• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۶۶۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۴
اجتماعی » انتظامی و حوادث

پایان خویشتنداری پلیس برابر کسانی که امنیت را هدف گرفته اند

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: پلیس با کسانی که امنیت مردم را هدف قرار داده اند قاطعانه برخورد خواهد کرد و دیگر خویشتنداری نمی‌کند.

70 روز ایثارگری پلیس در میدان نبرد علیه معاندان ستودنیستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ظهر امروز سردار حسین اشتری؛ فرمانده کل انتظامی کشور به مناسبت ۱۶ آذر روز "دانشجو" در دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع)  در جمع دانشجویان انتظامی و دانشجویان دکتری دانشگاه عالی دفاع ملی حضور یافت و در این مراسم به موضوعاتی از جمله ارتقاء مهارت، تخصص گرایی، هوشمندی در برابر فتنه‌های دشمنان، برخورد مقتدرانه با افرادی که به دنبال ایجاد ناامنی هستند و همچنین استکبارستیزی و ظلم‌ستیزی دانشجویان و ... پرداخته شد.

سردار "حسین اشتری" در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و معزز انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای عرصه نظم و امنیت، مدافعان حرم، درود و سلام بر روح بلند و ملکوتی امام راحل، آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز "مدظله العالی" و عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س)، به فرا رسیدن ۱۶ آذر، روز "دانشجو " و اهمیت، تاثیرگذاری و نقش آفرینی دانشجویان عزیز در رسیدن به اهداف مدنظر خصوصا استکبارستیزی اشاره کرد و گفت: این روز را خدمت تمامی دانشجویان عزیز و گرانقدر تبریک عرض می‌کنم؛ ۱۶ آذر یادآور روزی است که تمامی دانشجویان مسلمان ما علیه آمریکا و حکومت ستمشاهی پهلوی قیام کردند و در آن روز به دستور آمریکای جنایتکار خون سه عزیز از دانشجویان گرانقدر به زمین ریخته شد.

وی ادامه داد: به عبارتی از ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ شعار مرگ بر آمریکا شکل گرفت و استکبارستیزی مردم و دانشجویان نیز ظهور و بروز پیدا کرد.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه بحمدالله دانشجویان با حضور موثر خود در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی توانسته اند مسائل و نقطه نظرات‌شان را منعکس کنند، عنوان کرد: مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز "مدظله العالی" در فرمایشات خود اشاره و تاکید کرده اند که دانشجویان بایستی بتوانند حرف حق خود را در یک محیط آرام بیان کنند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه امروز استکبار جهانی با اهداف شوم خود و تشویش اذهان عمومی هدف برخی از دانشجویان را تغییر داده است، عنوان کرد: در سال ۱۳۳۲ دانشجویان با مبارزه و قیام خود به دنبال استکبارستیزی و همچنین به دنبال برقراری عدالتخواهی بودند، این در حالی است که ایادی استکبار به گونه‌ای افکار دانشجویان را مورد هدف قرار داده اند تا بتوانند اهداف و توطئه‌های پوشالی خود را پیاده سازی کنند.

وی تاکید کرد: آنچه مسلم است این است که ملت شریف و شهیدپرور ایران اسلامی و دانشجویان عزیز همواره به دنبال ظلم ستیزی و عدالت محوری بوده اند؛ از آنجایی که دشمنان و معاندان از ایران قوی و مستقل در هراس هستند بنابراین بایستی مستحکم‌تر از قبل راه پیروزی و استقلال را در کشور ادامه دهیم و این مهم به عنوان یک وظیفه خطیر بر عهده دانشجویان فهیم ایران اسلامی است.

وی با اشاره به نقش تاثیرگذار دانشجویان دانشگاه‌های نیرو‌های مسلح تصریح کرد: امروز دانشجویان دانشگاه­‌های نیرو‌های مسلح به دنبال استقلال، اقتدار و ظلم ستیزی در کشور هستند، بحمدالله به برکت خون شهدا خصوصا شهدای دانشجو و هدایت­‌های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه‌ای عزیز "مدظله العالی" دانشجویان دانشگاه­‌های نیرو‌های مسلح مسیر مستقیم در راستای دفاع از ارزش‌های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را پیش گرفته و تا پای جان ایستاده اند.

