• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۶۶۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۶
سیاسی » مجلس

برگزاری نشست با سفرای کشور‌های همسایه و اسلامی در آینده نزدیک

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در آینده نزدیک با سفرای کشور‌های همسایه، کشور‌های اسلامی و حوزه آمریکای لاتین جلساتی را خواهیم داشت که همه کمک می‌کند وظیفه قانونی خود را انجام دهیم.

برگزاری نشست با سفرای کشور‌های همسایه و اسلامی در آینده نزدیکبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت؛  وحید جلال زاده  گفت :  ۱۲ طرح و لایحه در نوبت رسیدگی کمیسیون امنیت ملی است. از جمله این طرح‌ها می‌توان به «اعطای تابعیت به اتباع خارجی» اشاره کرد که تکلیف بسیاری از شهروندان جمهوری اسلامی را روشن می‌کند و بسیاری از خانواده‌ها را از سردرگمی نجات می‌دهد. همچنین اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی در دستور است؛ بسیاری از خانواده‌ها در انتظار تصویب این طرح هستند، اما هنوز در فراز و نشیب کمیسیون امنیت ملی است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، افزود: طرح «سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه» از دیگر طرح‌های در دستور کمیسیون است. این طرح برای صیانت از این قوه تهیه شده تا سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه بتواند از روند دادرسی‌ها صیانت کند و مانع بروز فساد و نفوذ افراد غیر مرتبط در دستگاه قضایی شود. طرح «تقویت مرزبانی جمهوری اسلامی ایران» نیز در کمیسیون در حال بررسی که باید آن را به نتیجه برسانیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، گفت: لوایح «اخذ مجوز کمک مالی بلاعوض از آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن برای بهسازی تجهیزات نمایشگاهی موزه ملی ایران»، «پروتکل همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم در دریای خزر»، «موافقتنامه پیشگیری از حوادث در دریای خزر» و «الحاق دولت ایران به تشریفات اول و دوم الحاقی به کنوانسیون‌های ژنو ۱۹۷۷» نی در دستور بررسی کمیسیون امنیت ملی است.

وی تصریح کرد: در حوزه نظارتی با توجه به تعدد دستگاه‌ها و ماموریت‌های کمیسیون، کارکرد وسیعی داشتیم. با توجه به اینکه کمیسیون ما مسئولیت سیاست خارجی را هم بر عهده دارد، در بحث دیپلماسی پارلمانی و نظارت بر دستگاه‌های ایران در خارج از کشور اعم از وزارت خارجه را دنبال کردیم و در چندین سفر اقدامات نظارتی انجام گرفته است. در حوزه داخلی نیز در بسیاری از مانورها، رونمایی‌‎های نیرو‌های مسلح و سازمان انرژی اتمی حضور پیدا کردیم.

جلال زاده همچنین گفت: در مواردی که حرکت‌های کور تروریستی مانند شهادت شهید محسن فخری زاده و شهید حسن صیادخدایی اتفاق افتاد، جز اولین گروه‌ها در صحنه حاضر شدیم و حادثه را مورد بررسی قرار دادیم. در حادثه اخیر زاهدان و زندان اوین نیز در ساعات اولیه پس از حادثه در صحنه و مناطق حاضر شدیم. کمیسیون همچنین در خرابکاری سایت‌های هسته‌ای فعال بوده و گزارش تهیه کرده و آن را به استماع نمایندگان رسانده است.

برنامه هفتم، در دستور بررسی کمیسیون امنیت ملی
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از موضوعات مطرح در کمیسیون که در حال بررسی است می‌توان به برنامه هفتم اشاره کرد. کمیسیون با کمک مرکز پژوهش‌ها، اندیشکده‌ها و مراکز دانشگاهی پیگیر بررسی محور‌های مهم حوزه ماموریتی خود است و امیدواریم با ارایه لایحه دولت برنامه موثر، پروژه محور و نتیجه محور و قابل ارزیابی را تصویب کنیم.

افق پیش روی کمیسیون امنیت ملی تا پایان دور یازدهم

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امیدواریم در زمان باقی مانده در دور یازدهم کمیسیون با ایده‌های جدید به کار خود ادامه دهد تا بتوانیم طرح‌ها و لوایح در نوبت را به نتیجه برسانیم و نقش نظارتی خود را با دقت ادامه دهیم.

وی ظهار کرد: در بحث لوایح و طرح‌ها موضوع اصلاح «قانون خدمت نظام وظیفه» از موارد مهمی است که تا پایان دوره باید به نتیجه برسانیم، «اعطای تابعیت به اتباع خارجی» و «تقویت مرزبانی جمهوری اسلامی ایران» نیز از دیگر موضوعات مهمی است که در اولویت کمیسیون امین ملی است و کمیسیون اهتمام جدی برای به نتیجه رساندن آن تا پایان دوره دارد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در آینده نزدیک با سفرای کشور‌های همسایه، کشور‌های اسلامی و حوزه آمریکای لاتین جلساتی را خواهیم داشت که همه کمک می‌کند وظیفه قانونی خود را انجام دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشکلات پیش روی طرح‌های عمرانی، پیگیری شد
گرامیداشت یاد و خاطره ۲ استاد پیشکسوت پزشکی اهواز
عمق محرومیت در جنوب استان کرمان
نایب‌قهرمانی مناطق نفت خیز جنوب در لیگ برتر وزنه‌برداری
قهرمانی کاژه تهران در لیگ دسته یک بدمینتون
تمرکز دولت حمایت از کسب و کارهای خرد
برگزاری دوره دانش افزایی مربیان کاراته در گیلان
بازدید استاندار از کارخانه‌های شن و ماسه، سازه‌های بتنی و تولید لوله
بهارجمع خوانی قرآن کریم در کرمان
پیوند عمیق بم وسیستان وبلوچستان
برگزاری مرحله اول انتخابی بوکس زنان خوزستان
انتخاب ایران به عنوان معاون کمیته ویژه منشور ملل متحد
اختصاص بیش از ۵۲ هزار میلیارد تومان برای آبادانی لرستان
تصادف مرگبار در جاده گرمسار به ایوانکی
اطلاعیه رسمی باشگاه استقلال درباره نتایج آسیایی
اقامه نماز جمعه در شهر‌های گیلان
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای شبه کودتای دی ماه در سمنان
ماه رمضان؛ ماه تضرع و تقرب به خدا
دمای تهران ۱۱ درجه گرم‌تر از شرایط معمول
بهره‌مندی ۲۴ روستای شرق شعیبیه و میان آب، از آب شرب پایدار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)