعلی تیموری با بیان این‌که این فرآیند مشترک در زنجیره تولید، تامین و عرضه ایجاد شده و فواید بسیار خوبی برای دو خودروساز دارد، تصریح کرد: این اتحاد با همراهی دو خودروساز در مدت کم ایجاد شده و در چند سال آینده علاوه بر اتحاد در قطعه سازی و نمایندگی‌های مشترک، مردم شاهد تولید خودرو‌های مشترک این دو خودروساز نیز خواهند بود.
 
وی افزود: بزرگ‌ترین مزیت این اتحاد استراتژیک کاهش قیمت تمام شده، افزایش کیفیت و تحویل به موقع محصولات است.
 
تیموری خاطر نشان کرد: اتحاد استراتژیک دو خودروساز در حوزه تولید خودرو هم اثر بخش بوده به نحوی که در سال گذشته بیش از ۱۶۰ هزار خودرو ناقص در پارکینگ دو خودروساز بود که خوش‌بختانه این تعداد در حال حاضر به صفر رسیده و نتیجه آن برای جامعه بسیار تاثیرگذار بوده است.
 
وی با اشاره به این‌که نتیجه اتحاد استراتژیک و سیاست‌های همکاری مشترک در زمینه تولید و تحویل کارآمد است، افزود: در حوزه تحویل خودرو در حال حاضر و از ابتدای سال تاکنون، گروه سایپا ۳۶۰ هزار دستگاه خودرو تحویل و ۴۰ هزار هم در فرآیند تحویل و بارگیری است و گروه صنعتی ایران خودرو نیز ۴۲۰ هزار خودرو از محصولات خود را تحویل داده و ۴۰ هزار دستگاه هم در فرآیند تحویل است که به صورت مشترک رکورد تحویل سال گذشته شکسته شد.
 
 گفتنی است، نمایندگی ۵۰۴۲ ایران خودرو که دارای مساحتی حدود ۱۲ هزار متر مربع است، از این پس با استقرار نمایندگی سایپا در این محل، خدمات به محصولات دو شرکت ایران خودرو و سایپا ارایه خواهد داد. 
 
نمایندگی مذکور پیش از این، ظرفیت پذیرش روزانه ۸۰ دستگاه خودرو را داشت که با توسعه سالن‌های پذیرش محصولات سایپا این ظرفیت به روزانه ۱۲۰ دستگاه خودرو افزایش یافته است و در مرحله اول، به محصولات ایکس ۱۰۰ و ایکس ۲۰۰ گروه سایپا و در فاز دوم به محصولات جدید شاهین و شاهین CVT خدمات ارایه خواهد شد.
 
به منظور ایجاد دسترسی بهتر برای مشتریان در منطقه باقرشهر، این نمایندگی به صورت مشترک برای محصولات دو خودروساز ادامه فعالیت خواهد داد.
 
در محوطه این نمایندگی در کنار انبار قطعات یدکی ایران خودرو، انباری برای قطعات یدکی محصولات سایپا نیز ایجاد شده است که دسترسی مشتریان به قطعات یدکی را تسهیل می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)