سردار اشتری با تاکید بر اینکه دانشجویان دانشگاه نیرو‌های مسلح از بهترین دانشجو‌ها در راستای اقتدار و استقلال کشور هستند، تصریح کرد: امروز علاوه بر دانشجویان مسلمان انقلابی و حزب‌اللهی، دانشجویان غیرمسلمان بسیاری نیز در دانشگاه‌های  کشور حضور دارند که به واسطه سطح بالای علمی دانشگاه‌های کشور علاقه دوچندانی  به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و همچنین عزت و سرافرازی ایران اسلامی دارند.

این مقام ارشد انتظامی به تشریف فرمایی مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز "مدظله العالی" در دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) به مناسبت برگزاری مراسم مشترک دانش آموختگی اشاره کرد و گفت: حضور ایشان در دانشگاه برای ما باعث افتخار و برکت بود به گونه‌ای که فرمایشات ایشان برای تمامی دانشجویان به عنوان یک چراغ راه است.

وی ادامه داد: در واقع فرمایشات مقام معظم رهبری در مراسم مشترک دانش آموختگی یک روحیه عظیم به تمامی کارکنان انتظامی کشور بخشید، عباراتی که ایشان در این مراسم عنوان کردند بسیار حکیمانه بود؛ ایشان پلیس را مقتدر و مظلوم عنوان کردند.

سردار اشتری در ادامه تاکید کرد: وظیفه ما خصوصا در این دانشگاه این است که فرمایشات مقام عظمای ولایت را سرلوحه تمامی امور قرار دهیم چرا که فرمایشات حکیمانه ایشان برای تمامی دانشجویان در راستای خدمت رسانی مضاعف به مردم بسیار امیدبخش است.

این مقام ارشد انتظامی به موضوع مهم بهبود معیشت کارکنان نیز اشاره کرد و گفت: ارتقاء معیشت کارکنان از موضوعات اصلی مسئولان فراجا است؛ بحمداله طی چند سال اخیر در این راستا اقدامات مطلوب و چشمگیری انجام شده و بسیاری از آن‌ها نیز با برنامه ریزی‌های دقیق و اصولی طی سال‌های آینده به مرحله اجرا خواهد رسید. (اشاره به تامین مسکن سازمانی و ملکی کارکنان)

سردار اشتری با تاکید بر اینکه شما دانشجویان با هدف خدمتگزاری به مردم قدم برداشته و این لباس مقدس را بر تن کرده اید، عنوان کرد: دانشجویان امروز سرباز ولایت، خدمتگزار مردم و پاسدار ارزش‌های والای ایران اسلامی هستند از این رو مسئولان مربوطه در فراجا نیز در راستای تامین معیشت شما دانشجویان گرانقدر و همچنین کارکنان از هیچ کوششی فروگذار نخواهند کرد.

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه امنیت بالاترین نعمت‌­ها است، خاطر نشان کرد: با وجود امنیت به تمامی اهداف مدنظر خود خواهیم رسید بنابراین کارکنان فراجا با خدمت رسانی شبانه‌روزی برای برقراری نظم و امنیت و تداوم آن در کشور لحظه‌ای دریغ نخواهند کرد.

وی ادامه داد: شما دانشجویان عزیز در این لباس مقدس به عنوان سربازان ولایت بایستی با ارتقاء مهارت و تخصص گرایی خدمتگزار خوبی برای مردم باشید و در راستای عزت و سرافرازی ایران اسلامی با سرلوحه قرار دادن فرمایشات حکیمانه مقام عظمای ولایت نائب بر حق امام عصر (عج) امام خامنه‌ای عزیز "مدظله العالی" بیش از پیش تلاش کنید.

وی تاکید کرد: شما دانشجویان بایستی به واسطه حضور در این دانشگاه و همچنین بر تن داشتن این لباس مقدس و جایگاهی که دارید خداوند متعال را شاکر باشید و با عهد و پیمانی که با شهدای عزیز و والامقام بسته اید با اقتدار در مسیر شهدا قدم بردارید.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه مطالب فوق عنوان کرد: بیش از ۷۰ روز است که کارکنان فراجا در اقصی نقاط کشور در میدان مقابله با فتنه گران حضور مقتدرانه دارند و طی این مدت اجازه نداده‌اند که معاندان و ضدانقلاب به اهداف شوم و پوشالی خود برسند؛ پلیس با کسانی که امنیت مردم را هدف قرار داده اند قاطعانه برخورد خواهد کرد و دیگر خویشتنداری نخواهد کرد.

