• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۶۷۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۵
بوشهر » علمی فرهنگی
رئیس سازمان صداوسیما:

مستندسازان باید امید به حال و آینده را در مردم تقویت کنند

رئیس سازمان صداوسیما گفت: وظیفه ما اهالی رسانه به‌ویژه مستندسازان به عنوان کسانی که می‌خواهیم به ملت و کشور خدمت کنیم این است که امید به حال و آینده را تقویت کنیم.

مستندسازان باید امید به حال و آینده را در مردم تقویت کنندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، پیمان جبلی در مراسم پایانی ششمین جشنواره فیلم مستند که در عسلویه برگزار شد، ابتدا به بازدید خود از فعالیت‌های کارکنان حوزه پارس جنوبی اشاره کرد و آن را نمونه‌ای برای تولید مستند امیدآفرین خواند.

او نیروهای شرکت نفت را که بر روی سکوهای خلیج فارس کار می‌کنند، نیروهای ایثارگر و گمنام اقتصاد کشور عنوان کرد و گفت: یک سکوی نفتی با وزن بیش از ۴ یا ۵ هزار تن همزمان به دست ۶۰ غواص جوشکار بریده می‌شود و بر روی شناور عظیم قرار می‌گیرد و از ۱۰۰ کیلومتری ساحل به ساحل آورده می‌شود و سپس از ساحل به خلیج فارس انتقال می‌یابد تا در مرز ایران و قطر نصب شود. اگر این صحنه‌ها، داستان‌ها و شخصیت‌ها را درست تشخیص دهیم یک اقیانوس بیکران از موضوعات جذاب خواهیم داشت برای تقویت امید در جامعه.

رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران افزود: این صنعت پرافتخار در دوران تحریم به دست جوانان این مرز بوم شکل گرفته و باعث افتخار شده است.

جبلی با اشاره به اینکه وظیفه و رسالت بسیار بزرگی بر عهده صداوسیما به عنوان میزبان مستندسازان قرار دارد، ادامه داد: ما در یک پیچ بزرگ تاریخی و یک نقطه عطف بسیار مهم به سر می‌بریم که کشور و ملت ما به رغم همه سختی‌ها، مشکلات، چالش‌ها و دست ‎‌انداز‌هایی که برایش ایجاد شده توانسته به نقطه‌ای از عزت و شرف برسد که به عنوان نمونه‌ای موفق از پیشرفت در عین حال التزام به مبانی مردم‌سالاری و آرمان‌ها بتواند حرکت کند.

وی این الگو را جهانی عنوان کرد و گفت: کسانی به این کشور و ثروت عظیمی که خداوند به ما ارزانی داشته است، چشم طمع دارند و نخواهند گذاشت که ما به امید به آینده و نگاه به داشته‌ها و توانایی‌هایمان به پیش برویم و این ثروت را ارزانی ملت عزیزمان کنیم.
آنان تمام تلاششان را هر روز در یک شکل و قالب به کار خواهند گرفت، هر روز با یک بهانه و استناد به یک زخم.

رئیس سازمان صداوسیما افزود: وظیفه ما به عنوان کسانی که به ملت و کشور می‌خواهیم خدمت کنیم این است که امید به حال و آینده را تقویت کنیم و راوی پیشرفت و اقتدار کشور باشیم. ملت عزیز ما حق دارند مطلع باشند که فرزندانشان چه افتخاراتی در عرضه‌های مختلف آفریده‌اند. در دو سه ماه اخیر شاهد برخی از مصادیق این افتخار آفرینی‌ها بودیم به طور مثال در حوزه ژن درمانی برای درمان سرطان و ماهواره بر یا در صنعت نفت و گاز.

جبلی گفت: نباید از این پیشرفت‌ها و افتخارات عبور کنیم. امانتی بر گردن ما و شما است که باید دستاوردها را به سمع و نظر مردم برسانیم و حق مردم ما است که به آینده امیدوار باشند. حق آن‌ها است که از ثروت‌هایشان مطلع باشند و از دستاورد‌های جوانان آگاه باشند.

او تاکید کرد: اگر نخبگان ما از دستاورد‌ها مطلع باشند به آینده کشور امیدوار می‌شوند و برای آینده کشور خودشان بیشتر تلاش خواهند کرد. در جهاد امیدآفرینی و جهاد تبیین وظیفه بسیار سنگینی به عهده ما به‌ویژه بر عهده هنرمندان حوزه مستند است.

رئیس سازمان صداوسیما گفت: تلویزیون و شبکه مستند، خانه مستندسازان است. شما از این رسانه به خوبی استفاده کنید.

جبلی افزود: ما هم در ساختار‌های جدیدی که از سال گذشته تا اکنون طراحی کردیم برای مستند ساختار و جایگاه متفاوت، ویژه و بهتر از قبل در نظر می‌گیریم.

وی ادامه داد: مرکز سیمرغ، مرکز فیلمنامه‌‎نویسی و دفتر تولید برنامه‌های کوتاه در یک سال گذشته به حوزه سیما اضافه شده است.

رئیس سازمان صداوسیما گفت: حمایت از مستند و میدان دادن به مستندسازان یکی از مهم‌ترین وظایف ما در تغییر ساختار جدید است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نسل جوان و نوجوان با عصر شعر فاطمی
پیام رئیس جمهور به اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل
رونمایی از کتاب «سیبل صورتی» در یزد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان
حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد
جنوب غرب خوزستان در وضع قرمز آلودگی هوا
تفکر بسیجی؛ رمز پیروزی ملت ایران است
حضور ۸ وزیر در جلسات هفته آینده کمیسیون‌های مجلس
اردبیل،کانون سرمایه‌گذاری و صادرات به بازار قفقاز است
ادامه آلودگی هوای مشهد برای بیستمین روز متوالی
غلامان در سوگ یاس نبوی
ممنوع شدن ورود به جنگل‌های سوادکوه
مرگ با ترشی در کاشان
«رادیو تاکسی»، از رادیو تهران
افتتاح طرح اچ‌ دی‌ سازی استودیو پخش خبر صدا و سیمای استان گلستان
صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
چشمه آب گرم وننق زنجان، فرصتی برای توسعه گردشگری درمان
هشدار فرماندار شاهیندژ به پیمانکار تصفیه‌خانه شهرک صنعتی
صعودشهرداری ارومیه به رده دوم جدول لیگ برتر
یادواره ۱۵۷ شهید غواص استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)