سردار اشتری با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز "مدظله العالی" فتنه اخیر معاندان را جنگ ترکیبی تمام عیار عنوان کرده اند، خاطر نشان کرد: امروز دشمن به بهانه‌های مختلف با بکارگیری تمام توان و ظرفیت خود به دنبال براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، این در حالی است که به لطف خداوند متعال و هدایت‌های حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی و ایثارگری و پایمردی همکاران انتظامی در سراسر کشور به عنوان حافظان امنیت و همچنین وجود بسیج و سپاه دشمن در اهداف خود ناکام مانده است و پلیس با کسانی که موجبات ناامنی مردم را فراهم آورند و به جان، ناموس و مال مردم آسیب وارد کنند قاطعانه برخورد خواهد کرد و کسانی که به اموال و جان مردم آسیب می‌رسانند آشوب گر هستند و مجرم شناخته می‌شوند.

سردار اشتری با تاکید بر اینکه پلیس حافظ جان، مال و ناموس مردم است، عنوان کرد: افتخار می‌کنیم که امروز با اقتدار در برابر افرادی که به دنبال ایجاد ناامنی در کشور هستند، ایستادگی می‌کنیم؛ همکاران ما در مجموعه انتظامی مقتدرانه، مظلومانه و باخویشتنداری و همچنین هوشیاری حافظ نظم و امنیت در ایران اسلامی هستند و در این راه لحظه‌ای کوتاهی نخواهند کرد.

این مقام ارشد انتظامی همچنین گفت: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و هرگز اجازه نمی‌دهیم عده‌ای آشوب گر به امنیت و آرامش مردم خدشه‌ای وارد کنند چه بسا که در این مسیر بسیاری از همکاران عزیزمان به درجه رفیع شهادت و همچنین جانبازی نائل آمدند از این رو پلیس مقتدرانه‌تر از قبل و براساس قانون با افرادی که به دنبال شرارت و ناامنی هستند، برخورد می‌کند.

*پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی

سردار اشتری همچنین خاطرنشان کرد: امروز دشمنان با نشر اکاذیب به دنبال تشویش اذهان عمومی هستند و افکار و اعتقادات جوانان ایران اسلامی را مورد هدف قرار داده اند؛ انقلاب اسلامی با خون پربرکت شهیدان ایران اسلامی به ثمر رسیده و مردم در دفاع از انقلاب شکوهمند اسلامی و ارزش‌ها و آرمان‌های آن لحظه‌ای دریغ نخواهند کرد.

وی با تاکید بر اینکه تا پای جان برای پاسداری از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی و امنیت مردم ایستاده ایم، تصریح کرد: بحمداله امروز مردم به پلیس اعتماد دارند و  قدردان خدمت رسانی شبانه روزی کارکنان خدوم پلیس هستند، چه بسا در بسیاری از موارد مردم برای حل مسائل و مشکلات خود به پلیس پناه می‌آورند چراکه پلیس را ملجا و پناهگاه امن خود می‌دانند.

این مقام ارشد انتظامی همچنین عنوان کرد: جای تأسف است افراد غافل و فریب خورده به دام دشمن افتاده اند از اینرو وظیفه سنگینی بر عهده ما قرار دارد که در این مسیر با اولویت قراردادن فرمایشات و تاکیدات رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی خصوصا اهتمام بر "جهاد تبیین" اجازه ندهیم آمریکا و ایادی آن خدشه‌ای بر امنیت مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وارد کنند، چرا که امروز دشمنان با توطئه چینی و آتش افروزی سعی دارند جای جلاد و شهید را عوض کنند.

وی ادامه داد: عناد دشمنان از زمان پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی آغاز شده است البته در رسیدن به اهداف خود شکست خوردند؛ پیروزی از آن مردم متدین ایران اسلامی و کسانی است که جان خود را برای دفاع از نظام و انقلاب در طبق اخلاص گذاشته اند.

سردار اشتری خطاب به دانشجویان عنوان کرد:  شما دانشجویان گرانقدر برای خدمت رسانی مضاعف به مردم ایران اسلامی و همچنین پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب بایستی پایه‌های علمی و اعتقادی خود را قوی کنید و برای رسیدن به پلیس در تراز انقلاب اسلامی مهارت افزایی و تخصص گرایی را مورد اهتمام و در راس امور خود قرار دهید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از مدال‌آور زنجانی در بیست‌ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)